Ние влезнахме в черна серия, нон стоп някой е болен, като главния преносител на вирусите естествено е Дара от ДГ. Бебето за сега се държи, до кога, не е ясно.
Майка ми онзи ден беше с хрема и кашлица и с такова усърдие избягваше Моника да не я зарази. Съшност лекичко и подсушнах, че не ние заразяваме нея, а тя нас. Преди две седмици ни натръшка всичките с разстройство и повръщане, сега с хрема и кашлица. Тя подкихне и се оправи а ние се редим след нея две седмици
Албена, за кожата ясна работата. И аз си троша зъбите от стискане, в някои дни е направо невъзможна. Как се справям, ми според ситуацията. Веднъж съм по строга, друг път правя повече компромиси. Гледам да не ми се качва много на главата и да има респект. Засега успявам, ще видим нататъка..
Туто, има вирус с повръщане, който Моника изкара точно така.. повърна два пъти и това беше. Разбрах, че е вирус, защото цялата група в градината се изреди в рамките на 2-3 седмици. Може и при вас да се е случило точно това.
Аа с шаловете, шапка ви свалям. Имам чувтсвото, че ще се вържем на възел и задушим и съм далеч от мисълта да се омотвам в 3 метра плат.
Аз имам някаква фобия, все ми трябва пространство и повече кислород. Мразя задушни помещения, тъмни пердета, блузи с голями стегнати яки, разни омотващи и стегнати дрехи. В нас винаги свети във всички стаи, няма пердета и щори и лятото е отворено на всякъде за да влиза въздух. Работят компютър, лаптоп, телевизор и всевъзможни неща...
Все нещо ме души значи, особено когато се притесня или ядосам. Пратиха ме за изследване на щитовидната жлеза точно поради тази причина, оказа се че е на нервна почва. Иначе е много красиво и може би удобно, но ще си го гледкам и ще му се наслаждавам от страни.. Ако се омотая в това със сигурност няма да оцелея
А какво е това бебе Анщайн? Звучи доста интересно