0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #40 -: Декември 31, 2010, 19:56:26 pm »
Весело посрещане на Новата година на всички и много сбъднати мечти. :D
« Отговор #41 -: Януари 01, 2011, 19:27:36 pm »
Dali ste rabotiat na 7.01?
sorry za latinicata
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 19:31:57 pm от Мирена »
« Отговор #42 -: Януари 01, 2011, 19:40:39 pm »
Честита Нова Година на всички!
Нека да бъде здрава,спокойна и много ползотворна!
Успех,момичета :D!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*
« Отговор #43 -: Януари 02, 2011, 12:22:01 pm »
не,ще работят от 10ти...поне на мен така ми казаха.
Бях в клиниката на 21ви декември и тогава получих тази информация
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #44 -: Януари 03, 2011, 07:38:00 am »
Честита Нова Година!
Желая Ви много здраве, щастие, късмет и по едно чудо за всеки! Вярвам силно, че тази година ще бъде НАШАТА!
Обичайте се и Вярвайте!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #45 -: Януари 03, 2011, 08:57:41 am »
И от мен да пожелая ,много сила да се справяме със всички изпитания , късмет който е неразделна част от процедурата и много здраве.Дано през тази година тестовете са само положителни  :bfp: :bfp:
А аз чакам с нетърпение 13.01 за старт по дълъг протокол дано фаталната дата донесе така чаканото ни бебче  :D
*
« Отговор #46 -: Януари 03, 2011, 14:14:00 pm »
Цък...и аз да се запиша! Желая ви много здраве и радост тази година! Сбъдване на най-съкровените желания!
*
« Отговор #47 -: Януари 03, 2011, 16:04:48 pm »
Момичета, Честита Нова година и от мен! Бъдете здрави, силни, не падайте духом и не губете надеждата, вярвам, че всички ще успеем - рано или късно Господ ще ни дари с рожба. Нека 2011 да е нашата година - най-успешната и най-късметлийската.
Успех на всички!
« Отговор #48 -: Януари 03, 2011, 21:15:17 pm »
Честита Нова Година и от мен.И аз се записвам в темата.Нека наистина тази година е най-прекрасната за всички нас.Само :bfp: :bfp: :bfp: :babbycarrage:

« Отговор #49 -: Януари 03, 2011, 22:24:39 pm »
Момичета, имам малко притеснения с моя МЦ. Още преди време писах, че след хистероскопията започна да ми зацапва на около 22 ден и после да ми идва. Струваше ми се, че ми идва рано и по препоръка на д-Р Бойчев започнах Дуфастон по 2 от 16 ден. Тогава пак питах вас кой ден се брои за 1-ви. Изпълних всичко като имах малки съмнения как да преброя дните, защото не си спомнях кога точно е започнало същинското кървене. Както и да е пих си Дуфастона, но ето сега пак е около 22 ден и пак започва зацапването. А Дуфастона трябваше да ми регулира МЦ и даже док ми каза да го пия по-дълго, за да мога да забавя идването  на МЦ и да направя имунологичните изследвания. Вече ми е ясно, че за тях ще трябва да изчакам още малко, но се чудя защо въпреки Дуфастона пак ми започна кървенето. Не зная дали някой може да ми даде някакъв съвет. Не зная трябва ли да говоря пак с Док за това. Хубава година на всички ни.
« Отговор #50 -: Януари 04, 2011, 09:52:58 am »
и аз пия дуфастон от пролетта на 2010 и така до ин витрото ще е, но проблем с цикъла, докато го пия нямам (по схемата от 16-ти ден по 2 таблетки на ден). по-добре се консултирай с лекаря.
« Отговор #51 -: Януари 04, 2011, 10:11:10 am »
Аз си мисля, че може да не съм започнала да го пия навреме. Говорих и с Док и с други момичета и ми казаха, че за първи ден трябвало да броя не денят, в който започва зацапване и прокапване, а денят на същинско кръвотечение. Така направих, но не зная дали точно съм се сетила за деня. А се притеснявам да звъня на д-р Бойчев по телефоните и все да питам нещо. Преди празниците звънях 2 пъти да го питам за този цикъл и за Дуфастона. Сега пак да се обяснявам по телефоните, но може би ще се наложи. Чудя се дали да продължавам да пия Дуфастона. Сега имам просто леко зацапване.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #52 -: Януари 04, 2011, 10:21:57 am »
И да пиеш, и да не пиеш, ако ти е тръгнал цикъла, няма да го спреш с дуфастона. Поради по-високия прогестерон, който идва от дуфастона, ще ти тръгне по-вяло в началото.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #53 -: Януари 04, 2011, 10:23:42 am »
странно ми се вижда да пиеш дуфастона и да ти дойде, на мен ми трябват 1-2 дни най-малко след като го спра.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #54 -: Януари 04, 2011, 10:29:37 am »
На мен си ми идва въпреки дуфастона.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #55 -: Януари 04, 2011, 10:31:59 am »
Момичета, предстои ми хистеро и лапароскопия комбинирано на 25.01.2011, предполагам трябва да направя някои изследвания кога и кой трябва да ми каже какви. Дали след 10-ти да се обадя да питам и кой да питам според вас.Моля споделете, който е минал през това. Благодаря!
