Eй не мога да ви изчета, а още по-малко да разбера кой ще ражда и кой не
Ама като гледам - май и вие не можете да определите, та няма да се притеснявам.
Пожелавам лека и щастлива среща, ако някоя от вас стане мама докато "не гледам".
Всеки с лудостите си нали, че аз да си кажа моите. Понеже съм на вълна финален шопинг...за аспираторите за нос бях питала онзи ден, благодаря на всички за инфото. Взех си един елементарен на "Чико" с помпичка, за прясно бебе било ОК, да го имам за всеки случай. Тези за прахосмукачка, ме посъветваха да ги включвам към портативна прахосмукачка, не към нормална и да се ползвали след 4-я месец.
Да се похваля, че най-после се натутках и "лимузината на негова светлост" /количката/ е надлежно струпана в няколко кашона в коридора. Утре ще я разходя из апартамента, че вече съм много капнала за целта. Понеже ми измряха половината мозъчни клетки напоследък, не помня коя мама пусна линка за магазин "Пиеро"
/за бебешки мебели и текстил/, много й благодаря!!! Оттам поръчах точно каквото исках и си представях. До края на месеца обещаха да ги доставят нещата. Най-готиното е, че скрина има сгъващ се повивалник, което в моя случай е важно и заради котката, която вероятно би искала да поспива там, ако е постоянно разпънат
Сега май остава да пера, да купя още някоя дреболия и да чакам секциото. Дано дребния си седи кротко до планираната дата. Не, че седи много кротко тези дни де, на прицел е стомахът ми и го подритва с кефффф. Жив и здрав да е, да рита където ще - няма да мрънкам сега.
На всички хубава вечер желая и никакви тревоги. Само хубави емоции!