0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #20 -: Декември 30, 2010, 14:09:28 pm »
Честито Вали-чак ми се прииска пак...
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #21 -: Декември 30, 2010, 14:43:29 pm »
Честита нова тема! :D

Дали не е добра идея да сложим телефоните, които mira_mimi е дала, най-отгоре в темата, за да се виждат добре?

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #22 -: Декември 30, 2010, 15:00:06 pm »
Ами Вали то на следващият преглед трябва да се види какви са близнетата  :), моят док. видя пола в 11 г.с. Лека и безпроблемна до края, каквито такива нали все си ги искаме без да претендираме.
Успех.
« Отговор #23 -: Декември 30, 2010, 15:08:26 pm »
Дали не е добра идея да сложим телефоните, които mira_mimi е дала, най-отгоре в темата, за да се виждат добре?
Това си помислих, когато ги видях, но исках да дочета темата и на втора страница.
Готово ;)
*
« Отговор #24 -: Декември 30, 2010, 15:14:18 pm »
Ха,ще видим момееееее/таааа :)
мен д-р Стаменов ми направи пункцията,д-р Щефкетова сложи лепилото ,а д-р Персенска трансфера.Всички се отчетоха
« Отговор #25 -: Декември 30, 2010, 16:06:10 pm »
Момичета, какво е това лепило?
*
« Отговор #26 -: Декември 30, 2010, 16:44:14 pm »
това всъщност не е лепило,а среда.Слага се в деня преди трансфера,но не на всички,в зависимост от преценката на док.Не е панацея.Ролята,която игра е да увеличи триенето/грубо казано/ между ембриона и лигавицата.По този начин се забавя скоростта на движение на ембриона и постепенно спира.Това от своя страна първо спомага ембриончето да остане по-високо в матката,където е по-добре кръвоснабдена и второ подпомага по-лесни да се захване

Смея да напиша всичко това,тъй като ми беше подробно обяснено от д-р Ликсов веднага след трансфера
« Отговор #27 -: Декември 30, 2010, 17:21:35 pm »
благодаря за доброто обяснение :)
« Отговор #28 -: Декември 30, 2010, 17:52:30 pm »
Хоп и аз да вляза тук, само за да повлача крачка и да пожелая успех на всички момичета, чакащи своето чудо! Нищо, че разправят колко лоша била 2010-та, за мен тя беше най-хубавата година! За 2011-та казват, че ще бъде прекрасна - там разни гадателки, китайски зодиаци и други подобни. Вярвам, че ще е такава за много от вас!
Прегръдки и късмет на всички!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #29 -: Декември 30, 2010, 18:03:28 pm »
Дай Боже да е добра за всички! И аз да се включа и да пожелая успех и много сбъднати мечти на всички ни! Да последваме примера на Vali, cambozzola и всички други, които успяха тази година. И да пожелаем всичко най-хубаво и на нашите Доктори, които са с нас  и до нас в битката. Нека да идва една още по-успешна и хубава година. Хубав празник на всички момичета и нека другата Нова година посрещнем по най-хубавия и най-чакания за нас начин. На тези, които са бременни или вече родили, много щастливи мигове с вашите бебчета.
*
« Отговор #30 -: Декември 30, 2010, 19:27:58 pm »
Честита нова тема!  :D
Пожелавам на всички много успешни процедури през новата година и много сбъднати мечти!
Весело посрещане на Новата година!
« Отговор #31 -: Декември 31, 2010, 00:56:58 am »
Да се разпиша и аз в новата тема и да пожелая на вас и на себе си една много успешна 2011г!
Бяхме поовесили нос с мъжо, но от вчера някакси си дадохме кураж и успяхме да се поусмихнем...С нетърпение чакаме 18.01. , за да стартираме с прословутото 2-ро хистеро пък нататък каквото Бог е рекъл това ще е! Дано това е последната самотна Коледа и последната Нова година, към която гледаме с надежда за детенце!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #32 -: Декември 31, 2010, 07:50:25 am »
Успех, момичета, и да не спират да валят хубавите новини през Новата година! :)
« Отговор #33 -: Декември 31, 2010, 08:49:08 am »
Записвам се и аз и дано...!
« Отговор #34 -: Декември 31, 2010, 10:11:58 am »
Запис и от мен :wink:
Пожелавам на всички ни една успешна 2011 година !Нека бъдем живи и здрави и дано успеем в борбата си !!!
Щастието чука на вратата ни сигурна съм!
Леки бременности на успелите момичета и да наминават да ни дават сили и надежди!

Вили, никакво увесване на носовете ...Хубавото предстои нали знаеш ?!...
*
« Отговор #35 -: Декември 31, 2010, 11:36:31 am »
И аз да се разпиша и да пожелая една много успешна 2011.
Нека се разплетат всички запънати случаи, нека догодина по това време да не знаем къде се намираме от щастие. Нека всички процедури са леки и успешни!
Желая ви много сили и много хъс момичета!!! И не забравяйте, че ще успеем!
Желая много здраве, успех, късмет и удовлетворение от работата на всички, работещи в клиника Малинов!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #36 -: Декември 31, 2010, 11:57:37 am »
Така хубаво завършихте старата темичка и почнахте новата, че как да не се запише човек :) Дано да са все така хубави всичките, от тук до края на годината!

Желая на всички момичета с бъдещи процедури кураж, сили, търпение, късмет, успех и безмерна радост (в този ред )!!
А на тези, които вече са мами - пълно щастие и блаженство!!

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
« Отговор #37 -: Декември 31, 2010, 12:21:01 pm »
Честита ни нова темичка! :D
Желая на всички тук една много успешна 2011 година!
Късмет на всички момичета с бъдещи процедури!
На мамите лека бременност и здрави и хубави бебета!
И нека да има много радостни емоции през новата година!
« Отговор #38 -: Декември 31, 2010, 15:21:18 pm »
Записвам се и аз.Нека Новата година ни донесе много късмет,вяра в нашите Доктори,търпение,за да преодолеем всички изпитания и през 2011г. да се поздравим с :bfp:Желая на всички прекрасна Нова 2011 година.
*
« Отговор #39 -: Декември 31, 2010, 16:16:14 pm »
Записвам се и аз в новата темичка. Дано новата 2011 г. да донесе на всички така желаното бебче или бебчета, всички да успеят в своята борба , много положителни емоции и успешни процедури със щастлив финал! И аз с нетърпение чакам 17.01.2011 г. за започване на втори опит по къс протокол. Момичета късмет на всички и успех!
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]