0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ  osi_9

Goldfin.ch  :biglove:
Zyza  :biglove:
Tsvety_t :biglove:
sofiabecheva :biglove:
Жени :biglove:
Фови :biglove:
Титко :biglove:
Рени :biglove:
Красунка :biglove:
Marilena :biglove:
Златен дъжд :biglove:
Гальонди :biglove:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ
 :bfp1:

Снежи-26.12 :balk_103:
Tititbar - ?  :balk_103:
Бебешори - 06.01 :balk_103:
Mariq_81  - 07.01 :balk_103:
Vitanova_1981 - 07-08.01 :balk_103:
Чоки - 09-10.01 :balk_103:
Lioni_R - 13.01 :balk_103:

Видяли + за месец Януари  :cloud9: :goodluck: :babyflips:

Добро утро борбени щъркелчета,нека тази тема която ви пускам да ви донесе много късмет и само положителни тестчета и емоций.За мене тя най вероятно ще е последна и ще се надявам да се представите подобаващо,че да закрия моя сезон както му е реда а вие да откриете годината с гръм и трясък :).
 Ето и дозата вирусчета ,ако имате нужда от нея заповядайте ;)  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:

п.п.ако някой не е на точното място в списъчето ,моля обърнете се към модераторката Петяст :).
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 05:53:08 am от petqst »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро и от мен, щъркелчета, иииии Честита Нова Година!  :D
Да сте живи, здрави и много щастливи през 2011г. :D Пожелавам ви сбъдване на мечтите, които имате! :wink:
Маймун, Благодаря ти за прекрасната темичка! :D Дано да се напълни с много положителни тестчета и само хубави емоции! :wink: А на теб ти пожелавам - безпроблемна и незабравима среща с бебо! :wink:
А от мен ще е кафенцето и закуската - Заповядайте :

Лек ден и от нас!
Ето и доза вирусчета -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
*
Добро утро, мацки!Страхотна темичка и закуска сте заформили.
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2011!! tree2a Желая ва всички Вас здраве,любов и много късмет.Надявам се тази година да ни данесе повече позитивни новини  :bfp: и много,много бебчовци!!
Лек ден момичета!!
*
Добро и от мен момичета, Исе благодаря ти за страхотната темичка, сигурна съм че ще е мног късметлийска, пък за бебока нямам думи  :lol: страхотен е. Петенце благодаря ти за закусчицата, великолепна , както винаги  :D
Спорна седмица момичета
*
Добро утро и Честита нова година на всички щъркелчета. Пожелавам ви много положителни тестчета и тази темичка да се изпразни.
Добро утро момичета,
Честита Нова Година на всички, да сте живи и здрави и безкрайно щастливи!!!

Благодаря за хубавата закуска - аз вече съм на кафенце и ...на работааааааа!

Лек ден на всички.
Краси

Добро утро!
Маймунке мерси за новата темичка-дано някоя от нас се отчете подобаващо.
Пете мерси за закуската-присъединявам се към вас.
На всички вас много  :crossfingers: :crossfingers: и късмет.
Лек ден!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Честита нова година, момичета!  tree2a santa2 Нека тя сбъдне мечтата на всяка една от нас, нека е усмихната, щастлива и незабравима!
Честита и нова темичка, нека още тя да започне една година пълна само с положителни тестчета и хубави новини!  :grouphug2:
Не ме забравяйте, че скоро идвам в ловуващия списък  :D и черпя по едно бонбонче, че днес правим 6 месеца!
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Честита темичка сладурки!!!!Нека новата 2011г година бъде едно ново начало на много сбъднати мечти за  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и за една много лека и запомняща се и неповторима бременност,Дай Боже!!!!
Сядам да пийна кафенце,дано не ми се сгади отново от него,но пък имаме си и бомбонки,ще си се почерпя.Аnizi още много месеци,години да сте заедно,да не спирате да се обичате,уважавате и подкрепяте!
Хайде коя ще е първата за 2011д?Успех момичета аз и на подарък със закъснение съм доволна,тъй че яко :bed: след това :bfp: и :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Лека седмица от мен :bighug: :bighug: :bighug:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро и от мен милички :) Прекрасна тема Исе-мерси за което.Закуската също е супер-браво на Петито :) ДАно Дано Дано ..и аз стискам палци всички от ловуващите да се насочат към една друга тема..  :wink:
Вчера мъжлето ми имаше рожден ден,но подаръка му още малко ще почака :) Има време-цял живот да му се радва :)
Ани честит ви 6 месечен рожден ден :):) И ние така празнувахме на племенницата ни-месец по месец :) Тя сега е на 7 месеца.. Да ти е жив и здрав юнака миличка :)
На тези които с си в къщи лек ден,а на тези които работят да мине по-бързо работния ден и да се прибират при семейството си ( и да ловуват ) :)
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Честита Нова Година на всички!
Може ли и аз да мина под вирусчетата?
Надявам се и аз на чудо през тази година... Пожелавам го на всички :)
 :bori_012: :bori_005: :bori_015:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
Добър ден щъркелчета!
Мънки,браво за темата с този сладък бебок ,дано се напълни с ++++ :bfp:!

