Аз съм чувала, че при дентиция имунитета като цяло пада и затова детето е по-предразположено към вируси и инфекции, а не че сама по себе си Т е от зъбоникнене.
Привет
Ние обсъдихме положението с яслите и решихме да не го пускаме тази година, освен ако ножа не опре до кокала финансово.Ще кандидатстваме през интернет и ако не ни приемат и нещо се наложи да се върна на работа - ще се молим на директорките тук. Някак все ми се струва малък на година и четири месеца. Ми той няма да може да си каже какво иска още, няма да може да ми се оплаче, ако се държат зле с него. Някак не си представям на моето сладко дете да му бъде крещяно (на племенника са му крещяли и майка му случайно е чула, после го спряха от ясла) и аз да не знам.
Е, стига, бе не са чак такива чудовища лелките от яслата! Дара например тръгна на година и 5 месеца навършени. Точно един месец й трябваше да се адаптира, като през този месец какво изживях само аз си знам - тобя сълзи, сополи и най-лошото е, че тя като се изнерви не плаче, а пищи, та лелките си запушваха ушите
, чак ми стана жал за горките женици....После всичко си дойде на мястото, почна да си ходи с желание детето - сутрин като я оставям дори чао не се обръща да ми каже, вечер като отида да я вземам не иска да си тръгва. Явно е, че й харесва там, ако й крещяха едва ли щеше да се кефи толкова. И какво като не може да ти каже? То си личи по поведението на детето как се чувства там, ще разбереш ако нещо не е наред - повярвай ми
Та ако не бяха гадните болести щеше да е още по - перфектно, ама както се казва пълно щастие нЕма.
А ти можеш съвсем спокойно като го пуснеш отначало да е за по 2-3 дни, да видиш как ще е, през това време да си ползваш отпуска, ако има как, да не се връщаш веднага на работа...Да го пускаш за по няколко часа, има варианти...