0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #720 -: Февруари 05, 2011, 13:49:22 pm »
Mileto6 , говори с някой от лекарите. Лятото започваха прегледите от 7 часа. Гледах в графика че сега има записани от 8, оттогава работи и лабораторията. Може да минаваш на прегледи в 8, после в лабораторията, а вечер за резултатите и инжекции.

Благодаря Попчо! Леле, ако има такаво възможност почти няма да отсъствам  :D дано, дано!

« Отговор #721 -: Февруари 05, 2011, 15:51:24 pm »
Благодаря mgstra, тя вече ми каза какво да изследвам и като са готови изследванията отивам да говоря с нея. Дано наистина да може да се оправят нещата или да е имало някаква моментна инфекция.
*
« Отговор #722 -: Февруари 05, 2011, 17:23:37 pm »
Момичета, моите NK клетки излязоха много високи-41%. Не зная още това може ли да се дължи на моментна инфекция или е трайно състояние. Има да правя някои изследвания и да се срещна с доц. Балтаджиева. Дали  това нещо може да се коригира?
Дано е някакво моментно състояние, иначе се готви за вливане на Киовиг( доста скъпо излиза), и нещата ще се нормализират. Аз вече 3 месеца вливам и падат, но ако пропусна месец, НК се качват пак. Успех!!!
url=http://lilypie.com][/url]
[/url
« Отговор #723 -: Февруари 05, 2011, 18:17:54 pm »
И аз много се надявам да е моментно състояние. по принцип работя с малки деца и те са непрекъснато болни. От септември до декември непрекъснато и аз бях с някакви хреми, кашлици и т.н. Надявам се това да се е отразило и дано се оправят нещата. А ти колко време ще трябва да го вливаш? Успех до края.
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 18:20:08 pm от maya_the_bee »
*

TaIChi

• **
  • 125
  • Няма отстъпление. Има маневра. :)
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тем
« Отговор #724 -: Февруари 05, 2011, 18:50:28 pm »
Здравейте!

Имам въпрос дали някой е ходил за започване на стимулация направо на 2-ри ден, без да си записва час?

Днес трябваше да си запиша час, при което секретарките ми заявиха, че освен ако не съм по Фонда с изтичаща заповед нямало да може. При положение, че от 1 мес. пия сума ти лекарства, вкл. и си бия неупоген, планирала съм отпуска и задачите в работа, така че да мога да отсъствам, и сега ми сервират това.
Утре смятам да си поговоря със Стаменов, защото това е ужасно несериозно и просто непрофесионално.

Сори за отклонението, но съм бясна в момента. Ако някой е имал подобен проблем, ще се радвам да каже какво е направил.
« Отговор #725 -: Февруари 05, 2011, 19:17:33 pm »
Имам въпрос дали някой е ходил за започване на стимулация направо на 2-ри ден, без да си записва час?
Отиваш,изчакваш да минат всички със записани часове и влизаш в кабинета за преглед , а после и за хормони!
Записващите часове са просто уникални с тях на глава няма излизане!!!
*
« Отговор #726 -: Февруари 05, 2011, 19:45:55 pm »
Момичета имате ли телефон на биолозите, днес трябваше да ми звъннат ,но досега нищо. Вече съм много притеснена и не знам как да планувам нещата. :(. В понеделник или вторник трябва да съм на ЗЕТ, но никой не звъни  :ask:
« Отговор #727 -: Февруари 05, 2011, 19:50:16 pm »
Момичета имате ли телефон на биолозите, днес трябваше да ми звъннат ,но досега нищо. Вече съм много притеснена и не знам как да планувам нещата. :(. В понеделник или вторник трябва да съм на ЗЕТ, но никой не звъни  :ask:
Ами може би трябваше да им напомниш за себе си и да звъннеш ти , знаеш колко работа има в клиниката и може би са изключили случайно ... Ако не са те потърсили утре до обед , опитай ти да се свържеш с тях !Успех на ЗЕТ!
*
« Отговор #728 -: Февруари 05, 2011, 19:54:38 pm »
или пробвай сега, звънни на регистратурата, обясни накратко,че трябва да говориш с биолозите, те ще те свържат веднага
« Отговор #729 -: Февруари 05, 2011, 20:05:01 pm »
Здравейте!

Днес трябваше да си запиша час, при което секретарките ми заявиха, че освен ако не съм по Фонда с изтичаща заповед нямало да може. При положение, че от 1 мес. пия сума ти лекарства, вкл. и си бия неупоген, планирала съм отпуска и задачите в работа, така че да мога да отсъствам, и сега ми сервират това.
Утре смятам да си поговоря със Стаменов, защото това е ужасно несериозно и просто непрофесионално.

Сори за отклонението, но съм бясна в момента. Ако някой е имал подобен проблем, ще се радвам да каже какво е направил.

Зарежи ги тия секретарки .Те винаги казват ,че няма часове.Аз отидох на втория си ден без записан час .Казах ,че съм започване на стимулация и изчаках да минат всички.
Успех!
*
« Отговор #730 -: Февруари 05, 2011, 20:17:22 pm »
Здравейте!

Сега и аз ужасно се притесних,защото утре трябва да звъня за час точно за започване на стимулация.При предишния ми опит имаше проблем като отидох без час.
« Отговор #731 -: Февруари 05, 2011, 20:33:57 pm »
Бях на преглед на 13/01/2011 и веднага след прегледа се качих за записване на час за стимулация както д-р Стаменов ми каза.Госпожата горе отказа да ми запише час, но ми каза като ми дойде МЦ да звънна и да си запиша.Попитах я дали е сигурна , че тогава ще ми даде час за след ден-два и тя ме увери , че няма да имам проблем!Така и стана.
Щом обаче са приели нов начин на работа/което е разумно,за да не се записват неточни часове/ е логично да дават такива , когато им се звънне , а не да отказват!

Утре ще ми изследват и Пролактин , помня основното, но ме интересува мога ли да пия кафе сутринта или не?Ще пътуваме от Търново и се чудя дали трябва да съм гладна и жадна ? osi_10 Всъщност някой от хормоните влияе ли се от кафе,вода или храна ?
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 20:38:23 pm от evita1717 »
*
« Отговор #732 -: Февруари 05, 2011, 20:46:49 pm »
за втория си опит и аз така отидох -б ез час защото не успях да си запиша,  но не ме върнаха  :)
относно Неупогена и на мен ми го бяха предписали по време на стимулацията , казаха че е за подобряване на качеството на яйцеклетките . едната ампула струва 150 лв и е за 5 слагания.скъпичко е , но щом са ви го предписали си го вземете. първият ми опит не ми е предписан , правихме и иглотерапия но резултата беше  :bfn: през втория опит ми бяха назначени повече лекарства , неупоген, киовиг , иглотерапия не правихме - резултата е  :bfp: пожелавам успех на всички
« Отговор #733 -: Февруари 05, 2011, 20:58:51 pm »
Евита,на мен ми казаха-без кафе,гладна(виж,за вода нищо не споменаха :(),без секс предната вечер,без физически натоварвания и да ме боцнат до 10 часа сутринта.Доколкото си спомням и за хормоните на щитовидната жлеза ме бяха предупредили да не пия кафе.Може ли да те помоля нещо-след като утре ще си в клиниката би ли попитала на регистратурата колко струват изследванията за лапароскопия-кръвни и снимка на бял дроб и сърце?Ако може за двете да ти кажат отделно цените.Благодаря ти предварително и успех.
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 21:03:35 pm от Perlichka »
« Отговор #734 -: Февруари 05, 2011, 21:00:09 pm »
Утре ще ми изследват и Пролактин , помня основното, но ме интересува мога ли да пия кафе сутринта или не?Ще пътуваме от Търново и се чудя дали трябва да съм гладна и жадна ? osi_10 Всъщност някой от хормоните влияе ли се от кафе,вода или храна ?
Категорично никакво кафе, кола, черен чай, шоколад.
Другите хормони (с изключение на тироидните) не се влияят от храни и напитки.
« Отговор #735 -: Февруари 05, 2011, 21:02:41 pm »
Евита,на мен ми казаха-без кафе,гладна(виж,за вода нищо не споменаха :(),без секс предната вечер,без физически натоварвания и да ме боцнат до 10 часа сутринта.Доколкото си спомням и за хормоните на щитовидната жлеза ме бяха предупредили да не пия кафе.
Ама днес мога да си пия и ям каквото си искам , нали ?
Значи утре без кафе ... пфууу как ще издържа до 10.30 ч. ...

Евита,на мен ми казаха-без кафе,гладна(виж,за вода нищо не споменаха :(),без секс предната вечер,без физически натоварвания и да ме боцнат до 10 часа сутринта.Доколкото си спомням и за хормоните на щитовидната жлеза ме бяха предупредили да не пия кафе.

Защо пък до 10 часа ? 8O Не са ме предупреждавали затова , още повече че ще пътуваме и предполагам към 10.30 ч. ще сме там ...

Благодаря ви за бързите отговори момичета!
*

TaIChi

• **
  • 125
« Отговор #736 -: Февруари 05, 2011, 22:38:13 pm »
Момичета, благодаря ви за отговорите. Явно ще ходя без час.
Само на регистратурата ли казвате, че сте за стимулация и сте без час или и горе при секретарките трябва да се каже?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #737 -: Февруари 05, 2011, 23:06:16 pm »
Само на регистратурата ли казвате, че сте за стимулация и сте без час или и горе при секретарките трябва да се каже?

TaiChi, не ти препоръчвам да се настройваш за започване на стимулация без да си говорила изрично за това с някой от докторите, те трябва да знаят и да са ти казали, че започваш, а това дали ще ти запишат час секретарките е друга тема, но с повече късмет и чар в крайна сметка успяваш да си запишеш час, за първи път ли ще правиш инвитро?
« Отговор #738 -: Февруари 05, 2011, 23:12:14 pm »

TaiChi, не ти препоръчвам да се настройваш за започване на стимулация без да си говорила изрично за това с някой от докторите, те трябва да знаят и да са ти казали, че започваш, а това дали ще ти запишат час секретарките е друга тема, но с повече късмет и чар в крайна сметка успяваш да си запишеш час, за първи път ли ще правиш инвитро?
Щом е трябвало да си запише час , значи някой от лекарите и е казал така!Едва ли някой сам ще си решава кога да започе процедура!
Направо влизаш и си чакаш , така или иначе преди 12 часа едва ли ще е !Моят час за утре е в 11.25ч.Ако толкова настояват от регистратурата им обясни , че имаш уговорка с лекаря за започване на процедура , но секретарките не са ти дали час и ще си изчакаш кротко докато минат записаните момичета!Стискам палци!
*

TaIChi

• **
  • 125
« Отговор #739 -: Февруари 05, 2011, 23:16:26 pm »

anajens, в началото на януари съм била на преглед при Стаменов и той ми каза като ми дойде да си записвам час, за да почнем. Отделно, както писах и преди ми даде куп лекарства, които нямам намерение да плащам и още по-малко да изпитвам ефекта им просто така залудо.
Това ще ми е втори опит. Първият бях по дълъг протокол и там записването на часовете беше по-планирано.

evita1717, благодаря ти за бързите отговори и дано наистиа да успея да се вредя утре.
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 23:20:44 pm от TaIChi »