Петенце,мерси за закуската :D
LittleHope- :welcome:и дано не се застояваш дълго :lol: :wink:
Анизка,мила Честит празник на малкия сладкиш ,взимам си бонбонче :bighug:
успешна седмица и нека 3-тия списък се препълни :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Добър ден, муцунки!

Исе, благодаря за темичката...бебока е страхотен!
Пете, благодаря за закусчицата..както винаги на ниво :)
Бебо79, съдейки по линийката ти--пожелавам ти скорошно и успешно раждане :)

Анизи, честити 6месеца на малкия Ицко, да расте здрав и много щастлив!
Сари, честит ден ден и на твоето мъжленце. Пожелавам му да има сили да се грижи за цялото семейство, и най-вече за най-новия му член..който наистина както казваш ти ще му е подарък за цял живот!

Титко,Мария81, Ани, графиките са ви супер...дано и трите ни зарадвате с ++ още в първите дни на януари!

Успех на всички!

Здравейте муцки  :)!
Ехаа маймун супер темичка, а бебока е страшно фешън  :lol: дано се сипят тук ,много  :bfp:
Анизка честит празник на сладурчо,да го нагушиш от мен  :D вземам си бонбонче,чакаме те отново в нашите редици  :)
Бебо леко и безпроблемно раждане и незабравим момент с най чаканата среща  :)
Страхотни графики има тук стискам палчета на всички  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Аз си чакам лелката на 6 януари
Целувки за всички и хубав ден

Вярвам!!!!
Здравейте и от мен, малко късно се включвам но сутринта нямах време да пиша. Честита ни нова темичка, дано се напълни с  :bfp:
Момичета за да се изследва прогестерона, трябва ли да се взима кръв на гладно или не е задължително, питам защото ще мога да отида чак след работа, че колежката е в отпуска и не може да дойде да ме замести рано сутринта
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 18:47:36 pm от Lioni_R »
*
Здравейте милички. Да ни е честита първата темичка за новата година и дано се препълни с  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

Титко,Мария81, Ани, графиките са ви супер...дано и трите ни зарадвате с ++ още в първите дни на януари!

Да ви кажа - днес на прегледа доки видя малко плодно сакче - каза че отговаряло на 4 г.с. - много малко е ми се струва, но дано си наваксаме. Каза да отида след 10-на дни - евентуално за сърчицето да чуем
Дано всичко е наред занапред.
А на вас всички ви стискам палчета - на който за каквото му трябва.
Маймунче, почивай си сега и ти пожелавам една разтърстваща от положителни емоции среща с твоето мъниче.Дано всичко мине наред. :crossfingers: :bighug:

*
Честита точица Иванита!Е,сега пък малко,кое ти се струва малко-точицата или г.с? :lol:Важното е ,че си е на мястото и сега ще чакаме сърчице :wink:
Хайде ,момичета няма ли някой да се хвали вече :D?

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добър вечер мили щъркелчета.
Маймунке, благодаря ти за страхотната темичка, сигурна съм, че ще има дъжд от + тестчета защото всички знаем колко лека ръка имаш  :flower: Желая ти леко раждане и незабравима среща с твоето бебче! Много се радвам за теб. Кога да очакваме хубавите новини?

Петя, мен може да ме сложиш в списъка на Не-чакащите на 09-10.01.2011г.
Аз тайничко се надявам да не е дочакам неканената гостенка, имайки в предвид късметлийската ръка на Маймунката  :D yahoo_17

Иванита, честита ти малка и сладка точица. Може да е мъничка, но пък е има и е факт  preggo
честита точица Иванита,не се притеснявай излишно всичко ще си дойде на мястото,аз така преди 2 -седмици отговарях на 6.г.с а бях в 5-та,но днес всичко си е точно и съм в 7.г.с даже чух и сърчицето на бебчо и съм много много щастлива
успех на всички бебеправещи и очакващи  :bfp:
 :crossfingers: темичката да се препълни с ++ повече от декемврийската
Чоки миличка,ако аз съм ти на кадемчееее ще съм жасно щастлива хииххххи  :lol: пу пу пу дано миличка,а за това кога да чакате ми надявам се утре да разбера и аз,и вече да кажа и на вас  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...