Здравейте и от мен милички и честита ни нова темичка.
Маймунка-благодаря бебешора е страхотен малък гъзарчо
Ще чакаме утре да ни пишеш кога да тръпнем в очакване
Пете, на теб благодаря за закуската и нека наистина тази първа за новата година темичка се препълни с + тестчета и с много добре оформящи се графики.
Анизка, честита ви месечинка, ми вие вече сте големи бе, крайно време е да се връщаш на ринга- какво ще кажеш
Саринка и на твоето мило честит празник със закъснение- да ти е жив и здрав, пък ти и бебо сте факт, така че си има подарък навреме
Иванитка честита точица мила, не се притеснявай за нищо- просто бъди спокойна, пази се и това е
Ахито мила, и ти така, успокой се и толкова ми харесва решението ти за утре.Никаква работа- право при доки. Понякога ми се струва, че много от момичетата / не искам никого да засегна / постъпват малко безотговорно като след всичкото чакане, надяване, водене на графики, сълзи, разочарования след неуспех, когато чудото наистина се случи не обръщат достатъчно внимание на себе си. Мили мои сладки щъркелчета- майната й на работата, на лошите хора и всичко странично, помнете, че вие и вашето бебе сте най-важни за света в момента и се грижете за себе си.
ууууухххх млъквам вече
но наистина съм загрижена.
Целувам ви всичкиииии
П.С. Мунката аз пак не съм в никой списък
късмет бе братче ...