Пращам целия си позитивизъм на бебе Божидар и родителите му, дълбоко вярвам, че малкият юнак ще се пребори и скоро ще бъде гушкан у дома! Когато си мислим добро - то се случва!
Бюти, ако имаш болки в ставите - магнезият няма да ги облекчи
В смисъл, той е препарат релаксиращ мускулатурата, помага да нямаш контракции и крампи, но за костно-ставни болежки... Калций, също заради крампите пия от този
http://apteka.framar.bg/30015060/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%86%D0%B8%D0%B9-%D0%B5%D1%84%D1%84-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-500-%D0%BC%D0%B3-20-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%B7 Не са ме повтаряли де, не знам от лекарствата, или по случайност, само споделям инфо. Продължи си Б-комплекса и пробвай с някакво мазило за ставите, може поне малко да те облекчи, макар че то вече на финал болките вероятно са си от тежестта на бебето.
Дидон, легълце с тези размери става за дете до 5 годишна възраст вкл. Това съвсем относително де, зависи си от самото дете. Леглото, което поръчахме е с такива размери и ми казаха, че до 5г. спокойно ще може да се ползва.
Мони, по твоя въпрос карам на спомени само, за което моля да ми извиниш. Имаше някаква врътка, че бременните са защитени от уволнение, независимо от вида на трудовия си договор, но се подава писмено уведомление до шефа, че си бременна.
Беше нещо с бележка от АГ-то, което потвърждава бременността и оттам нататък работодателят е с вързани ръце. Но щом си решила да се консултираш с адвокат - той ще ги знае тези неща. Не се оставяй така да те прецакат!