Момичета, предупреждавам онези, които все още не са разбрали- в Стара Загора и Хасково има бум на заболелите от вирусен хепатит А. Изрядната хигиена и избягването на заведения за обществено хранене са едни от факторите, които могат да ви застраховат до известна степен.
Ваксини няма, така ми отговориха по аптеките- нито в аптеките, нито в складовете.
Аничка, всъщност да имаш дете с хронично заболяване, каквото е астмата изобщо не ти дава възможност да правиш планове, като например да го пуснеш на ясла и да разчиташ да не се разболява, дори напротив. Аз поне не мога да си представя да си пусна детето кашлящо на ясла, пък макар и тази кашлица да е прословутата алергична, просто защото за мен няма просто алергична кашлица. А не мисля, че ще има работодател, който ще толерира безбройните болнични на родителите от работа. За тази цел, аз не мисля скоро да се разделям с детегледачката си
Стефания не е ходила от ноември на градина, от началото на ноември и двете бяха болни, Стефания повтори, дала съм 350 лева само за лекарства и лекари, след второто разболяване пък започнахме лечение на кожни проблеми, през цялото това време плащах на детегледачката и за двете
и в такъв случай предпочитам детето ми да го гледа детегледачка, така има по-голям шанс да е здрава по-дълго време, а и ще ми излезе по-евтино да плащам само на нея, вместо и на нея, и за лекарства
изобщо това изречение с имунитета дето се придобивал с болестите някакси не мога да го разбера, като със всяко разболяване стигаме до АБ, антихистамини, които просто прецакват имунитета абсолютно