Честита нова темичка и Нова година на всички![/color]
Аз май от новата година не съм писала-едвам насмогвам да ви прочета.Вчера влизам тук и гледам нямам лентичка - шашнах се и викам абе що за поличба и какво ще си помислят дружките
, а то сайта с лентичките нещо си ...ама се оправил
За моето зацапване накрая отидох в болница и от няколко дни ми вливат кортмагнезин и мускулно бодат но-шпа .По-рано нямаше смисъл - и д-р Персенска ,и д-р Михова казаха, че преди 14-15 гс матката не реагира на магнез.препарати и няма да има смисъл. Отшумява и дано спре .Лекарите тук твърдят, че няма отлепване или поне не виждат такова .Д-р Михова каза ,че ако е имало и е малко може и да не го виждат , но понякога изчистването продължава много, много дълго и да не се притеснявам .Лежа си и така.
marigri , за хомеопатичните и непозволените неща има много статии.Аз доста четох как се приемат .Не че ми помогнаха-настинката ми минава от само себе си май накрая, но ето едно линкче
за хомеопатиятаЧудесна идея за втора лентичка по месеци -ще те последвам
didon, ей сладур - не се тормози за кг , ама защо така бе душа.То и аз започвам да не харесвам резултата от кантара тези дни ,че откакто се залежах нещо трупам ,ама аз в началото бях свалила кг, та не съм качила толкова спрямо нормалните ми кг.При първия преглед на ЖК ме измериха 58 , нормално съм около 59-60 , сега 61 / 173 см/.
За салатите и аз направо съм в чуденка-освен моркови и зеле, ряпа/ последните избягвам заради газовете /,други сезонни няма.Домати , маруля и краставици са много"полезни " сега.Наблягам на плодове повече.