0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #920 -: Февруари 17, 2011, 16:01:49 pm »
Най-хубавата новина в този мрачен ден! Mgstra желая ти безпроблемна и щастлива бременност! И дано е заразна тази болест  :wink:!!!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #921 -: Февруари 17, 2011, 16:03:35 pm »
mgstra, страхотна новина :)Това да се чува. Желая ти лека и безпроблемна бременност
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #922 -: Февруари 17, 2011, 16:08:26 pm »
Mgstra, браво, бравоо страхотна новина. Все повече се уверявам, че ЗЕТ + ЕЦ дава добър резултат. Успешни предстоящи дни.
« Отговор #923 -: Февруари 17, 2011, 16:13:30 pm »
Mgstra:balk_47: Успех, лека и безпроблемна бременност!
Момичета на мен днес ми е 10ти ден след ДУфастон и не ми идва :( Малко съм объркана. Той МЦ по принцип не ми е редовен, но до сега никога не е закъснявал толкова след дуфастон. Правих тест - отрицателен е, а и няма как да е положителен, защото д-р Персенска следи точно този цикъл и каза че няма овулация. Какво да правя не знам.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #924 -: Февруари 17, 2011, 16:28:03 pm »
Цитат
Публикувано на: Днес в 12:14:25Публикувана от: zuzana  
New Love дано тава да е последната ти хистероскопия и нещата вече да потръгнат.Момичета аз не пиша често ,но ви чета всеки ден, днес стискам силно палци на mgstra да ни зарадва с положителен тест и да повлече крачета. Моя ЗЕТ беше на 08.02,как мислите утре ако направя кръвен тест дали ще покаже?
Да zuzana  , ще ви зарадвам. Днес ми е 10-ти ден от ембриотрансфера на 2 замразени и един пресен ембрион - кръвен тест 120.14 :D Надявам се 9 месеца всичко да наред.
Пожелавам на всички момичета да изпитат това умопомрачаване, което имах аз сутринта, когато чух новината от д-р Персенска. Сега съм си вкъщи и си почивам, че имам леко зацапване.
Диди, luce и всички останали момичета, вярвайте на себе си и докторите и всички причини за неуспеха ще бъдат отстранени и вие ще се зарадвате на вашите положителни резултати. Може би няма да стане толко бързо, колкото ни се иска, но ще стане. Желая ви го от сърце!!! :)
Браво.Страхота новина и се пази.То4но на десети ден и на мен ми процапа и мислех,4е е преклю4ено.Викам си,дай да направя  един тест да видя имало ли е нещо.
Ми към тази дата има  две  неща :lol: ,ве4е потвърдени на сто процента ,4е са шарени :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #925 -: Февруари 17, 2011, 18:34:11 pm »
Дидомира,ситуацията е единтична с твоята.Чакаме фонда,но има 1000 номера преди нас.А идеята за вида на стимулацията беше на вълшебника д-р Стаменов  :P 
Последния цикъл оправяхме лигавицата,март ще повторим "упражнението" с костилбигита и трансфер на замръзените + пресния ембрион. Ииии....дай Боже положителен резултат  :P 
Пункцията беше с упойка.
« Отговор #926 -: Февруари 17, 2011, 19:09:56 pm »
Браво,Mgstra!Честито!Така се радвам за теб!Ти ми вдъхна надежда.Лека и безпроблемна бременност до края!
*
« Отговор #927 -: Февруари 17, 2011, 19:29:06 pm »
Момичета, тази седмица някой правил ли е хистероскопия или лапароскопия в Малинов.Вече две момичета знам че са отложени в последния момент и се чудя дали въобще са правили!!!!! :( :( :(
« Отговор #928 -: Февруари 17, 2011, 19:34:59 pm »
Да, вчера операционната работеше на пълни обороти. Имали са проблем преди няколко дни, но вс се е оправило.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #929 -: Февруари 17, 2011, 19:40:38 pm »
Уффф явно от тези обороти днес пак се е скапал хистероскопа! Дано го оправят до понеделник!!!Благодаря за информацията New Love
*
« Отговор #930 -: Февруари 17, 2011, 20:03:57 pm »
Още един път ви благодаря момичета. Чета и рева, но това са най-щастливите сълзи. Действайте и вие, че имате да ме догонвате :P

*
« Отговор #931 -: Февруари 17, 2011, 20:15:59 pm »
mgstra - страхотна новина. Дано всичко до края е ок и върви леко и безпролемно.
Вали - и от теб чудесни новини. Страхотна банда се заформя. И на теб желая лека бременност! Ти си герой - направо се чудя как се справяш!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #932 -: Февруари 17, 2011, 22:25:26 pm »
Честито mgstra-много се радвам за теб !Успех до финала!

Днес мина и моят трансфер.Върнаха ми бебоците и сега ще си ги пазя ...Обаче имам една щайга с хапчета за пиене - ужас! :(
Имам една молба към мацките , които бият фракспирин , д-р Персенска ми го изписа , каза подкожно , ама бива ли да ходя всяка вечер да търся кой да ми го бие ... Вие къде и как си го биехте?
Още нещо искам да попитам , тъй като не ми казаха или аз не помня при трансфер днес , теста на 04.03. ли трябва да е според правилата на клиниката?
Вярно ли е че не мога да пия кафе и да ям шоколад , честно казано не ме предупредиха за тези неща , но знам , че някъде съм ги чела ...
Благодаря на тези , които ще ми отговорят!
Успех на всички!
Валерия , мина ли трансфера?
« Отговор #933 -: Февруари 17, 2011, 22:39:55 pm »
Евитабез кафе и шоколад, сауни, парни бани, топли вани и фитнес. Спокойствие и сън, но не обездвижнане.
Фраксипарина подкожно в корема, хващаш месото и забиваш иглата, елементарно  :D :wink: ...ииии каквото е имало да стане ще стане, просто не го мисли, пий си лекарствата и това е. Денят на трансфера го броиш за нулев, същинското броене започва от следващият ден и така до 17 дни, после тест. Лично аз винаги съм правила теста по-рано, но това е лично виждане. Успех.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #934 -: Февруари 17, 2011, 22:44:01 pm »
Здравей Евита, и аз сега пак съм на фраксипирин. Бия си го сама в корема, така и ми казаха в клиникат, много е лесно и не боли. За кафето не знам, защото не пия и не съм питала, шоколад знам че може. Теста по принцип казват да се прави на 17 ден от трансфера, но ако искаш можеш да си пробваш и по-рано, то чакането е най-трудно. Пожелавам ти успех.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #935 -: Февруари 17, 2011, 22:46:33 pm »
Успех, Евита, и леко чакане! :)
« Отговор #936 -: Февруари 17, 2011, 22:47:24 pm »
evita1717 казах ти ,че ще си първа . :D Аз съм утре док.реши да чака до бластоцит,та за това на 5 ден. Изчаках се ,но утре прибирам бебоците,но не знам кога ще ми разрешат да пътувам .А аз днес се чудех къде си  :D.Стискам ти много палчета и на другите момичета ,които тръпнат много късмет.
« Отговор #937 -: Февруари 17, 2011, 23:06:09 pm »
mgstra, Евче - Дано, дай Боже! stork-boy stork-girl

Успех!  yahoo_17 :bighug:
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 23:10:18 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #938 -: Февруари 18, 2011, 09:32:07 am »
Ева, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
 заради тромбофилия ли фраксито?
Аз пия по кафе на ден и не се лиших от него.Освен шоколада, и колата не препоръчват.

mgstra, честито!

New Love, отдавна те чета, дано вече, дано :needleani: и после  :kickboy:
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 09:36:50 am от Тара »
« Отговор #939 -: Февруари 18, 2011, 09:43:06 am »
Благодаря ви момичета , но явно няма точни отговори за пиенето на кафе и шоколада.Аз лично не прекалявам с кафето , но се чудя дали да не изпия 3в1  :ask:
Примерно Фантичка или Спрайт предполагам не е фатално да глътна една чаша ...?
Шоколада ми е страст ... там ще видя голям проблем.

Относно тромбофилия и фракспирин - нямам , но предполагам , за да се застрахова докторката ми го изписа.Странно , че не се почва от вчера или днес , ами сметна нещо и каза от Понеделник.
Защо се пие Медрол , от вчера и него ми включи , но не знам защо е ?
Вали днес е твоят ден - прибирай си бебоците вече ! :wink:
П.С.Вчера на трансфера щях да се опишкам , умирах от боли в корема от стискането-отвратително е това с пълният мехур.И после още 40 мин.лежейки на стола ... е оцелях , но беше отвратително!