0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #900 -: Февруари 17, 2011, 12:14:25 pm »
New Love дано тава да е последната ти хистероскопия и нещата вече да потръгнат.Момичета аз не пиша често ,но ви чета всеки ден, днес стискам силно палци на mgstra да ни зарадва с положителен тест и да повлече крачета. Моя ЗЕТ беше на 08.02,как мислите утре ако направя кръвен тест дали ще покаже?
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #901 -: Февруари 17, 2011, 12:20:33 pm »
На десети ден направих кръвен и показа 104.7
Успех и стискам :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #902 -: Февруари 17, 2011, 13:22:14 pm »
Zuzana, недей да бързаш. При всеки е различно. Преди два дни попитах в клиниката точно за това кога да си направя теста, че трябва да дам отговор за едно пътуване в чужбина. И ми казаха, че на едно момиче на 12 ден му е показало 0, а на 17 ден и е показало над 200.
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 13:27:14 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #903 -: Февруари 17, 2011, 14:02:30 pm »
Момичета , наумила съм си ,че преди третия си опит по фонда ще направя и ЕЦ.
Бях срещала и някъде,че някои момичета правят и лека стимулация с клостилбегит . Не намерих обаче много информация тук . Може ли някой да ми помогне къде да търся ,или пък да сподели опита си ,ако е правил ЕЦ.
« Отговор #904 -: Февруари 17, 2011, 14:15:06 pm »
Здравей Дидомира,
Аз съм правила 2 опита с Клостилбегит за съжаление неуспешни. На мен доктора ми го предложи, тъй като при нормална стимулация не реагирам много добре. При първия опит имаше 1 яйцеклетка, която не се оплоди, при втория имаше 2 яйцеклетки, едната се оплоди, но теста ми беше отрицателен. Да допълня, че си имаме и тежък мъжки фактор. А решението да пробваш така ти сама ли го взе или го обсъдихте с доктора?
« Отговор #905 -: Февруари 17, 2011, 14:26:18 pm »
Здравей Дидомира,
Аз съм правила 2 опита с Клостилбегит за съжаление неуспешни. На мен доктора ми го предложи, тъй като при нормална стимулация не реагирам много добре. При първия опит имаше 1 яйцеклетка, която не се оплоди, при втория имаше 2 яйцеклетки, едната се оплоди, но теста ми беше отрицателен. Да допълня, че си имаме и тежък мъжки фактор. А решението да пробваш така ти сама ли го взе или го обсъдихте с доктора?

Да, сама го взех, но разбира се, че и ще се консултирам с докторите . Преди месец правих ЗЕТ и исках да пробвам и на ЕЦ, но имах 3 ембриончета и д-р Персенска каза ,че нямало смисъл .
Благодаря ти  ,че ми отговори и ще съм ти благодарна ,ако ми пишеш преди това какво си правила като изследвания преди да правиш ЕЦ и колко ти е струвал ЕЦ с тази лека стимулация. Може и на лични ,ако прецениш !
*
« Отговор #906 -: Февруари 17, 2011, 14:37:56 pm »
Дидомира, аз го мъча този ЕЦ  :D Миналия месец успяхме да замразим един ембрион, този месец се оказа, че фоликула е празен. Без никаква стимулация. Изследваш само хормони и следят фоликула. И разбира се, прегнил преди пункция.

Вярно е, че това е свързано с много условности, но поне не се тъпчеш с лекарства. Но всичко е въпрос на личен избор.
Успех  :D   

« Отговор #907 -: Февруари 17, 2011, 14:39:17 pm »
Дидомира, аз го мъча този ЕЦ  :D Миналия месец успяхме да замразим един ембрион, този месец се оказа, че фоликула е празен. Без никаква стимулация. Изследваш само хормони и следят фоликула. И разбира се, прегнил преди пункция.

Вярно е, че това е свързано с много условности, но поне не се тъпчеш с лекарства. Но всичко е въпрос на личен избор.
Успех  :D   

Да, но аз нещо не вярвам на тоя ЗЕТ и искам да е само с пресни ембрита .
Успех и на теб!
*
« Отговор #908 -: Февруари 17, 2011, 15:00:08 pm »
Аз имах и такъв, но резултата беше отрицателен. Но мисля,че причината беше не в размразените ембриони, а в това ,че не ми бяха открили аденомиозата. Не, че след като я откриха стана, но понякога нещата са много по-сложни, отколкото си ги представяме и ни се иска да са.

« Отговор #909 -: Февруари 17, 2011, 15:09:20 pm »
Аз имах и такъв, но резултата беше отрицателен. Но мисля,че причината беше не в размразените ембриони, а в това ,че не ми бяха открили аденомиозата. Не, че след като я откриха стана, но понякога нещата са много по-сложни, отколкото си ги представяме и ни се иска да са.

