0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #880 -: Февруари 15, 2011, 15:49:15 pm »
Евита, чакаме още и по-хубави новини от теб  :D
« Отговор #881 -: Февруари 15, 2011, 15:51:41 pm »
Завърнах се ... всичко мина , оцелях :wink:
С количество не мога да се похваля честно казано , но ще залагам на качеството  :lol: То като няма на какво друго така ще кажа , нали ?
Благодаря на всички за стиснатите палци, сега ги подръжте до утре да видим как вървят нещата!
Стискам палци и на ръцете и на краката  :D.Всичко ще е на ред и началото на следващия месец ,трябва да се похвалиш. :bfp:
Първо ти трябва да се похвалиш , нали знаеш  :bfp: :bfp: ииии да повлечеш краче ! :P

Лимонче , благодаря ти отново за подкрепата , дано има с какво друго да се похваля ... :(
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #882 -: Февруари 15, 2011, 16:19:33 pm »
Успех Евита, стискам силно палци  :bori_004: :bori_007:
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #883 -: Февруари 15, 2011, 17:06:22 pm »
Успех и от мен, момичета! :)
« Отговор #884 -: Февруари 15, 2011, 19:36:58 pm »
Eй , голяма съм перка да знаете  :wink:
Изписаха ми Утрогестан , Неофолик и Естроферм от тази вечер , но не разбрах трябва ли да продължа да пия Метфоргамата  8O - моята логика е , че не би трябвало , ама все пак ...
« Отговор #885 -: Февруари 15, 2011, 19:46:42 pm »
Трябва Еви, аз питах :bighug: osi_9
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
« Отговор #886 -: Февруари 15, 2011, 19:49:32 pm »
Трябва Еви, аз питах :bighug: osi_9
Хммм и каква е логиката , обясниха ли ти защо се пие и след пункцията ?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #887 -: Февруари 15, 2011, 20:32:03 pm »
Момичета здравейте, днес ходих в клинката за да ми правят третата промивка след биопсия, но се оказа, че има някакво недоразомение и не е трябвало да идвам защото времето за промивки вече било минало в смисъл като ден от цикъла ми, и сега трябва за други ден да идвам за нова биопсия да се види какви са резултатите след двете промивки, днес ми беше 15 ден, в четвъртък когато трябав да е биопсията е 17 ден, обаче проблема е, че аз си изгърмях патроните тази седмица да отсъствам от работа да не говорим, че имам ангажимент сеиозен в четвъртък и немога да отсъствам, питах една от сестрите и звънах на доторката да питам дали неможе на друт ден от цикъла, но засега удрям на камък сестрата ми каза, че правят изчисление за заради инплантациянта и трябвало да бъде точно на някакъв ден след доказана овулация, но пък аз съм на фемистон и мисля, че нямам овулация, та въпроса ми дали някой се е сблъскал с подобна делема и дали е излизал от ситуацията като например да отида вместо на 17 ден на 19 ден за биопсията разибра се, аз ще питам и докторите, но за сега немога да се свържа!!!!????
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #888 -: Февруари 15, 2011, 22:35:24 pm »
Евита, на мен д-р Стаменов ми каза последния път да пия Метфогамата до положителен тест. Иначе по време на самата бременност са противоречиви мненията. За моята макар и кратка бремменност д-р Стаменов ми каза да я пия, докато види сърдечна дейност, само че в по-ниски дози. Някои ендокринолози казват даже, че трябва да се пие до 12 г.с., а д-р Начев ми каза при положителен тест веднага да я спра. Но до теста винаги съм я пила. 
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #889 -: Февруари 16, 2011, 11:03:12 am »
Привет, и на мен ми изписаха Метфогамма, макар да съм с ОЯР, пия по половин вечер, засега не усещам негативна реакция, както стана с М2Тона.
« Отговор #890 -: Февруари 16, 2011, 11:48:29 am »
Момичета, искам да ви питам сигурно ли в че доктор Стаменов ще отсъства от 9 до 21 март. На мен точно тогава ми се пада да ходя и сега се чудя какво да правя.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #891 -: Февруари 16, 2011, 11:50:08 am »
Момичета, искам да ви питам сигурно ли в че доктор Стаменов ще отсъства от 9 до 21 март. На мен точно тогава ми се пада да ходя и сега се чудя какво да правя.
Гале, аз вчера като ходих и като си записвах час , чух една от жените да обяснява по телефона на пациентка, че доктора няма да бъде в клиниката от 9 до 22 март!
« Отговор #892 -: Февруари 16, 2011, 11:55:53 am »

