0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #860 -: Февруари 14, 2011, 12:22:50 pm »
О, не. Изобщо не го приемам така. Но ми се иска някак си да ти помогна. Почти всички сме имали тези пробеми на работното ни място, но ти трябва да знаеш, че в този момент най-важното за теб са процедурите, всичко останало е на заден план. Мисли си за пункцията утре, след това за трансфра и как ще започне да расте нов живот в теб :D. Остави тоя служебен компютър, когато дойде, тогава ще свършиш работата. Отпусни се и се отдай на положителни мисли :P

« Отговор #861 -: Февруари 14, 2011, 12:33:31 pm »
О, не. Изобщо не го приемам така. Но ми се иска някак си да ти помогна. Почти всички сме имали тези пробеми на работното ни място, но ти трябва да знаеш, че в този момент най-важното за теб са процедурите, всичко останало е на заден план. Мисли си за пункцията утре, след това за трансфра и как ще започне да расте нов живот в теб :D. Остави тоя служебен компютър, когато дойде, тогава ще свършиш работата. Отпусни се и се отдай на положителни мисли :P
Напълно подкрепям  :good_post:
*
« Отговор #862 -: Февруари 14, 2011, 16:03:56 pm »
Не може да не побеснееш като те е нямало 10 дни и въпреки , че имаш болничен днес отиваш , за да свършиш работа - защото няма кой друг да я свърши... Казвам му , че утре съм на пункция т.е. няма да ме има , във Сряда ще отида на работа и в Четвъртък или Петък съм на трансфер ... , а той Четвъртък ИЛИ Петък ??????Избеснях здраво!Ами ако бях решила да си ползвам полагаещият ми се болничен и да не отида 30 дни ?А аз все за тях мисля , за да не стопирам работата в клона ... Не знам , но взе да ми писва и ще видим до кога ще ги изтрая ...Аман.
И после да сме бъдели спокойни , е нека някой ми каже как да стане ...

Аз съм в идентична ситуация. Почувствах се добре още деня след пункцията и отидох да свърша нещо наложително, да помогна, а се получи една кавга, която направи ме разлюля. И за напомнянето за отсъствието покрай трансфера същият диалог като при теб. Е, отсвирих го хубостника, чувствам се идеално след трансфера, но няма да се вясна поне още три дни на работа.

Не забравяй кое е най-важното в момента и бъди спокойна.
« Отговор #863 -: Февруари 14, 2011, 16:30:25 pm »
Знам , че е така.Знам , че всички сте прави , но като се дразня какво да направя  8O И честно казано ако финансовата част не ме притесняваше щях да им хвърля молбата си и да се спасяват ... Ама само като си помисля ,че ще дойде момента , в който опита ще е приключил ... и тогава тепърва да търся нова работа , интервюта , пък и в Търново не са се засилили често да търсят персонал.Все притеснения , все мисля , не знам.И стоя и трая и всичко това за сметка на моите нерви  , здраве , за сметка на близките ми , които отнасят настроението ми и които нямат вина ...И всичко заради парите!Май с тези размисли съм за емоционалната тема  :lol:
Сори ама да споделя.
*
« Отговор #864 -: Февруари 14, 2011, 19:53:47 pm »
Момичета, имам час за преглед в сряда за д-р Персенска.Бихте ли ми казали дали винаги предварително се обаждат от клиниката ,за да потвърдя часа.Не съм от София и се притеснявам, че не са ми звъннали досега.Дали аз да се обадя допълнително?
« Отговор #865 -: Февруари 14, 2011, 20:16:50 pm »
Момичета, имам час за преглед в сряда за д-р Персенска.Бихте ли ми казали дали винаги предварително се обаждат от клиниката ,за да потвърдя часа.Не съм от София и се притеснявам, че не са ми звъннали досега.Дали аз да се обадя допълнително?
По принцип звънят.Но ако не са ти звъннали все още , а прегледът ти е в Сряда задължително ги потърси утре.Още повече,че сменяха програма и може случайно нещо да се е случило.

Момичета имам от предният опит Естрофем,Но-шпа,Неофолик,Утрогестан вагинален и Асприн Протект, та мисълта ми е ако сега ми ги изпишат мога ли да използвам същите.Всичките са в срок на годност и съхранявани в хладилник?
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 20:55:30 pm от evita1717 »
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #866 -: Февруари 14, 2011, 21:05:13 pm »
Евита, що за въпрос, естествено, че можеш да ги използваш щом са в срок на годност :) 
rs68, аз съм пациентка на клиниката трета година и до сега не са ми звъняли да потжърждавам час за преглед. Звъняли са ми за потвърждение само за хистероскопията.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #867 -: Февруари 14, 2011, 21:07:44 pm »
rs68, аз съм пациентка на клиниката трета година и до сега не са ми звъняли да потжърждавам час за преглед. Звъняли са ми за потвърждение само за хистероскопията.

