0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI януари
« Отговор #80 -: Февруари 02, 2011, 14:45:36 pm »
Момичета не е ли време да се пусне нова темичка.Хайде ,която чака за тест да се престраши.:))))
*
« Отговор #81 -: Февруари 02, 2011, 15:06:08 pm »
Или да се промени заглавието на януари-февруари.
Само 5 страници са изписани.
« Отговор #82 -: Февруари 02, 2011, 15:30:23 pm »
Здравейте, започна и моят първи опит. От днес съм на стимулация с гонал. Някой може ли да ми каже колко горе-долу продължават инжекциите? Успех на всички момичета в процедура, всички ще сме  preggo preggo!!!
*
« Отговор #83 -: Февруари 02, 2011, 15:36:18 pm »
Цитат
Публикувана от: zhelanie 
Вмъкни Цитат
Здравейте, започна и моят първи опит. От днес съм на стимулация с гонал. Някой може ли да ми каже колко горе-долу продължават инжекциите? Успех 
Зависи как ще реагираш. Аз бях по дълъг протокол и стимулацията ми с Гонал продължи 11 дни, на 12-тия ден - Прегнил.
Успех!

*
« Отговор #84 -: Февруари 02, 2011, 19:31:18 pm »
Момичета благодаря за подкрепата и хубавите пожелания! Сега ще почивам повече и ще си мисля само хубави неща.Дано наистина това да е моят опит. Прегръщам ви и още веднъж успех на всички!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: IVF/ICSI януари, февруари, март 2011
« Отговор #85 -: Февруари 02, 2011, 23:06:45 pm »
Следващите постове ще излизат с новото заглавие на темата.

Пожелавам ви успешни процедури момичета и момчета и спокойни дни.
*
« Отговор #86 -: Февруари 03, 2011, 11:21:10 am »
Благодаря, Лиско.
Сега и аз мога да се запиша в темата.
Утре ще ми бъде пункцията на абсолютно естестествен цикъл (ако не се пукнат фоликулите естествено :wink:)
Имаме и 2 замразени ембриона и ще правим комбиниран трнсфер.
Успех на всички момичета!

« Отговор #87 -: Февруари 03, 2011, 11:27:51 am »
Благодаря, Лиско.
Сега и аз мога да се запиша в темата.
Утре ще ми бъде пункцията на абсолютно естестествен цикъл (ако не се пукнат фоликулите естествено :wink:)
Имаме и 2 замразени ембриона и ще правим комбиниран трнсфер.
Успех на всички момичета!

Стискам палци!
« Отговор #88 -: Февруари 03, 2011, 12:23:35 pm »
Записвам се и аз,може би моя опит ще остане за март,но това не пречи да ви наглеждам и да стискам силно палчета за всички!
mgstra,дано да не са се пукнали и да  успеете да ги хванете утре.
paele,само така продължавай с позитивното мислене и всичка ще е наред :wink:
zhelanie,успешен старт и щастлив финал ти пожелавам!
*
« Отговор #89 -: Февруари 03, 2011, 12:26:03 pm »
КЪДИ, chicoroco, благодаря ви. ще пиша утре какво се е случило.

« Отговор #90 -: Февруари 03, 2011, 14:23:11 pm »
chicoroco, Благодаря! Аз днес си бих сама инжекцията и съм много горда със себе си! Дано се сбъдне най-съкровената мечта на всички нас! Успех, момичета!
*
« Отговор #91 -: Февруари 03, 2011, 17:05:50 pm »
mgstra, късмет утре!

zhelanie, на мен ми е 6ти ден от стимулацията, за инжекциите се редуваме с мъжа ми. Вчера бях на първи преглед, видяха по 4-5 фоликула в двата яйчника и не ми промениха схемата - отговаряла съм добре засега. Обаче за сефте имам киста от задържан фоликул вляво, била над 3 см.
« Отговор #92 -: Февруари 03, 2011, 17:28:51 pm »
4-5 фоликула в двата яйчника са добър отговор според мен. А тази киста сега ли се е появила? Сега остава да си отгледаш хубави яйцеклетки и поле да се превърнат в сладки бебчета :-)
« Отговор #93 -: Февруари 03, 2011, 19:11:15 pm »
Цигу, не те ли прегледаха в първия ден на МЦ да проверят за кисти, т.е. не е ли същото като при инсетата, първо преглед и след това почват инжекциите?
Иначе бройката си е супер :wink:

И един изтъркан въпрос от мен  :oops: :lol: - след поставянето на блокажа (депо) нормално ли ви идва цикъла или е възможно да има закъснение?

mgstra късмет утре :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #94 -: Февруари 03, 2011, 19:21:51 pm »
Първия ден на цикъла точно ми беше прегледът, имаше киста, но хормоните бяха в ред, затова започнах стимулацията. Увериха ме, че може да извлекат течността по време на пункцията или просто да я оставят - не било проблем.

Менструация имах навреме, въпреки блокажа. В други теми жените коментираха, че е възможно малко закъснение.
« Отговор #95 -: Февруари 03, 2011, 19:31:03 pm »
Не се замислих... в случая кистата се явява "хормонално неактивна" и може да се пунктира с фоликулите, нали правилно разбирам :wink:

Цигу, късмет  :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #96 -: Февруари 03, 2011, 19:36:23 pm »
Минавам да пожелая на всички ви много късмет в процедурите,виждам много познати имена тука,и се надявам съвсем скоро да ги видя в другите темички :).Успех момичета ,дано няма лоши резултата в тази темичка :)).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #97 -: Февруари 03, 2011, 21:12:22 pm »
Все не успявам да се включа тези дни, уж за хубаво се затрупах с работа, но май прекалих :?
Цигу, много добри резулати според мен osi_9 Това  е и моята цел - по 4-5 хубави фоликулчета от всяка страна :P
mgstra, лека и успешна утре!
paele, много позитивни мисли и да се похвалиш скоро :wink:
radosttinka, в мойте упътвания пише, че цикъла започва навреме, но е възможно да е по-обилен от нормалното - както се и случи при мен. Но е възможно да има разлика между блокаж-депо и блокаж-микродози, на които съм аз.
zhelanie, боцкай смело :wink: и моите ръце трепереха първия път, но сега мъжът ми се чувства пренебрегнат - нали това е единственото му пряко участие към момента :lol:

Успех, момичета!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #98 -: Февруари 04, 2011, 11:05:08 am »
Да се похваля  :D
Този път успяхме да хванем фоликула. Направихме пункцията без упойка и вече съм на работа. Спестих си упойката по мое желание, не беше болка за умиране, но и не е съвсем безболезнено.
Веднага ми казаха, че си имам яйчице, сега остава и да се оплоди, а замразените да се размразят успешно.

*
« Отговор #99 -: Февруари 04, 2011, 11:09:01 am »
Еее, много добра новина :P
Кога успя да ги свършиш всичките неща - аз още пия кафе за събуждане :oops:
Браво :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho