0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #960 -: Февруари 19, 2011, 08:21:51 am »
Мецани, благодаря за търпението, с което обясняваш :youwoman:.... трябва и аз да се науча, засега се само се въздържам от цинични отговори, което пак е нещо :D

:good_post:

Не съм пациентка на клиниката, но редовно ви чета. На всички момичета желая успех! :)
*
« Отговор #961 -: Февруари 19, 2011, 09:05:50 am »
Здравейте момичета!Като звъните на телефона за записване на часове / което в някои случаи е многократно /от мобилен телефон,така ли ви скачат сметките ,както при мен
с по 15лв.!Не че има друг вариант за нас от провинцията и от по отдалечените квартали в София.
Поздрави за всички с хубавите новини и за тези ,които продължават борбата,като мен!
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #962 -: Февруари 19, 2011, 09:15:02 am »
0882193970 - Мобилната линия на клиниката, използвайте я, когато звъните от мобилни телефони
На първа страница моми4етата дадоха телефони,но трябва да се 4ете наред и да помним :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #963 -: Февруари 19, 2011, 09:26:42 am »
И аз все още не съм пациентка на клиниката, но се надявам скоро да бъда.
Успех на всички, които са в процедури!
*
« Отговор #964 -: Февруари 19, 2011, 09:44:40 am »
me4e, сметката за телефона зависи от тарифния ти план. Трябва да си прецениш кое ти е по изгодно - на мобилната или на стационарната линия. Моят тарифен план е по-изгоден, когато избирам стационарни номера. На други пък е по-изгоден за мобилни номера. Това зависи от плана и оператора.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #965 -: Февруари 19, 2011, 11:50:40 am »
Мецани, благодаря ти за полезните линкове !Ще ги прегледам със сигурност!

Без да съм чела подробно също смятам , че боядисването на косата , не би трябвало да е особен проблем , още повече че ако беше така трябваше голяма част от бременните докато родят да изглеждат ужасно ... Аз се изрусявам и не че не бих го направила ако наистна би навредило , но все пак си представям как би изглеждала косата ми ако не е боядисана девет месеца  8O Не ми се нахвърляйте моля , определено няма по-важно от това да забременея за мен , но разсъждавам логично!
« Отговор #966 -: Февруари 19, 2011, 14:11:39 pm »
Всеки сам решава какво да избягва и кои рискове да поема.
Знам и случай, когато жената след ЕТ намали цигарите на 1 кутия и забременя.
Аз след ЕТ избягвам летливи отрови(лакове, бои, разредители, основи и киселини).
*
« Отговор #967 -: Февруари 19, 2011, 15:12:56 pm »
Това за кафето също не е много вярно.На мен ми препоръчваха да пия по едно кафе заради ниското кръвно.А за кола и други такива няма ограничения изобщо,но всеки сам си решава доколко и какво е полезно и вредно за него самия.
« Отговор #968 -: Февруари 19, 2011, 17:50:49 pm »
Днес ми е едно такова...може би от времето...
Попаднах н анещо , което ми оправи настроението.
Поздравявам ви и го пожелавам на всички, които сме още в очакване
http://www.youtube.com/watch?v=e-UF-h1K4rM
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #969 -: Февруари 19, 2011, 18:16:45 pm »
Как няма да се оправи настроението при такава гледка много сладки и усмихнати бебета.
« Отговор #970 -: Февруари 19, 2011, 19:40:42 pm »
Много сладки бебчета с майка-героиня.
« Отговор #971 -: Февруари 19, 2011, 19:48:14 pm »
Момичета , взех да се притеснявам , че всеки момент ще ми дойде ...Боли ме кръста имам усещания , че всеки момент ще ми дойде , нормално ли е или да си чакам вече цикъла  :balk_145: :balk_145: :balk_145:
*
« Отговор #972 -: Февруари 19, 2011, 19:57:27 pm »
evita1717 , спокойно, не се шашкай, и при цикъл и при бременност, симптомите са еднакви. Не се вглеждай във всеки признак, това само те стресира излишно. Стискай зъби, не остана много. И от мен стиснати палци :P

« Отговор #973 -: Февруари 19, 2011, 20:01:00 pm »
Ей evita1717 какви са тези неща ,как можа да си го помислиш та яйчниците ни са сигурно колкото ябълка ,как няма да болят  :balk_77: Горе главата и само спокойствие
« Отговор #974 -: Февруари 19, 2011, 20:44:40 pm »
Евче - вярвай, че щом те боли, значи се случва най-хубавото! Пък каквото Бог е рекъл!  :bighug:
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #975 -: Февруари 19, 2011, 20:46:33 pm »
Евита, не отписвай опита, както и другите са ти писали симптомите са едни същи. Мен също ме болеше корема като преди цикъл и зацапване имах, даже се наревах един ден, понеже реших, че пак не съм бременна, но на следващия ден направих уринен тест и беше положителен. Така, че горе главата. А за боядисването, аз си се боядисвах (изрусявам се) и след трансфера и през цялата бременност и не съм имала проблеми, нито някой ми е забранил.
« Отговор #976 -: Февруари 19, 2011, 20:53:32 pm »
Благодаря ви момичета за окуражителните думи и да се ядосвам файда няма , каквото Бог е решил !

Лошото е че днес явно ми дойдоха в повече симптомите - подут корем , пишкам често, главата ме боли,кръста,една пъпка ми излезе и за капак като изпия шепата с хапове и ми става лошо , но вече разбрах , че това е от този Медрол - отвратителен е !

Ще си трая и ще чакам , то друго не ми и остава така или иначе.
Успех на всички !
« Отговор #977 -: Февруари 19, 2011, 22:07:40 pm »
New Love, питала си ме в по-преден пост за щитовидната и Хашимото. Досега не съм имала проблеми, но се оказа, че този завишен МАТ е точно такъв сигнал за Хашимото. Само, че в момента жлезата е добре и д-р Начев каза да не правя нищо. Не ми пречи. Като започна процедура, според резултата ще се процедира какво да се прави.  
Евита, много успех ти желая.
« Отговор #978 -: Февруари 19, 2011, 23:28:22 pm »
Мая - попитахте, защото и при мен показателите на ТАТ и МАТ са завишени и макар ТСХ да съм го вкарала в норма , тия нямат и нямат промяна. Д-р Катя Тодорова, която ме диагностицира при последния преглед ми каза да не се безпокоя. Това са показатели за стрес и много трудно, да не каже въобще не подлежат на някакъв целенасочен контрол с медикаменти. При мен ТАТ - показател, за близък стрес, е значително завишен пред МАТ - показател за отдалечен стрес. За жалост колкото и да се опитвам никак не ми е възможно да се успокоя...никак... Преди години пих чай от риган цяла зима вместо вода, просто ми бяха подарили два големи пакета брани по баирите около село - след известно време беше престанало да ми пука от всичко и всички. Жалко , че не познавам билката , за да си я бера иначе пак бих пила... Такива горчилаци пия вече, че едно чайче повече няма да ме събори. Пробвай, ако искаш и имаш от къде да си вземеш.
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #979 -: Февруари 20, 2011, 07:56:45 am »
Мая, накой преди време беше писал тук, че динамиката на  щитовидните се влияели и от сезона, в който се изследват. Сега не мога да се сетя точно между зима и ранна пролет ли беше най-добре?!
Мисля, че в пост на lemon, съм го чела, тя може да обясни, като намине.

Аз, така МАТ - 43 при норма 34,  другите в норма,  бях се притеснила - видя ме лекар, нищо не ми предяви. След 6 месеца - пуснах щитовидни -норма, ТАТ - 0,7;  МАТ - 0  :D

« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 08:11:15 am от Тара »