Има и други лекари в клиниката - опитай да се запишеш при тях.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #893 -: Февруари 16, 2011, 12:25:47 pm »

Искам да питам някой знае ли какво може да значи завишен МАТ-52 при норма 34, при положение, че ТАТ и ТSH са в норма. Чудя се да търся ли д-р Начев? Днес видях тези резултати. Не очаквах, че ще е висок МАТ. До сега беше наред. Нямам търпение да говоря с лекар, но съм болна сега и не мога да тръгна.

Мая, непременно звъни на д-р Начев. Според мен направи още веднъж изследванията в друга лаборатория, за да се презастраховаш от лаб. грешка. Не бива антителата на щитовидната жлеза да са завишени, ако е така става дума за активно автоимунно заболяване на щит. жлеза.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #894 -: Февруари 16, 2011, 13:59:37 pm »
Аз му звъннах и в петък ще ходя при него. Да видим какво ще каже. Обадиха ми се и от ФАР да си взема заповедта през март. Успех на всичко, които се в процедури и скорошно обаждане на другите.
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #895 -: Февруари 16, 2011, 21:23:30 pm »
Майче, късмет! Дано докато си вземеш заповедта да си добре!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #896 -: Февруари 16, 2011, 23:31:59 pm »
Благодаря за пожеланието. Дано всичко мине добре.
« Отговор #897 -: Февруари 16, 2011, 23:55:56 pm »
Здравейте!
Мина и 3-тата ми хистероскопия. Този път миомата беше поддала , а на операцията д-р Шефкетова е успяла да я изчопли почти цялата. Ще се види какво е свършила след10 дни на контролнен преглед.
Бях ви споменала , че взех билки от д-р Желязков. Упорито си ги варих и пих цял месец. Макар да съм все още много скептична и недоверчива към бабешки лекове и двете с докторката се съгласихме , че помагат. Продължавам да ги пия и дано приключа с това веднъж за винаги. Желязков ми каза ,че трябват 6месеца , за да ми подействат напълно. Язък, че не се престраших да ги пия по-рано, сигурно щях да си спестя поне 1 хистеро, ама пуста дебела глава...

Мая -
ти имаш ли диагностицирано заболяване на щитовидната жлеза - хипо или хипер функция, Хашимото?
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #898 -: Февруари 17, 2011, 09:08:08 am »
NEW LOVE радвам се,че при теб всичко се подрежда и четейки ми изглежда,че си по-спокойна.Хайде всико да е наред.Аз стартирам март месец живот и здраве.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #899 -: Февруари 17, 2011, 09:20:06 am »
Здравейте!
Мина и 3-тата ми хистероскопия. Този път миомата беше поддала , а на операцията д-р Шефкетова е успяла да я изчопли почти цялата. Ще се види какво е свършила след10 дни на контролнен преглед.
Бях ви споменала , че взех билки от д-р Желязков. Упорито си ги варих и пих цял месец. Макар да съм все още много скептична и недоверчива към бабешки лекове и двете с докторката се съгласихме , че помагат. Продължавам да ги пия и дано приключа с това веднъж за винаги. Желязков ми каза ,че трябват 6месеца , за да ми подействат напълно. Язък, че не се престраших да ги пия по-рано, сигурно щях да си спестя поне 1 хистеро, ама пуста дебела глава...

Мая -
ти имаш ли диагностицирано заболяване на щитовидната жлеза - хипо или хипер функция, Хашимото?

Дано ти е последна вече тази хистерокопия .
Успех !