Аз след всички изследвания ,почвам да си мисля ,че има нещо в ембрионите . Незная .. имам много въпроси ,на които нямам отговор и се надявам на прегледа поне да имам малко яснота защо не се получава .
*
« Отговор #910 -: Февруари 17, 2011, 15:24:29 pm »
Цитат
Публикувано на: Днес в 12:14:25Публикувана от: zuzana 
New Love дано тава да е последната ти хистероскопия и нещата вече да потръгнат.Момичета аз не пиша често ,но ви чета всеки ден, днес стискам силно палци на mgstra да ни зарадва с положителен тест и да повлече крачета. Моя ЗЕТ беше на 08.02,как мислите утре ако направя кръвен тест дали ще покаже?
Да zuzana  , ще ви зарадвам. Днес ми е 10-ти ден от ембриотрансфера на 2 замразени и един пресен ембрион - кръвен тест 120.14 :D Надявам се 9 месеца всичко да наред.
Пожелавам на всички момичета да изпитат това умопомрачаване, което имах аз сутринта, когато чух новината от д-р Персенска. Сега съм си вкъщи и си почивам, че имам леко зацапване.
Диди, luce и всички останали момичета, вярвайте на себе си и докторите и всички причини за неуспеха ще бъдат отстранени и вие ще се зарадвате на вашите положителни резултати. Може би няма да стане толко бързо, колкото ни се иска, но ще стане. Желая ви го от сърце!!! :)

« Отговор #911 -: Февруари 17, 2011, 15:28:30 pm »
Цитат
Публикувано на: Днес в 12:14:25Публикувана от: zuzana 
Да zuzana  , ще ви зарадвам. Днес ми е 10-ти ден от ембриотрансфера на 2 замразени и един пресен ембрион - кръвен тест 120.14 :D Надявам се 9 месеца всичко да наред.
Пожелавам на всички момичета да изпитат това умопомрачаване, което имах аз сутринта, когато чух новината от д-р Персенска. Сега съм си вкъщи и си почивам, че имам леко зацапване.
Диди, luce и всички останали момичета, вярвайте на себе си и докторите и всички причини за неуспеха ще бъдат отстранени и вие ще се зарадвате на вашите положителни резултати. Може би няма да стане толко бързо, колкото ни се иска, но ще стане. Желая ви го от сърце!!! :)

Днес ти го казах вече,но ще се повторя и тук .
Ти ми вдъхна толкова надежда ,че ще продължа , а почти се бях отказала ..знаеш!

Искрено се радвам за теб и ти желая да имаш най -хубавата и безпроблемна бременност!
« Отговор #912 -: Февруари 17, 2011, 15:34:28 pm »
Айде повлече крачета!Супер новина!Всичко ще е ок!Пази се и почивай!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
« Отговор #913 -: Февруари 17, 2011, 15:34:59 pm »
mgstra, знаех си  :D

Най-искрено се радвам за положителния резултат. Поздравления  :D

Пожелавам ти всичко да е наред в следващите девет месеца и да минат безпроблемно и леко.

Супер хубава новина  :D :D :D :D :D

*
« Отговор #914 -: Февруари 17, 2011, 15:41:15 pm »
Благодаря ви момичета! Мноооого си влача краката :P
Само за протокола и за тези, които не знаят - май месец навършвам 40 години. Така, че - кураж на всички :D

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тем
« Отговор #915 -: Февруари 17, 2011, 15:41:50 pm »
Дидомира,ние правим ембриони с лека стимулация(костилбегит).Вече имаме две замръзани.При нас схемата беше следната,от 3-ти до 8-ми ден клостилбегит,на 8-ми и 10-ти ден преглед и хормони,в зависимост от резултатите,на 12-ти или 14-ти ден пункция,като преди това прегнил.Платихме си хормоните,прегнила(30.00.лв.),пункция (350.00.лв.)ако не замръзявате се плаща и трансфера,май е 650.00.лв.
Стана малко объркано,дано съм била полезна  :P

ПС : mgstra честито,желая ти безпроблемна бременност,живо и здраво бебе на финала.Много ме обнадежди с този ЗЕТ
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 15:44:58 pm от vatra »
« Отговор #916 -: Февруари 17, 2011, 15:45:52 pm »
Дидомира,ние правим ембриони с лека стимулация(костилбегит).Вече имаме две замръзани.При нас схемата беше следната,от 3-ти до 8-ми ден клостилбегит,на 8-ми и 10-ти ден преглед и хормони,в зависимост от резултатите,на 12-ти или 14-ти ден пункция,като преди това прегнил.Платихме си хормоните,прегнила(30.00.лв.),пункция (350.00.лв.)ако не замръзявате се плаща и трансфера,май е 650.00.лв.
Стана малко объркано,дано съм била полезна  :P

Беше ми доста полезна .Благодаря ти много!
Само де питам ти ли искаше леката стимулация или е по преценка на док. това ?

*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #917 -: Февруари 17, 2011, 15:49:36 pm »
vatra, а аз да попитам пункцията със или без упойка беше?

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #918 -: Февруари 17, 2011, 15:57:17 pm »
Със ,без е 250 лв.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #919 -: Февруари 17, 2011, 15:59:10 pm »
Със ,без е 250 лв.
Мерси. Много полезна информация си дала.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!