0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честитооо миличкааааа,жива и здрава да е красивата Габриел,много бърза тя ама то за да е новогодишния ви подарък детето  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.Целувам ви и двечките и ви гушкам :))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Честито и тук, Злати!
Бъдете живи и здрави, много щастие и усмивки у вас от сега нататък!

Целувки от бати Златомир  :lol: на малката Габриела!

И скоро да си идвате насам, че на пролет ще има да мерим улиците дружнооооооо  :wink:
Честито МАМО Злати! Да ви е жива и здрава дългочаканата Габриела!Много щастие и късмет и желая!

Честита дъщеричка, sixsens! :bori_007:

Нека малката Габриела бъде жива и здрава, да расте щастливо, умно и красиво дете и много да ви радва!

Много бързат напоследък тези бебчета, явно нямат търпение да се гушнат при мама!
Честит радост на цялото семейство!
Да са живи и здрави и много щастливи!

*
Да ви е здрава и честита Габи, Злати и Тошко! Бъдете много щастливи!

*
Честита рожбичка, мамо Злати! Да ви е жива и здрава, да расте весело и щастливо дете, а на мама и тати желая да се наслаждават на всеки миг с малкото съкровище!
Наздраве!

Страхотен новогодишен подарък си имате! :wink:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Злати, честита ти розова радост! Да ви е жива и здрава малката принцеса Габриела и много хубави мигови на цялото семейство!
07.10.2009
Честита принцеска, да е здраво и усмихнато дете!  :D

Честита рожбичка! Да ви е жива и здрава и да расте силна, умна и щастлива!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
Честито Златина , как ни изненада само за новата година , радвам се за теб и Габриела , да е жива и здрава сладураната на мама и тати , ти толкова много я желаеше и таткото също де , че тя не издържа и реши да те зарадва по-рано , че да се гушкате най-после , направо настръхвам мила като пиша и изживявам твоята емоция истински все едно аз съм родила , бъдете щастливи от сега нататък и много се обичайте .Много , много целувки от мен и бебчо и ви прегръщаме силно!!! :bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
            :D  Честита дъщеричка,мамо Злати!
        Да ви е жива и здрава!
  Бъдете щастливи!

:ballons: :ballons: :ballons:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Да е жива и здрава малката Габриела :) Нека е едно усмихнато дете и много много успехи в живота си да има :) Честито Злати :)
*
Честита дъщеричка!Да е много здрава и щастлива!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Добре дошла на малката Габриела, побърза да посрещне новата година и тя :)))
Жива и здрава да е и да направи мама и тате много щастливи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
честито малко слънчице,да расте здрава и много щастлива!
<br />
Честито, Злати! Добре дошла на малката Габи. Нека е здрава, да се храни добре и скоро да не е толкова мъничка. Здраве и много радост и на вас, и бързо възстановяване!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
Честита дъщеря, sixense! Да е жива и здрава! Много радост на цялото семейство!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Честито, мамо Злати !!! Бъдете живи, здрави и много щастливи. Целувки !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Честита дъщеричка, мамо Злати! :D
Да сте живи и здрави цялото семейство! :D