Говорим за час за първичен преглед!!!
« Отговор #868 -: Февруари 14, 2011, 21:10:07 pm »
Момичета имам от предният опит Естрофем,Но-шпа,Неофолик,Утрогестан вагинален и Асприн Протект, та мисълта ми е ако сега ми ги изпишат мога ли да използвам същите.Всичките са в срок на годност и съхранявани в хладилник?

Нямало е нужда да ги държиш в хладилника. Всички те изискват стайна температура. С много голяма вероятност може да се твърди, че ще ги ползваш. Само Аспирина най-много да ти остане, а да ти предпишат Фраксипарин.
« Отговор #869 -: Февруари 14, 2011, 21:17:02 pm »
До този момент винаги съм използвала лекарствата, които са ми останали от преди, ако са в срок.
*

iva17

• 915
« Отговор #870 -: Февруари 14, 2011, 21:17:40 pm »
Извинявам се, не разбрах, че е за първичен преглед
*
« Отговор #871 -: Февруари 14, 2011, 21:25:16 pm »
Евита, значи имаш време до утре да решиш да си вземеш болничен след пункцията и да заявиш невинно: "Лекарите така прецениха". Успех утре на пункцията.  :crossfingers: Това е най-важно.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #872 -: Февруари 14, 2011, 22:07:47 pm »
Евита, значи имаш време до утре да решиш да си вземеш болничен след пункцията и да заявиш невинно: "Лекарите така прецениха". Успех утре на пункцията.  :crossfingers: Това е най-важно.
Аз болничен ще взема , ама лошото е като свърши болничният ... оставам без работа!

Благодаря на всички за пожеланията за утре :balk_7:Стискайте ми палци , че шубето ме е хванало вече.Утре ще пиша като се върна.
« Отговор #873 -: Февруари 14, 2011, 22:15:36 pm »
Успех Евита!!!
Искам да питам някой знае ли какво може да значи завишен МАТ-52 при норма 34, при положение, че ТАТ и ТSH са в норма. Чудя се да търся ли д-р Начев? Днес видях тези резултати. Не очаквах, че ще е висок МАТ. До сега беше наред. Нямам търпение да говоря с лекар, но съм болна сега и не мога да тръгна.
*

iva17

• 915
« Отговор #874 -: Февруари 15, 2011, 00:21:26 am »
Успех Евита! Чакаме добрите новини утре
« Отговор #875 -: Февруари 15, 2011, 14:27:12 pm »
Завърнах се ... всичко мина , оцелях :wink:
С количество не мога да се похваля честно казано , но ще залагам на качеството  :lol: То като няма на какво друго така ще кажа , нали ?
Благодаря на всички за стиснатите палци, сега ги подръжте до утре да видим как вървят нещата!
*
« Отговор #876 -: Февруари 15, 2011, 15:09:03 pm »
Браво Ева, ти си герой  :wink: количеството не е важно КАЧЕСТВОТО е на първо място.Стискаме и на ръцете и на краката! :bori_007: :bori_004:
« Отговор #877 -: Февруари 15, 2011, 15:35:11 pm »
Евита, много стиснати палци  :crossfingers: :crossfingers:
Нали знаеш, то едничко ни трябва!

Усмихвай се повече тези дни, че да си готова за срещата с яйчицата  :wink:
Всичко ще е наред!

« Отговор #878 -: Февруари 15, 2011, 15:39:28 pm »
Благодаря ви DariD и Mileto6 - хубаво е когато знаеш , че някой е зад теб и те подкрепя  :P !
« Отговор #879 -: Февруари 15, 2011, 15:43:16 pm »
Завърнах се ... всичко мина , оцелях :wink:
С количество не мога да се похваля честно казано , но ще залагам на качеството  :lol: То като няма на какво друго така ще кажа , нали ?
Благодаря на всички за стиснатите палци, сега ги подръжте до утре да видим как вървят нещата!
Стискам палци и на ръцете и на краката  :D.Всичко ще е на ред и началото на следващия месец ,трябва да се похвалиш. :bfp: