0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #840 -: Февруари 12, 2011, 20:28:17 pm »
Пробва ли, да се запишеш още сега за другия месец, ако можеш да предвидиш МЦ?
Така може да си те отлагат......всеки месец

Цитат
Откачих в тая София бе , ужас.Без да ми се сърдите в София и пари да ми дават стоейки само , няма да живея - не е за мен!

Аз за 50 минути съм на входа на София, и като попадна в задръстване :lol:, още 50 до клиниката. Обичам пространството, а и там е пълно с
урбанизирани....  не знам и аз откъде :(,такава дивотия, особено в градския транспорт
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 11:12:59 am от lemon »
« Отговор #841 -: Февруари 12, 2011, 20:43:07 pm »
Размина ми се с хистероскопията този месец.Днес вече ми е 11 ден и никои от клиниката не ми се обади.Д-р Персенска каза,че оперативните хистероскопии са с предимство.Звънях два пъти в клиниката и на нея писах СМС,но никой не ме потърси.Незнам какво да направя другия месец?
Извинявай Цеци, но не знам защо не звъните и вие по-рано , все пак зорът си е наш!?!Бъди по-настоятелна следващият път!Аз за моето хистеро звънях една седмица по-рано , при това аз ги търсех.Звънях на д-р Шевкедова,говорих с нея,после пак и пак ... И м-у другото и мен веднъж ме орязаха ..., но продължих упорито.Иначе можеше още да чакам ....!
Знам , че не трябва да се прекалява , но ако не си настоятелен не мисля , че нещата се случват скоро!
Успех.
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 20:45:14 pm от evita1717 »
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #842 -: Февруари 12, 2011, 21:44:02 pm »
Maya_the_bee, на мен д-р Начев ми каза на последния преглед, че ТСХ трябва да е под 2.5, така че твоето си е съвсем добре. Успех :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #843 -: Февруари 13, 2011, 09:29:08 am »
Момичета, биха ми блокажа на 07/02 - 21-ви ден от мц, обаче от три, четири дни се чувствам много зле. Подувам се и се чувствам все едно ще ми дойде всеки момент, ама не идва  :?  Дали съм така заради блокиращата инжекция?

*
« Отговор #844 -: Февруари 13, 2011, 11:09:35 am »
От блокажа е.

п.п.моля, ако мине модератор да коригира не знам, в предния ми пост :oops:

Готово  :D
lemon
« Последна редакция: Февруари 13, 2011, 11:13:29 am от lemon »
« Отговор #845 -: Февруари 13, 2011, 11:11:35 am »
Момичета, биха ми блокажа на 07/02 - 21-ви ден от мц, обаче от три, четири дни се чувствам много зле. Подувам се и се чувствам все едно ще ми дойде всеки момент, ама не идва  :?  Дали съм така заради блокиращата инжекция?

Заради инжекцията си така.Но че ще ти дойде , ще дойде , но си мисля , че има още време до цикъл  :wink: Стискай зъбки  :P
« Отговор #846 -: Февруари 13, 2011, 11:21:38 am »
Евита  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за вторник,всичко да мине като по часовник.
Милето предполагам,че са ти казали на кой ден да си в клиниката за започване на процедурата ,така ,че до тогава си живей живота и не му мисли :D Успех
*
« Отговор #847 -: Февруари 13, 2011, 16:46:54 pm »
Здравейте момичета, много съм притеснена. На 10 ми беше трансфера на едно изстрадано ембрионче. То ни е надеждата, но вчера и днес телесната ми температура се покачва прогресивно - от 37,2 днес е 37,7. Звънях в клиниката на спешния - казаха ми,че е от лекарствата, които приемам след трансфера. Не е ли много висока 37,7?Казаха, че мога да пия фервекс, сега даже го гълтам. Моля ви споделете имали ли сте такива покачвания? Аз приемам естрофем, утрогестан вагинално, но шпа и аспирин протект.
« Отговор #848 -: Февруари 13, 2011, 19:00:19 pm »
Здравейте момичета, много съм притеснена. На 10 ми беше трансфера на едно изстрадано ембрионче. То ни е надеждата, но вчера и днес телесната ми температура се покачва прогресивно - от 37,2 днес е 37,7. Звънях в клиниката на спешния - казаха ми,че е от лекарствата, които приемам след трансфера. Не е ли много висока 37,7?Казаха, че мога да пия фервекс, сега даже го гълтам. Моля ви споделете имали ли сте такива покачвания? Аз приемам естрофем, утрогестан вагинално, но шпа и аспирин протект.
Здравей adde,не мога много да ти помогна , защото единственото , което знам е че от Утрогестана може да има покачване на температурата, но защо действа така си нямам и на идея!
Вярвам , че момичетата с повече опит ще се вкючат и обеснят!
Пожелавам ти огромен късмет и дано това ембрионче е упорито и остане на мястото си за девет месеца.Стискам ти палци и вярвам , че ще успееш!
« Отговор #849 -: Февруари 13, 2011, 19:55:49 pm »
Здравейте.
Искам да питам, накоя от вас, която си е правила цветна снимка, дали е питала докторите дали може да правим опити за бебе в същия цикъл или е по-добре да го оставим за следващия?
« Отговор #850 -: Февруари 13, 2011, 20:13:22 pm »
Следващият.Ако при облъчването е имало Я и тя се оплоди рискът и голям ...
« Отговор #851 -: Февруари 13, 2011, 21:27:54 pm »
Здравейте.
Искам да питам, накоя от вас, която си е правила цветна снимка, дали е питала докторите дали може да правим опити за бебе в същия цикъл или е по-добре да го оставим за следващия?

Същият може. Облъчването е навсякъде (всички фоликули, дори неразвилите се), но е в минимални дози.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #852 -: Февруари 14, 2011, 06:28:22 am »
В друг форум про4етох и давам инфо  тук:
д-р Стаменов ще отсъства от 9 до 21 март. :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #853 -: Февруари 14, 2011, 07:33:48 am »
Цитат на: adde в Февруари 13, 2011, 16:46:54 pm

И аз имах подобен проблем, но на третия ден след трансфера ми спадна температурата и сега съм добре.
« Отговор #854 -: Февруари 14, 2011, 11:27:03 am »
Ето ме пак аз  :oops:

Днес отидох на работа и така ми вдигнаха кръвното , че още съм бясна  osi_7 osi_7 osi_7
Сега ето и питането ми - били ли са някого Неупоген деня преди пункцията?За Метфоргамата разбрах , че трябвало да я пия и днес - не било проблем , ама доколкото схванах на никой не са били Неупоген преди пункцията , пък на мен ще се бие  8O
*
« Отговор #855 -: Февруари 14, 2011, 11:35:52 am »
Някой има ли повече инфо относно отлагането на операциите в Малинов? Много съм притеснена!!! :( Освен Перличка, която са отложили без никаква допълнителна информация!!!
« Отговор #856 -: Февруари 14, 2011, 11:42:15 am »
Сега ето и питането ми - били ли са някого Неупоген деня преди пункцията?За Метфоргамата разбрах , че трябвало да я пия и днес - не било проблем , ама доколкото схванах на никой не са били Неупоген преди пункцията , пък на мен ще се бие  8O

На мен. Упс, излъгах, не е в деня преди пункцията, а по-преден ден.
Майната им на тези зли хора в работата, гледай си по-важните неща в момента  :hug2:
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 11:44:26 am от lemon »
« Отговор #857 -: Февруари 14, 2011, 11:42:54 am »
Някой има ли повече инфо относно отлагането на операциите в Малинов? Много съм притеснена!!! :( Освен Перличка, която са отложили без никаква допълнителна информация!!!
Дари, Вали по-горе беше писала,че д-р Стаменов щял да отсъства от 9 до 21 Март.В друг форум аз прочетох , че ще отсъства и на 24 и 25.02. заради Конференция и по този повод ако е имало записани повече операции ги намаляват до една на ден предвид липсата на част от екипа.Звънни и попитай секретарките или изчакай ако има нещо те ще ти звъннат.Успех дано този път не те отложат !
Сега ето и питането ми - били ли са някого Неупоген деня преди пункцията?За Метфоргамата разбрах , че трябвало да я пия и днес - не било проблем , ама доколкото схванах на никой не са били Неупоген преди пункцията , пък на мен ще се бие  8O

На мен.
Майната им на тези зли хора в работата, гледай си по-важните неща в момента  :hug2:

Лимонче благодаря ти за бързият отговор.Тъкмо си мислех , че аз съм нещо смахната щом ще ми бият!Успокои ме отговорът ти. :balk_7:
А в колко часа да си я бия?Не ми казаха за час ...
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 11:50:11 am от evita1717 »
*
« Отговор #858 -: Февруари 14, 2011, 11:50:23 am »
evita1717 , ти се побъркваш преди пункцията, а какво ще очакваме след трансфера :P
Карай по-спокойно и не се вбесявай толко на служебни проблеми, след трансфера ще ти е необходимо това спокойствие още повече.
Докторите знаят какво правят, не търси аналог при другите момичета, всяка си е с нейния индивидуален проблем. Успех!

« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 11:55:12 am от mgstra »

« Отговор #859 -: Февруари 14, 2011, 11:57:47 am »
evita1717 , ти се побъркваш преди пункцията, а какво ще очкваме след трансфера :P
Карай по-спокойно и не се вбесявай толко на служебни проблеми, след трансфера ще ти е необходимо това спокойствие още повече.
Докторите знаят какво правят, не търси аналог при другите момичета, всяка си е с нейния индивидуален проблем. Успех!
Не може да не побеснееш като те е нямало 10 дни и въпреки , че имаш болничен днес отиваш , за да свършиш работа - защото няма кой друг да я свърши... и заварваш , че липсва компютъра ти  8O Звъннах в София на шефа и той казва , че утре щели да ми го върнат , а аз да стоя сега в студената стая и да чакам ... Че какво да чакам да дойдат американците ли ?!?!? Казвам му , че утре съм на пункция т.е. няма да ме има , във Сряда ще отида на работа и в Четвъртък или Петък съм на трансфер ... , а той Четвъртък ИЛИ Петък ??????Избеснях здраво!Ами ако бях решила да си ползвам полагаещият ми се болничен и да не отида 30 дни ?А аз все за тях мисля , за да не стопирам работата в клона ... Не знам , но взе да ми писва и ще видим до кога ще ги изтрая ...Аман.
И после да сме бъдели спокойни , е нека някой ми каже как да стане ...

mgstra написаното не е насочено към теб , надявам се да не го приемеш така, просто излях гнева си ...
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 12:09:09 pm от evita1717 »