0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #820 -: Февруари 11, 2011, 18:25:20 pm »
Благодаря ви момичета! :youwoman:
Честно казано не знам как щях да съм ако не ми помагахте и отговаряхте така добронамерено на повечето ми глупави въпроси!Благодаря на всички ви искрено!

Относно лек за носа си не взех нищо на този етап , за да не предизвикам нещата да се случат , защото мен по принцип ме хваща два пъти годишно хрема , но е направо трагична - текът ми очите и изглеждам по-зле отколкото съм действително!Благодаря ви Мецани и КЪДИ и трите лекарства съм записала и утре ако съм зле на прегледа ще се консултирам с доктора и тогава ще вземам , което той препоръча.
А относно паниката - направо ми е в кръвта за съжаление ... osi_15

Днес минаха  :needleani: :needleani: обаче коремът ми е целият червен на петна и сърбят ужаснооооо  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
« Отговор #821 -: Февруари 11, 2011, 18:46:02 pm »
evita1717 аз също тази вечер съм на инжекция само,че аз съм на овитрел ,най вероятно ще сме заедно на пункция в неделя.
« Отговор #822 -: Февруари 11, 2011, 18:56:06 pm »
evita1717 аз също тази вечер съм на инжекция само,че аз съм на овитрел ,най вероятно ще сме заедно на пункция в неделя.
Не си ме разбрала ... днес бях на Цитротийд и Меногон.Не съм на пункция в Неделя.
Обаче една друга мацка ще е заедно с теб на пункция в Неделя - желая ви успех и на двете !!!
« Отговор #823 -: Февруари 11, 2011, 19:07:55 pm »
Благодаря evita1717 успех и на теб и на всички момичета в процедури.
« Отговор #824 -: Февруари 11, 2011, 19:12:06 pm »
Благодаря ви Мецани и КЪДИ

А на мен ;)
« Отговор #825 -: Февруари 11, 2011, 19:22:45 pm »
Благодаря ви Мецани и КЪДИ

А на мен ;)

Опссс Lemon, моля да бъда извинена за пропуска , ще се реванширам ако кажеш как  :wink:
« Отговор #826 -: Февруари 11, 2011, 19:25:19 pm »
Пошегувах се, нали разбра  :hug2:
А за реванша: искам да забременееш и да родиш хубаво здраво бебче!!!
« Отговор #827 -: Февруари 11, 2011, 19:45:27 pm »
Пошегувах се, нали разбра  :hug2:
А за реванша: искам да забременееш и да родиш хубаво здраво бебче!!!
Оооо това не мога да гарантирам ... аз съм песимист човек!
Нооо пък на теб пожелавам успехи , въпреки , че искрено се надявам ти вече да нямаш нужда от това , а мечтата ти да е осъществена!

Пфууу ето ме пак с поредното питане ... За да има качествена Я в един фоликул задължително ли е да е над 20 мм.?
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 20:11:11 pm от evita1717 »
« Отговор #828 -: Февруари 11, 2011, 20:15:31 pm »
При стимулация за ин витро пунктират и по-малки фоликули.
*
« Отговор #829 -: Февруари 11, 2011, 20:18:21 pm »

Оооо това не мога да гарантирам ... аз съм песимист човек!
....

А песимизмът хич не помага, да знаЙШ  :lol:

При стимулация за ин витро пунктират и по-малки фоликули.

О, да и има качествени яйцеклетки  :D

Късмет Евита и мисли за хубави неща  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #830 -: Февруари 11, 2011, 20:21:25 pm »
За да има качествена Я в един фоликул задължително ли е да е над 20 мм.?

В моята клиника ми казаха, че очакват да намерят зрели яйцеклетки във фоликули над 14 мм.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #831 -: Февруари 11, 2011, 20:48:11 pm »
Размер,Е2 и брой не са критерий за мен.
При първи опит в Малинов имах с достатъ4ен размер,Е2 3300 и над 15 бр.
В крайна сметка изкараха 7 добри ,оплодени 4 ,върнати 3 и на лице едно бебе :lol:
Втори опит 7-8 добри,Е2 към 1800,оплодени 5,върнати 3,хванати 2 и 2 замръзени
Успех на вси4ки ви.
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 20:50:30 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #832 -: Февруари 11, 2011, 20:50:58 pm »
Ясно !Ориентирах се , че най - ясни ще са нещата след пункцията  :D
Супер сте , благодаря отново!
Размер,Е2 и брой не са критерий за мен.
При първи опит в Малинов имах с достатъ4ен размер,Е2 3300 и над 15 бр.
В крайна сметка изкараха 7 добри ,оплодени 4 ,върнати 3 и на лице едно бебе :lol:
Втори опит 7-8 добри,Е2 към 1800,оплодени 5,върнати 3,хванати 2 и 2 замръзени
Успех на вси4ки ви.

Малее Вали ти направо си голяма късметлийка първи опит - успешен , втори опит - успешен и то двоен !Пожелавам ти до край една прекрасна бременност и на финал най-пухкавите бебоци!!!
Дай Боже и на нас поне да имаме наполовина от късмета ти при втората бременност!
« Последна редакция: Февруари 11, 2011, 20:56:11 pm от evita1717 »
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #833 -: Февруари 12, 2011, 10:31:48 am »
Здравейте, момичета! И аз другата седмица започвам стимулация, за първи път в тази клиника. Само да видим как ще ги съчетая нещата. Че съм на семинар от понеделник до сряда и ако ми дойде навреме в четвъртък ще ми е втори ден, но ако подрани - ще трябва да прекъсвам семинара. Евита, а може и друг, който е наясно, да ми пишете на лични къде мога да остана -на квартира или хотел.
Успех на всички и благодаря!
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #834 -: Февруари 12, 2011, 11:09:09 am »
Здравейте, момичета! И аз другата седмица започвам стимулация, за първи път в тази клиника. Само да видим как ще ги съчетая нещата. Че съм на семинар от понеделник до сряда и ако ми дойде навреме в четвъртък ще ми е втори ден, но ако подрани - ще трябва да прекъсвам семинара. Евита, а може и друг, който е наясно, да ми пишете на лични къде мога да остана -на квартира или хотел.

Първо, успех ти желая и второ да питам, кога ще си запазваш час? Аз сега свалям ТСХ и след около месец трябва да го проверя, ако е ОК си записвам час за 3ти ден от цикъла - за лека стимулация и инсеминация, но понеже съм съвсем нова в клиниката - само два пъти съм била до сега там, та се чудя как в крайна сметка се записват часовете и какво да кажа като се обадя - че съм за стимулация може би?
« Отговор #835 -: Февруари 12, 2011, 11:21:53 am »

Първо, успех ти желая и второ да питам, кога ще си запазваш час? Аз сега свалям ТСХ и след около месец трябва да го проверя, ако е ОК си записвам час за 3ти ден от цикъла - за лека стимулация и инсеминация, но понеже съм съвсем нова в клиниката - само два пъти съм била до сега там, та се чудя как в крайна сметка се записват часовете и какво да кажа като се обадя - че съм за стимулация може би?
Мишан отговорих ти на ЛС.
Стелксен, според мен , когато ти спадне ТСХ ,изчакваш да ти дойде МЦ и още на първият ден звъниш в клиниката и записваш час за стимулация.
Успех момичета!
« Отговор #836 -: Февруари 12, 2011, 18:15:14 pm »
Момичета, вчера пусках TSH и се оказа 1.99. Мисля, че е добре и няма нужда от консултация с д-р Начев. Ще пусна едно и като взема заповедта.
« Отговор #837 -: Февруари 12, 2011, 19:27:49 pm »
Момичета, вчера пусках TSH и се оказа 1.99. Мисля, че е добре и няма нужда от консултация с д-р Начев. Ще пусна едно и като взема заповедта.

Трябва да е под 2 доколкото си спомням, така че си добре. Моето е 0.92 :cheerleader:
« Отговор #838 -: Февруари 12, 2011, 20:06:14 pm »
Момичета в Търново съм си вечееее !
Откачих в тая София бе , ужас.Без да ми се сърдите в София и пари да ми дават стоейки само , няма да живея - не е за мен!

Да дам малко отчет.Днес си купих Виброцил и действам с него.Биха ми инжекция на обед.Вечерта имах Цитротийд.Утре имам също Цитротийд ... и Овитреле.Така че във Вторник е пункцията ми.Други има ли за Вторник?
« Последна редакция: Февруари 12, 2011, 20:26:27 pm от evita1717 »
« Отговор #839 -: Февруари 12, 2011, 20:19:36 pm »
Размина ми се с хистероскопията този месец.Днес вече ми е 11 ден и никои от клиниката не ми се обади.Д-р Персенска каза,че оперативните хистероскопии са с предимство.Звънях два пъти в клиниката и на нея писах СМС,но никой не ме потърси.Незнам какво да направя другия месец?