0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честита рожба, Злати!
Наистина много бързала Габи да се видите!
Нека бързо да натрупа грамчетата и да си я приберете у дома, да расте здраво и щастливо дете!
На теб бързо възстановяване!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
Добре дошла на малката малката Габриела! Здрава и красива да расте!
Честита радост, Злати!

*
Честита малка Габриела, Сиксче! Нека расте здраво, умно и много-много обичано дете!
На мама бързо възстановяване и скоро да се приберете вкъщи!
*
Честито,Злати!Честито ти малко съкровище!
Да е жива и здрава малката Габи и много да ви радва!
*
Честито ви малко съкровище мамо и тате  :) Нека малката Габи расте живо и здраво дете ,нека пълни душата ви с радост и гордост. Много целувки на малката душичка да качва по бързо грамчетата и да се пребира в къщи. :bighug: :bighug: :bighug: от нас тримата :)
*
Леле чак сега виждам тази хубава новина-Честито Сиксенс!Нека малката рожба расте здрава и много щастлива!

Честита дългоочаквана радост!Нека малката Габриела да расте здраво и щастливо дете и да носи много радост на мама и татко  :ballons:
*
Честита дългоочаквана рожба, sixsens!
Да расте малката Габриела здрава, усмихната, лъчезарна и да радва безспирно мама и тате!
Бързо възстановяване и скорошно прибиране в къщи и на двете ви!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Честита дъшеричка Злати!
Пожелавам ви да е здрава, да разсте усмихната и по-скоро да сте си всички заедно в къщи.
*
Честито, Сикс  :D
Живи и здрави да сте с малката Габи и бързо да се прибирате вкъщи.
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Честит дългоочакван розов подарък!!!

Да расте Габи спокойно и щастливо дете, много здрава и лъчезарна!!!
Честито, мамо Злати! Да порасне голяма, умна и хубавица бебката! Здраве и късмет на цялото семейство!
Хей Злати, герой си ми ти ! :bighug:
Да ви е жива и здрава куклата и лятото ви чакам ...на слънчице при баба:)!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
Ауууу Сикс, честито ви детенце!
Да ви е жива и здрава, много да ви радва и да ви е повод за безброй прекрасни спомени.
Бъдете щастливи!
*
Честита радост!! Дано мама Sixsens повлече здраво крак за цялата година!!
*
Честита сбъдната мечта Злати и Тошко!  :D
Да ви е жива и здрава малката Габриела! Безкрайно щастие и незабравими мигове ви желая!И скорошно прибиране у дома на всички!  :D Прегръщам ви!  :bighug:

П.П. Вчера се чух с щастливата Майка - звучеше много добре  :D Малката също била добре  :D
 А аз що сълзи изроних от радост като разбрах така чаканата и малко подранила новина :D
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Честита радост мамо Злати !
Да расте здраво и щастливо дете малката Габи  :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!

Честита сбъдната мечта, Злате!
Бързо възстановяване и на двете ви желая.
Много здраве и щастие на малката Габи, а на вас с тати Тошко любов с която да я обграждате.
Честита ти принцеска! Страхотно начало на годината, да ви е такава светла и усмихната цялата!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
Честита радост на цялата семейство!
Да расте здраво, щастливо и усмихнато дете, а на мама - бързо възстановяване!
 :balk_5: