0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - Януари, Февруари и Март - 2011
« Отговор #100 -: Февруари 14, 2011, 16:11:44 pm »
Признавам си, препишках един тест след Прегнила, с единствената цел да видя как изглеждат тия пусти две черти.
Това изречение ме накара да се усмихна. Така ги чакаме тия прословути две черти...дай Боже всички да ги видим.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #101 -: Февруари 15, 2011, 11:38:17 am »
Въпреки дуфастона, гърди не ме болят, странна работа. А до вчера имах и разтеглива слуз, въпреки, че отдавна трябваше да си е заминала... Само аз ли правя инсе, други девойки няма ли да се терзаят заедно с мен? :D

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #102 -: Февруари 15, 2011, 13:10:48 pm »
Zai, ти не чакаш ли добрата вест вече? Аз започвам от утре - изследвания на хормони, а в сряда започва стимулацията. Стискам палци да успеем!!!
*

Zai

• 955
« Отговор #103 -: Февруари 15, 2011, 13:38:39 pm »
Zai, ти не чакаш ли добрата вест вече? Аз започвам от утре - изследвания на хормони, а в сряда започва стимулацията. Стискам палци да успеем!!!
Чакам, чакам, именно затова ме хваща съклета. :D

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #104 -: Февруари 16, 2011, 01:17:05 am »
И аз съм с теб Заи!Утре ми е 2-рото инсе(16.02.2011),днес се видяха 2 големи фоликула на скана от 2-те страни по един,и ми биха веднага прегнила.Предния месец имах също 2 фоликула,но само 1-я беше пораснал.Хайде на късмет да ни е този месец.ПУ ПУ ПУ да е нашият :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

Zai

• 955
« Отговор #105 -: Февруари 17, 2011, 11:17:59 am »
Алюююю, има ли някой тука? Аз все още съм безсимптомна. Прегнила съм го изчистила вече - тествах! :lol: Жалко, харесваше ми да гледам две чертички. :balk_68: Другите как сте?

« Отговор #106 -: Февруари 17, 2011, 11:44:21 am »
Zai, кога трябва да си правиш теста? Чакам добри новини от теб. Днес съм на лекар, но цикъла ми е толкова обилен, че не занам как ще ме гледа тази жена.
*
« Отговор #107 -: Февруари 17, 2011, 11:56:13 am »
Zai, кога трябва да си правиш теста? Чакам добри новини от теб. Днес съм на лекар, но цикъла ми е толкова обилен, че не занам как ще ме гледа тази жена.
Споко, гледат, и аз умрях от ужас първия път, но се оказа, че си гледат без проблеми :-)

Заююю, не ги търси тия бременни признаци, нема сми :-) Чакаме в понеделник например едно кръвно тестче...?
*

Zai

• 955
« Отговор #108 -: Февруари 17, 2011, 12:47:48 pm »
Споко, гледат, и аз умрях от ужас първия път, но се оказа, че си гледат без проблеми :-)

Заююю, не ги търси тия бременни признаци, нема сми :-) Чакаме в понеделник например едно кръвно тестче...?
Ааа, има време още. Около 25-и най рано. Аз няма да пускам кръвен, ще си чакам да ми дойде, ако закъснее с повече от три дена - тогаз.
katrin_sl, гледат си те, не се тревожи. Свикнали са. :wink:

« Отговор #109 -: Февруари 17, 2011, 12:54:44 pm »
Днес съм на лекар, но цикъла ми е толкова обилен, че не занам как ще ме гледа тази жена.
Аз всеки път като ходех на 3-ти за стимулацията потичах, както си трябва по магарето. Веднъж даже и по земята. Много се притесних. Лекарката не спираше да ме успокоява.Както ти казаха и другите - свикнали са! :)
*
« Отговор #110 -: Февруари 17, 2011, 15:04:48 pm »
Ааа, има време още. Около 25-и най рано. Аз няма да пускам кръвен, ще си чакам да ми дойде, ако закъснее с повече от три дена - тогаз.
katrin_sl, гледат си те, не се тревожи. Свикнали са. :wink:

Мдааа, какво ли не са виждали :-)

Леле, Заек, ти имаш невероятна нервна система! Аз щях да се пренеса да спя в лабораторията от ден 10 нататък :-) А колко акции в компанията-производител на "Шуърчек" мога да претендирам, не е за говорене :-) А дано пък накрая пак виждаш двойно, и без Прегнила!
*
« Отговор #111 -: Февруари 17, 2011, 15:26:15 pm »
Аз мисля, че Зай добре прави.

