Момичета здравейте, днес ходих в клинката за да ми правят третата промивка след биопсия, но се оказа, че има някакво недоразомение и не е трябвало да идвам защото времето за промивки вече било минало в смисъл като ден от цикъла ми, и сега трябва за други ден да идвам за нова биопсия да се види какви са резултатите след двете промивки, днес ми беше 15 ден, в четвъртък когато трябав да е биопсията е 17 ден, обаче проблема е, че аз си изгърмях патроните тази седмица да отсъствам от работа да не говорим, че имам ангажимент сеиозен в четвъртък и немога да отсъствам, питах една от сестрите и звънах на доторката да питам дали неможе на друт ден от цикъла, но засега удрям на камък сестрата ми каза, че правят изчисление за заради инплантациянта и трябвало да бъде точно на някакъв ден след доказана овулация, но пък аз съм на фемистон и мисля, че нямам овулация, та въпроса ми дали някой се е сблъскал с подобна делема и дали е излизал от ситуацията като например да отида вместо на 17 ден на 19 ден за биопсията разибра се, аз ще питам и докторите, но за сега немога да се свържа!!!!????