0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Привет и от мен.
Аз бая укъснях днес, ама чак сега смогнах да седна на компа.
Честита да ни е новата темичка. Дано е много успешна и да се напълни с много  :bfp:
Иванита, честита точица. Все така хубави новини да носиш и следващия път да се похвалиш с хубаво биещо сърчице.
Анизи, Сари честити ви рожденници. Пожелавам им много здраве, щастие и късмет.
Много стиснати палчета за ловуващите и не-чакащите. А също така и на всички останали де.
Хайде ще ви оставям вече. До утре милички. И една вечерна доза вирусчета от нас :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

И от мен привет!
Честита ни нова темичка.Надявам се,че ще се изпълни с много +++
Иванита,честита точица,мила :) Не се притеснявай за размерите.И аз отговарям на една седмица по-малко,но трябва да си навакса.
Аз да ви се оплача,момичета,от вчера имам леко зацапване,въпреки папаверина и утрогестана.Контракциите и те не спират :( А днес целия ден не мога да се свържа с доки-все се разминаваме.То не е кой знае какво зацапване-на моменти течението ми се оцветява в бледокафяво,ама все пак съм на утрогестан.Утре мисля да не идвам на работа и да упорствам,докато се свържа с доки ;)
Лека вечер,момичета и много стиснати палци на всички!!!
[/url]
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте и от мен милички и честита ни нова темичка.Маймунка-благодаря бебешора е страхотен малък гъзарчо  :lol: Ще чакаме утре да ни пишеш кога да тръпнем в очакване  :)  Пете, на теб благодаря за закуската и нека наистина тази първа за новата година темичка се препълни с + тестчета и с много добре оформящи се графики.
Анизка, честита ви месечинка, ми вие вече сте големи бе, крайно време е да се връщаш на ринга- какво ще кажеш :wink:
Саринка и на твоето мило честит празник със закъснение- да ти е жив и здрав, пък ти и бебо сте факт, така че си има подарък навреме  :wink:
Иванитка честита точица мила, не се притеснявай за нищо- просто бъди спокойна, пази се и това е  :wink:
Ахито мила, и ти така, успокой се и толкова ми харесва решението ти за утре.Никаква работа- право при доки. Понякога ми се струва, че много от момичетата / не искам никого да засегна / постъпват малко безотговорно като след всичкото чакане, надяване, водене на графики, сълзи, разочарования след неуспех, когато чудото наистина се случи не обръщат достатъчно внимание на себе си. Мили мои сладки щъркелчета- майната й на работата, на лошите хора и всичко странично, помнете, че вие и вашето бебе сте най-важни за света в момента и се грижете за себе си.
ууууухххх млъквам вече  :lol: :lol: :lol: но наистина съм загрижена.
Целувам ви всичкиииии

П.С. Мунката аз пак не съм в никой списък  :lol: късмет бе братче ...

Добро утро!
Ами нещо сън не ме лови и ще взема да ви сервирам закуската.Заповядайте

Иванита честита ти точица миличка.Само спокойствие и почивка,не се притеснявай всичко ще бъде наред.
На всички много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и късмет на кой за каквото му трябва.
Лек ден момичета!
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 05:47:02 am от mariq_81 »

Добро утро
Мария мерси за закуската
Моля ви момичета кажете за прогестерона- трябва ли да се изследва сутрин на гладно или може по всяко време?
Лек ден
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро, щъркелчета!  :D
Честита нова 2011 година, нека тази година с шепи радост да раздава, да бъде мирна и плодовита!

Нека новата темичка се напълни с много +++++ чета и само хубави новини / с леката ръка на Исето няма друг начин  :wink:/.
Иванита, честита ти точица, пази се много.
Краси, ти също се пази, чакаме да кажеш как е минал прегледа.
Лиони, за изследване на прогестерона не е нужна да е на гладно, единствено е, че е трябва да е на 7 ден след доказана овулация.
Хубав и усмихнат ден.  :D
Добро утро на всички,

Закуската е чудесна!
Пожелавам лек и успешен ден на всички!
Краси

*
Добро утро и от мен момичета!
Закуската е както винаги -супер.Постарала си се Миме !
Иванита,честита ти точица и от мен.
Краси,очакваме инфор.за прегледа.
Лек ден мацки и се пазете,че е хлъзгаво навън!!
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 09:27:50 am от TITKO »
Здравейте момичета !
Миме благодаря за закуската ще се насоча към кафенцето  :)
Иванита честита малка точица,малка голяма важното че си е на местенцето и на топличко ще порасне  :)
Краси чакаме новини мила дано не е нещо притеснително  :crossfingers:
Както е казала Йолинка пазете се бременелки то работата няма да избяга
Лек ден на всички и чакаме новини

Вярвам!!!!
Добро утро, момичета !
Миме, закуската е страхотна.
Лек и успешен ден на всички.

Привет и от мен.И аз ще се присъедина на закуска.Ммммммм....вкусно :)
Пете вземете и мен ме добавете в списъка с чакащите да видят  :bfp1: :))))))))
Миме многоооо си ранобудна  :balk_21:
« Последна редакция: Януари 04, 2011, 09:55:47 am от sismondi »
Здравейте, момичета! Честита новата 2011г.! Много здраве, щастие и сбъднати мечти на всички да донесе. Аз нямах нет и за това се включвам чак сега.
Иванитка, честита ти точица, ще се чуе и сърчице следващия път, само търпение.
Пазете се бремени момичета!
В средата на декември и аз видях моята точица, бях много щастлива, а седмица по-късно се видя и ембриончето.
Благодаря ви за подкрепата, която ми оказахте в началото!
Успех на всички ловуващи и очакващи  :bfp: момичета.
Лек и спорен ден!

*
Здравейте милички!!!
Иванита, Краси пазете се милички и честити ви точици  :D
Бебо 79 леко и безпроблемно раждане миличка
Йолчи, как така не си в нито един списък миличка, в наща банда си, пък скоро ще половуваш  :D Как си иначе?
Мунчи чакаме миличка новини
Мнооооооого целувки и прегръдки на всички, виждам че има много обещаващи графики и аз стискам палци
Привет и от мен.И аз ще се присъедина на закуска.Ммммммм....вкусно :)
Пете вземете и мен ме добавете в списъка с чакащите да видят  :bfp1: :))))))))
Миме многоооо си ранобудна  :balk_21:

Датата е 06.01.2011
Благодаря :)
Здравейте,момичета!
Миме,какво е това ранно ставане?!Аз малко по никое време,но се присъединявам :)
Маймунче,чакаме новини,миличка :)
Аз днес съм по-добре.Почти нямам болки,а и зацапване няма засега,но и аз станах преди малко де ;) Доки мога да го търся след 15:00,така че ще се чуяя с него,да видим какво ще ми каже.
Лек ден,момичета и много стиснати палци на всички ловуващи и НЕ чакащи!
[/url]
*
Е,привет и от нас момичета!
Йоли,много се радвам,че отново ни навестяваш честичко- :balk_21:Този твой скайп е вечно извън линия :? :D
 :balk_103: на всички щъркелчета и чакам новини :bfp1:
ето и малко вирусчета :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Здравейте и от мен момичета- аз и вчера тръгнах да пиша, но нещо се рестартира и замина  :lol: да ви кажа, че ви следя, много стиснати палци за чакащите тези дни и честити точици на Краси и Иванита. Йоли много хубаво беше написала за пазенето, много е вярно.

Аз живот и здраве в четвъртък ще отида на лекар, тогава би трябвало да съм 6 седмица и 5 дни /реално аз си знам, че овуто ми е било малко по-късничко/ и ще видим какво ще може да се види. Много се вълнувам, преди няколко дни гледах в интернет запис от ехограф с биещо сърчице и направо се просълзих от умиление. Много ми се иска да чуя сърчицето още този път, дано стане! Даже съм организирала и таткото с мен, да види /и ако може да чуе/ и той  :D

Прегръщам ви!

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Привет дами!
Идвам да се запиша и да ви нагледам  :wink:. Иванита, честита ти точица! Мнооого да се пазиш  :).
На всички момичета - успех!  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
*
Привет и от мен.
Миме закуската е била супер. Е който се успива изпуска закуските, ама какво да се прави :wink:. Имаш много стиснати палчета от мен. Много ми харесва БТ. Пу-пу-пу
Рошка, не помня дали съм ти честитила, ама ако не съм тихичко честито от мен. Всичко да върви по мед и масло :).
Много стиснати палчета за всички и бременни, и ловуващи и НЕ чакащи.
Хайде хубава вечер от мен. И една доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Мерси, Туци!
Честити ми двете чертички, а точицата - не. Но и аз днес споделих за нея. Благодаря още веднъж, дано всичко е по мед и масло до края.
Спокойна вечер, момичета!