0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - Януари, Февруари и Март - 2011
« Отговор #80 -: Февруари 09, 2011, 11:49:13 am »
Здравейте пак,

Само да се отчета и тук ,че теста ми е отрицателен. :(
Очаквах го и се опитвам да гледам с оптимизъм напред.

След три неуспешни ИНСЕ-та ми е време да премина към по-сериозните неща.

Успех на на всички останали и не спирайте да се борите !  :)
Желая ви много сила и търпение  :bighug:
*
« Отговор #81 -: Февруари 09, 2011, 11:51:39 am »
Wish, пожелавам успех по-нататък, няма как да не стане, щом не се отказваш...

Какво стана с теб, Чоки?
« Отговор #82 -: Февруари 09, 2011, 18:45:45 pm »
здравейте дами, днес си направих регистрация във форума и разгледах с интерес тази тема.Предстой ми инсеминация при д-р Стефанов в Плевен. Моля , ако някои знае ,какъв е процента на успеваемост на тази процедура.
*
« Отговор #83 -: Февруари 09, 2011, 19:15:19 pm »
Добре дошла, royzi. :)
Ето тук можеш да прочетеш повече за инсеминациите. http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=32&id=671&option=com_content&task=view
« Отговор #84 -: Февруари 10, 2011, 10:09:54 am »
Много благодаря. Прочетох информацията и вече ми е по- ясно.
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #85 -: Февруари 10, 2011, 19:29:22 pm »
Какво стана с теб, Чоки?

Минавам само да се отчета - 4-ти опит неуспешен, завърши с М.  :( Но ще продължа .... защото Аз ще успея!!!
Успех на всички очакващи да видят двете чертички, ще ви стискам палци  :crossfingers:
*
« Отговор #86 -: Февруари 10, 2011, 20:01:11 pm »
Чоки, много съжалявам за неуспеха... И да - наистина ще успееш! Стискам палци следващият опит да е успешен! :)
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #87 -: Февруари 11, 2011, 16:46:55 pm »
Отчитам се и аз с едно инсе от днес. На ЕЦ на 12-и ден. Бихме Прегнила 38 часа преди инсето, но за съжаление фоликула не се е пукнал. Утре ще видим дали е още там.

Този път поне съм горда от себе си, налях се порядъчно с вода и не ме защипваха, само някакви пинсети ползваха за шийката, явно си има значение мехура да е пълен за "кривошиестите" като мен.

ПП А докато чакахме да дойде часът за инсето си запълнихме времето със... стъргане на винетка от стъклото на колата. :D :D :D Моят мъж от 1 седмица сън не спи как ще ни глобят, че не сме си били махнали стария стикер и си уплътнихме добре времето със стъргане. :D :D :D

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #88 -: Февруари 11, 2011, 16:51:20 pm »
Зай, ще правите ли реинсеминация утре? Пожелавам ви успех!

Побъркаха хората с тези винетки... стръжи, не стържи... глупости на търкалета.
*

Zai

• 955
« Отговор #89 -: Февруари 11, 2011, 16:59:20 pm »
Зай, ще правите ли реинсеминация утре? Пожелавам ви успех!

Побъркаха хората с тези винетки... стръжи, не стържи... глупости на търкалета.

Не знам Цигу... Зависи дали се е пукнал фоликула. Мъжът ми тоя път изкара много хубав брой и подвижност, аз се изложих. :D

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #90 -: Февруари 11, 2011, 19:56:06 pm »
Браво! Най-важно е той как се е справил, твоят принос е екстра.
*

Zai

• 955
« Отговор #91 -: Февруари 12, 2011, 13:01:06 pm »
Привет от мен с пукнат фоликул. Пфу, разгеле! :D Вчера ако знаете какви танци, какви коремни преси му ударих. :D Преживяемостта на мъжО е 90%, няма да правим реинсеминация. :D

ПП Относно кривата ми шийка - похвалиха ме, че съм се напила с вода преди инсето, този път наистина не са захващали шийката. Бре, значи можело поне малко от малко да я изправя тая крива шия. :D Специално питах за кафявото ми зацапване, било от външната лигавица на шийката.
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 13:08:46 pm от Zai »

*
« Отговор #92 -: Февруари 12, 2011, 17:18:55 pm »
Zai, много хубави новини! Хайде, след 14 дни ще те чакаме с още по-хубави! :)
*
« Отговор #93 -: Февруари 13, 2011, 16:24:02 pm »
Zai, много стиснати палци!!!
*
« Отговор #94 -: Февруари 13, 2011, 17:04:28 pm »
Успех Заи!И само положителни резултати!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

Zai

• 955
« Отговор #95 -: Февруари 14, 2011, 10:21:35 am »
Мерси, мерси за хубавите пожелания. :D Аз нищо не усещам, аба хептен нищо. И Прегнила като ми биха - пак НИЩО - едно такова весело и нахилено ми беше, никакви особени симптоми. Признавам си, препишках един тест след Прегнила, с единствената цел да видя как изглеждат тия пусти две черти. :oops: :D Овулационните тестове полудяха след тая инжекция, 3 дни все положителни. Сега съм на дуфастон и пак ми е едно такова леко - ни гърди ме болят, ни дяволи. Ще видим... :D

« Отговор #96 -: Февруари 14, 2011, 10:54:02 am »
Овулационните тестове полудяха след тая инжекция, 3 дни все положителни.
Напълно нормално. Те също са положителни заради Прегнила.

Цитат
4. Може ли тестът за овулация Oview® да отчете грешен резултат?
Грешен резултат може да се получи при прием на лекарства, съдържащи Лутеинизиращия хормон (ЛХ) или хормона човешки хорионгонадотропин (ЧХГ).
Освен това, при прием на лекарства, забавящи цикъла, трябва да се има предвид, че се измества датата за започване на теста.
Тестът може да отчете грешен резултат и в случаите, когато до скоро сте била бременна, в момента сте бременна или сте в менопауза.

Накратко, всякакви пикливи тестове са ти +, защото след инжекцията си била "бременна" заради Прегнила. Пожелавам ти да си останеш бременна и след като отмине действието на Прегнила  yahoo_17
« Отговор #97 -: Февруари 14, 2011, 13:49:51 pm »
Здравейте! Не знам дали това е точната тема , в която да пиша, но все пак ще опитам...Ние няма да правим инсеминация, но ще мина стимулацията и ще опитаме по нормалния път. Сега чакам цикъла и започвам хормони и лекарства. Някой може ли да ми каже в какво се изразява прегледа на третия ден от цикъла? Малко ми е странно, защото не съм ходила на преглед по време на цикъл.
*

Zai

• 955
« Отговор #98 -: Февруари 14, 2011, 13:53:33 pm »
Здравейте! Не знам дали това е точната тема , в която да пиша, но все пак ще опитам...Ние няма да правим инсеминация, но ще мина стимулацията и ще опитаме по нормалния път. Сега чакам цикъла и започвам хормони и лекарства. Някой може ли да ми каже в какво се изразява прегледа на третия ден от цикъла? Малко ми е странно, защото не съм ходила на преглед по време на цикъл.

Гледат дали има задържани фоликули от преден цикъл с вагинален трансдюсер. Не боли, просто е леко некомфортно заради цикъла.

*
« Отговор #99 -: Февруари 14, 2011, 14:36:03 pm »
... едно такова весело и нахилено ми беше, никакви особени симптоми...
Пожелавам ти цялата ти предстояща бременност така да я изкараш osi_9

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho