Благодаря ти за куража,Орхидея!Ако това,което казваш е така,за пореден път ще се окаже,че колкото са полезни сайтовете,толкова и плашат разказите в тях...Като прочетох,че преди ЦС ти връзват краката,за да не ги риташ,косата ми се изправи..Доста гадно звучи...А може би трябва да се престраша и пак да отида във Варна И без това съм платила толкова скъпи изследвания миналия месец.Не знам какво да правя.Притеснява ме следния факт,когато отидох във Във Варна бях 11 ден от цикала,при прегледа доц. Мркова видя 17,1 мм фоликул в десния яйчник,каза че е чудесен за инсеминацията,беше сряда на обяд,тя ми каза да отида в петък сутрин направо за процедурата.В четвъртък вечер си направих тест за овулация отчете слаба такава-бледа чертичка.В петък сутрин го повторих този път нищо...Съобщих това на лекарката,тя каза че тестовете не били верни,но при прегледа установи,че в действителност фоликула се е спукал.Все пак направи инсето,както вече разбрахте неуспешно:(((Въпроса ми е дали момента беше пододяш,нали яйцеклетката живее 24 часа?В четвъртък не ме извикаха на преглед,кое ги кара да мислят,че фоликула не се е пукнал още в сряда следобяд?Беше ли редно да се прави инсето ей така,защото материала е вече обработен?!А това ,че аз две седмици живях с надежди мечти?!Ако някой знае кога точно е момента за инсе,може ли да се прави,когато е приключила увото,моля да ми пише.Постоянно мисля за това и се терзая,а трябва да взема решени къде да ида този месец.Благодаря,че изччетохте дългото ми писмо,знам че разбирате как се чуствам.