Омагьосан кръг е: ама кръвен ли, ама уринарен ли да е тестът... пък рано ли е, време ли е...? Аз все си казвам, че съм чакала какво ли не дълго време, още малко чакане няма да ме счупи. Така поне не си изпивам мозъка от мислене защо е (все) отрицателен. :lol:
*

Zai

• 955
« Отговор #112 -: Февруари 17, 2011, 15:39:43 pm »
От клиниката ми казаха кръвен след 15 дена. Обаче моята лутеална фаза е около 12-13 дена и ми идва въпреки дуфастона, така че то ще стане ясно и без кръвен.

Пък и тия 100 теста за бременност вкъщи какво да ги правя, трябва да се потребяват, ще им изтече срока. :D :D :D

« Отговор #113 -: Февруари 17, 2011, 17:12:40 pm »
Минах си по реда през лекаря. От утре започвам стимулация с Клостил 2х1 и Фостимон х 1 вечер. Каза, че хормоните са идеални и имам много малки фоликулчета. Сега само трябва да си ги отгледаме. На 23.02. съм на ФМ.
*

Zai

• 955
« Отговор #114 -: Февруари 18, 2011, 15:52:02 pm »
Минах си по реда през лекаря. От утре започвам стимулация с Клостил 2х1 и Фостимон х 1 вечер. Каза, че хормоните са идеални и имам много малки фоликулчета. Сега само трябва да си ги отгледаме. На 23.02. съм на ФМ.
Колко дни ще пиеш Клостила?

Аз продължавам да съм безсимптомна. Вече нещо оклюмвам, изпаряват ми се надеждичките с всеки изминал ден. Почва да гледам към икси на ЕЦ все повече и повече. Тя Персенска и това ми предлагаше де, ама аз исках да дададем последен шанс на инсеминациите.

*
« Отговор #115 -: Февруари 18, 2011, 16:08:47 pm »
Дръж фронта, Зай! Достатъчно сме газили из блатото, за да знаем, че симптомите не важат толкова рано.
*
« Отговор #116 -: Февруари 18, 2011, 17:16:44 pm »
Признавам си, препишках един тест след Прегнила, с единствената цел да видя как изглеждат тия пусти две черти.

Признавам си ,че и на мен ми е минавало през ума  :oops: :D

Момичета, стискам ви палци ,дано видите двете черти без никакъв Прегнил .

Аз вече окончателно приключих с ИНСЕ-тата. Три ми стигат мисля и сега събирам сили за първият си опит ин витро.

Горе главите ,каквото и да става и никакво отказване !  :wink:
*

Zai

• 955
« Отговор #117 -: Февруари 18, 2011, 18:57:31 pm »
Ще изчакам до 25-и да видим какво ще да е (не че имам какво друго да правя :D). Най ми е тегаво това чакане, не знам майката природа какво точно е имала предвид като ги е сложила тия 2 седмици чакане, ама много ме нервят. :D

*
« Отговор #118 -: Февруари 18, 2011, 19:14:32 pm »
Zai, следя с нетърпение темата и чакам хубави новини от теб! :)

Гледам, че сте обсъждали прегледа на 3-я ден от цикъла и ми се иска да попитам нещо. Тези задържани фоликули задължително ли се превръщат в кисти? Извинете ме за глупавия въпрос, не помня нищо от това, което ми обясниха на прегледа.  :?
*

Zai

• 955
« Отговор #119 -: Февруари 18, 2011, 19:32:34 pm »
Гледам, че сте обсъждали прегледа на 3-я ден от цикъла и ми се иска да попитам нещо. Тези задържани фоликули задължително ли се превръщат в кисти? Извинете ме за глупавия въпрос, не помня нищо от това, което ми обясниха на прегледа.  :?

Нееее. Може да си висят там един цикъл и после се резорбират. Превръщат се в кисти в лошия случай. Аз съм имала един, вися си там един цикъл, даже стимулация ми правиха с него, нищо му нямаше. Пуснаха ми естрадиол в началото на цикъла да го видят дали е хормонално активен - не беше. Махна се след това от само себе си.