Сега имам следното въпросче - за регулиране на цикъла преди ми бяха предписали да пия Дуфастон, чудя се може ли след като съм го спряла вече, да пия ВИТЕКС или АГНЕС за същото / регулиран цикъла / понеже те са на билкова основа, а мен ме притеснява това че не мога да пия хормонални таблетки. А пък не пия ли нещо за регулация цикъла си идва когато си поиска и за колкото си поиска?!
Също така ме притеснява и факта дали ще повлияят/ ще има някакъв страничен ефект / понеже пия Синтром,Фолиева киселина,Витамин Б6 и Тотхема(желязо).... както знаете :
Публикувана от: Nelunka
Здравейте и простете ако вече има подобна тема!
Преди 6 месеца изкарах Белодробна Емболия и сега съм на лечение със Синтром, след като установиха чрез кръвни изследвания че имам дефектни гени и съм предразположена към тромбози, откриха и че съм с повишени граници на Антифосфолипидните антитела (граница 0-1 --> показанието ми 1,3) най-вероятно наличен АнтиФосфолипиден синдром (АСФ). Казаха че ако реша да забременея бременността ми ще е рискова, кажете ми какво е нужно да направя преди да зачена и по време на бременност? Много искам да си имам детенце Confused