« Отговор #56 -: Януари 04, 2011, 10:32:50 am »
Есента трябваше да направя биопсия, но понеже клиниката бяха в отпуска, за да не пропуснем месеца ми назначиха Дуфастон от 16-ти ден 2*1, уж навреме започнах да го пия, но въпреки това цикъла ми дойде /наистина с леко закъснение/. Попитах защо така се е получило и ми казаха, че най-вероятно съм имала по-ранна овулация.
В момента чакам МЦ след дълъг протокол и вече 40 дена няма никой. Четох, че в такива случаи отново се назначава Дуфастон за предизвикване на МЦ, но някакси не искам да го назначавам на своя глава.
*
« Отговор #57 -: Януари 04, 2011, 10:43:20 am »
Момичета, предстои ми хистеро и лапароскопия комбинирано на 25.01.2011, предполагам трябва да направя някои изследвания кога и кой трябва да ми каже какви. Дали след 10-ти да се обадя да питам и кой да питам според вас.Моля споделете, който е минал през това. Благодаря!
И на мен ми предстои същата операция - хистеро и лапароскопия ден преди теб, на 24 януари, и жената, която ми записа час каза, че ще ни прозвъни седмица преди операцията, за да провери дали датата ще съвпадне с чистите ни дни след цикъл и ми спомена, че ще ми трябва снимка на бял дроб и сърце, пълна кръвна картина, време на съсирване и на кървене и биохимия. Така, че не се притеснявай, предполагам, ще ти звънне седмица по-рано, за да провери дали операцията ти остава на тази дата и ще ти каже какви изследвания да направиш. Ако не звънне, пробвай ти. Успех!   
*
« Отговор #58 -: Януари 04, 2011, 10:48:02 am »
Есента трябваше да направя биопсия, но понеже клиниката бяха в отпуска, за да не пропуснем месеца ми назначиха Дуфастон от 16-ти ден 2*1, уж навреме започнах да го пия, но въпреки това цикъла ми дойде /наистина с леко закъснение/. Попитах защо така се е получило и ми казаха, че най-вероятно съм имала по-ранна овулация.
В момента чакам МЦ след дълъг протокол и вече 40 дена няма никой. Четох, че в такива случаи отново се назначава Дуфастон за предизвикване на МЦ, но някакси не искам да го назначавам на своя глава.
След дългия протокол понякога цикълът прескача през месец, на мен ми дойде след два месеца. Октомври ми дойде цикъла, на 12-и ден след трансфера, ноември пропусна и следващия цикъл ми беше през декември. Тогава питах д-р Стаменов дали не трябва да пия Дуфастон за предизвикване на цикъла, а той каза, че не се налага.
*
« Отговор #59 -: Януари 04, 2011, 11:46:10 am »
[[/quote]И на мен ми предстои същата операция - хистеро и лапароскопия ден преди теб, на 24 януари, и жената, която ми записа час каза, че ще ни прозвъни седмица преди операцията, за да провери дали датата ще съвпадне с чистите ни дни след цикъл и ми спомена, че ще ми трябва снимка на бял дроб и сърце, пълна кръвна картина, време на съсирване и на кървене и биохимия. Така, че не се притеснявай, предполагам, ще ти звънне седмица по-рано, за да провери дали операцията ти остава на тази дата и ще ти каже какви изследвания да направиш. Ако не звънне, пробвай ти. Успех!   
[/quote]
Aз правих лапароскопия юли месец и точно тези изследвания ми поискаха, които са цитирани. Правих ги ден преди операцията в клиниката, и сутринта преди процедурата имах среща с лекар вътрешни болести, който прегледа  изследванията, направи преглед  и даде епикриза. Успех!!!
url=http://lilypie.com][/url]
[/url