Abloy с теб имаме доста общи неща явно - ниско кръвно, планово секцио при Д-р Даскалов...
То кръвното ми си е ниско цял живот, та не съм много впечатлена и в момента де. И аз се притеснявам дребния да не реши по-рано да излиза, но 100км. по магистрала /аз съм в Ст. Загора/ са ми максимум 45 мин., каквото и да е - няма да се роди за толкова малко време. Мисля, че сега на 14.01. ще определяме датата вече, пък ако се наложи по-рано нещо, искам не искам ще го будя доктора по нощите, все пак не става дума за капризи и прищевки в случая.
marigri Хич да не ти дреме за килограми и пр. глупости, а и съм те виждала на снимки
още си си фино и готино бременно маце. Аз доскоро трябваше да ходя напъчена само и само да е видно, че съм бременна хахах, пусти мерак, нали толкова съм мечтала за този момент, а то все не ми личеше и много ме беше яд. За в къщи си купих аз много готини бременни долнища с "торба" за шкембенцето и са ми супер удобни. За съжаление, така и не намерих в БГ да ги продават някъде, което не значи че ги няма, а че просто аз не съм попадала. Иначе за клинове - взех си страхотни от много фина вълна пак за бременни, по 17лв. броят, на БГ-фирма са. Взех си ги за навън с туниките да ги нося, но стават и за домашни. Ще потърся как се казваше фирмата, имат и сайт, ако не се лъжа и ще го пейстна.
Малко спам, ама все забравям да ти предам поздрави и благодарности от моя съпруг за рецептата за зелевите сърмички с боб! Омете ги за норматив, едвам се доредих да изям едничка
Днес се чудя какви да ги върша, защото скъпия е Иван, а с тоя гнусен хепатит - не смеем да поканим гости на ресторант
В същото време пък, с това мое умряло кръвно, едвам мърдам, че да готвя нещо и да правя празнични трапези. Той естествено казва, че не държи да празнува, а на мен ми е някак гузно...ще видим какво ще правя.
За висока температура да ви кажа, аз от години ползвам следния "номер". Винаги имам сладолед във фризера и преди парацетамолите и течните аналгани, първо хапвам хубаво сладолед, бързо сваля Т. Една приятелка, която от 15 години живее в Холандия ми го каза това, пък на нея педиатърката на децата й го препоръчала. Те дори когато се чувстват зле не отказват сладолед /за разлика от хапове, сиропи и съпътстващия ги рев/ и ако не са много болни естествено и със сладоледа само им сваля Т. Подчертавам все пак, че това е за леки състояния, не за 40 градуса Т, грип, пневмония и пр.