0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации - Януари, Февруари и Март - 2011
« Отговор #60 -: Януари 27, 2011, 20:05:40 pm »
Zai, да не пускаш палците...
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #61 -: Януари 27, 2011, 20:09:46 pm »
Zai, да не пускаш палците...

Моля ти се, и на четирите лапи съм стиснала. :D

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #62 -: Февруари 02, 2011, 11:05:39 am »
здравеи те дасе запиша 4та инсеминация неуспешна минавам вече кам тежката артилерия успех на всички момичета
« Отговор #63 -: Февруари 04, 2011, 10:16:17 am »
Здравейте момичета.
На 37 години съм. Не съм лесбийка, но все попадам на неподходящи мъже, искам много да имам дете и се реших на крайната стъпка Инсеменация с чужда сперма .Интерисува ме знаете дали е разрешевата на самотни жени такава стъпка / не успях да намеря информация в нета/ къде се прави и през какви стъпки трябва да се премине.
Благодаря предварително.
*
« Отговор #64 -: Февруари 04, 2011, 10:39:50 am »
Казва се донорска инсеминация. Обърни се към клиника по стерилитет. Успех!
« Отговор #65 -: Февруари 04, 2011, 11:32:28 am »
Привет Daria  :)

В (почти) всяка клиника по ин витро се предлага инсеминация с донорска сперма. Ако си от София, разгледай сайтовете на Клиника "София" и Клиника "Щерев". Има още 1 добра клиника в града, но там се чака година за първичен преглед.

Трябва да си запишеш час за първичен преглед, да ти направят някои изследвания и да пристъпите към действие. Донорската инсеминация е малко по-скъпа от тази със съпружески материал.

Има и една тема в друг форум, която сигурно ще ти е любопитно да прочетеш - линк към темата.

Успех!  yahoo_17
*
« Отговор #66 -: Февруари 04, 2011, 16:48:11 pm »
Здравейте момичета.
На 37 години съм. Не съм лесбийка, но все попадам на неподходящи мъже, искам много да имам дете и се реших на крайната стъпка Инсеменация с чужда сперма .Интерисува ме знаете дали е разрешевата на самотни жени такава стъпка / не успях да намеря информация в нета/ къде се прави и през какви стъпки трябва да се премине.
Благодаря предварително.
Здравей, daria73 и добре дошла. Момичетата вече са ти отговорили, аз също ще правя такава инсеминация. Разрешено е самотни жени да ползват донор, като първо трябва да преминат определени изследвания. Подчертавам и аз - такава процедура се извършва само в клиника по стерилитет. Успех!
*
« Отговор #67 -: Февруари 04, 2011, 19:22:00 pm »
Благодаря на всички за стиснатите палци. Днес ми потвърдиха бременността.Успех на всички :)
*
« Отговор #68 -: Февруари 04, 2011, 19:23:37 pm »
Е-хееее, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая, Lynnette!
Дано повлечеш крак на всички! :))))
*
« Отговор #69 -: Февруари 04, 2011, 19:26:09 pm »
Браво, Lynnette :P Честито :balk_16:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #70 -: Февруари 04, 2011, 20:34:20 pm »
Честито и от мен Lynnette!Лека и безпроблемна бременност ти желая!

*
« Отговор #71 -: Февруари 04, 2011, 20:57:07 pm »
Хубава новина, Lynnette, много се радвам. Лека бременност!
« Отговор #72 -: Февруари 04, 2011, 22:54:11 pm »
Lynnette, честита бременност.Желая ти всичко да е наред до финала.
Аз искам да ви попитам, как точно се провежда инсеминацията от началото до самата инсеминация.Изисква ли се нещо преди това, някакви лекарства за стимулация има ли (ако да - колко горе долу струват) и също така колко общо струва процедурата, освен цената за инсеминацията, колко още отгоре излиза.Питам, за да си направя сметка.Мислим след прегледа, да опитаме.Записва ли се час за нея, колко се чака и има ли някакви специални изисквания или неща който трябва да знам, за да ми е по-лесно и да знам предварително какво ме чака.
« Последна редакция: Февруари 04, 2011, 23:42:16 pm от Златен дъжд »

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #73 -: Февруари 05, 2011, 08:30:30 am »
Честита бременност мила Lynnette!  :ballons: Много ме зарадва с тази прекрасна новина!
Лека бременност! preggo
Браво, добър старт  :D Хайде да завалят новините...
*
« Отговор #74 -: Февруари 05, 2011, 10:48:17 am »
Lynnette, много хубава новина. Честито!  yahoo_17
Daria, няма проблем според законите на РБ сама жена да се подложи на донорска инсеминация. Има изискване ако жената е омъжена, да има писмено съгласие от съпруга й. Процедурата се прави в клиника по стерилитет, макар че могат да ти предложат и в други клиники, но ти не се поддавай на такива уговорки. Необходимо е да направиш предварителни изследвания - особено важно е да са ти проходими тръбите, за да могат плувците да стигнат до яйцеклетката/ите. Успех!
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #75 -: Февруари 05, 2011, 15:15:55 pm »
Линет честито миличка, лека и безпроблемна бременост  :D
*
« Отговор #76 -: Февруари 05, 2011, 23:02:59 pm »
[Аз искам да ви попитам, как точно се провежда инсеминацията от началото до самата инсеминация.Изисква ли се нещо преди това, някакви лекарства за стимулация има ли (ако да - колко горе долу струват) и също така колко общо струва процедурата, освен цената за инсеминацията, колко още отгоре излиза.Питам, за да си направя сметка.Мислим след прегледа, да опитаме.Записва ли се час за нея, колко се чака и има ли някакви специални изисквания или неща който трябва да знам, за да ми е по-лесно и да знам предварително какво ме чака.

Златен дъжд, не знам откъде да почна! Основно: инсеминациите не са (само) по наше решение, непременно говори с лекаря на прегледа си- дали изобщо сте за такава процедура, кога и как. Успех! 
*
« Отговор #77 -: Февруари 07, 2011, 12:14:31 pm »
Здравейте!Да се отчета и аз,1-ва инсеминация-неуспешна(през януари2011).Започваме с 2-та дай-Боже да е успешна!Успех на всички и всички да се похвалим със следващи успешни инсета!

*
« Отговор #78 -: Февруари 07, 2011, 13:08:28 pm »
Златен дъжд,на всички тези въпроси може да ти отговори лекаря ти.Лекарства със сигурност има,нали се прави стимулация,но какви и дозите им ще ти определи лекаря ти.Цената на самата процедура е различна в различните клиники-мисля,че варира между 300 и 500 лева.Лекарствата и прегледите се плащат отделно. До колкото знам има и доста изследвания,които се правят-цветна снимка,спермограма,репродуктивните хормони,спин.Най-добре поговори с лекаря си,той ще ти изясни всичко.А и още нещо-ти как реши,че сте за инсеминация?
*
« Отговор #79 -: Февруари 07, 2011, 16:13:41 pm »
Здравейте ,

Линет ,честито и тука  :)
Zyza ,съжалявам, знам как се чувстваш  :( Не унивай и не спрай да се бориш !

Аз ще правя тест след два дни ,ако не ме е връхлетяла лелята,че от една седмица напира със страшна сила  :( :witch:

Ще докладвам за крайния резултат тия дни,но усещам ,че ще е отрицателен !
Все пак докато я няма гадната лелка искрица надежда винаги има.
Стискам ви палци на всички !