0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

ЛОВУВАЩИ  :bed:                    
Goldfin.ch    :heartbeat:
Zyza  :heartbeat:
Tsvety_t  :heartbeat:
sofiabecheva   :heartbeat:
Жени  :heartbeat:
Чоки   :heartbeat:
Фови :heartbeat:
Титко :heartbeat:
Бебешори :heartbeat:
Рени :heartbeat:
Lioni_R :heartbeat:
Красунка :heartbeat:
Marilena :heartbeat:
Златен дъжд :heartbeat:  

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ   :bfp1: :pipy_longstocking:  

Снежи-26.12 :balk_103:
Гальонди - 26.12 :balk_103:
Tititbar - ?  :balk_103:
tifani_84 - 02.01 :balk_103:
Mariq_81  - 07.01 :balk_103:
Vitanova_1981 - 07-08.01   :balk_103:

ВИДЕЛИ + ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ  :bfp1: :party:  santa2  

Рошка 2311 -  preggo  
Mally -      preggo
Joya -    preggo
Sonyaa -  preggo  
Krasi/Ahiito/ - preggo
Fe - preggo
Ivanita - preggo

Добро утро щъркелчета! Честита Коледа, да сте живи и здрави и Дай Боже в скоро време да ви се сбъднат мечтите!
Дано темичката да е на късмет и да се препълни с много положителни тестчета! :D
Спорна и весела седмица от нас! Ето и дозата вируси за късмет - :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП: Хайде казвайте кой до къде е, за да пооправим списъчето :wink:
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 20:40:03 pm от petqst »
*
Е ,добро утро момичета!Честита тема ,Петето е свършила тази работа :DДано е много ,много успешно и да посрещнем новата година само с хубави новини :crossfingers: :bfp:

ето и кафенцето и много много вируси от мен :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
ПП.Днес е Стефановден-Честит празник на всички именници!

Добро утро на всички!
Пете мерси за новата темичка.Да ни е честита и така добра като предната-пълна само с хубави вести.
Мерси на Мони за кафенцето-веднага си взимам сутрешната доза.
Иванита честити ти  :bfp:,леки  :cloud9: и сладурче  :babyflips: на финала.
Мен може да ме местите в списъка на чакащите-07.01.2011,приключихме с лова и дано вече този месец да е успешен.
На всички много  :crossfingers: кой за каквото му трябва.
Лек ден момичета!
« Последна редакция: Декември 27, 2010, 08:15:50 am от mariq_81 »

Добро утро, момичета.
Мони, супер е закуската.
Мен ме извадете от списъка.Не съм за него сега.

Добро утро щъркелчета.Пете супер тема ,мерси за което.Монка на теб благодарско за кафенцето,сигурна съм че е заразено яко с вируси :).
 Нека тази седмичка бъде поне толкова успешна колкото и предишната.
Вирусчета и от нас   :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро и от мен щъркеланки.
Пете мерси за хубавата темичка, дано се напълни с още повече  :bfp:  и тази връзка малка корекцийка, аз вече ги видях двете чертички :wink: :party:
Много се радвам милички, чак днес сутринта направих още един тест. Пак си беше бледа чертичката но си я имаше :-)
Благодаря за пожеланията на всички. Дано всички скоро влезете в третия списък
Мони, аз ще си отпия от млякото само  :wink:

П.П. Честито на всички именници :bighug: :kaos7:

*
.....  и тази връзка малка корекцийка, аз вече ги видях двете чертички :wink: :party:
Амиии, ха честито и от мен!  :D
Дай Боже всичко да е ОК и на финала да гушнеш прекрасното си бебче! :D
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте!

Иванита, честити две чертички! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и успешен финал!

Честито на всички именници!

Момичета, на всички ви пожелавам хубава и късметлийска седмица! И весело посрещане на новата 2011-а година!

Здравейте и от мен
Иве честито ти тестче, леки и безпроблемнии 9 месеца
При мен нищо ново, продължавам с рефезина
Лек ден
Добро утро!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Да са живи и здрави най-вече :)

Аз съм в активно ловуващите--след 2 седмици се местя в нечакащите.

Пожелавам ви само от тези тестчета, които polisia е постнала :)

Хубав ден

*
Добро утро иот мен!
Пете темата е супер ,дано се изпълни с много положителни новини.
Монка благодаря за закуската .
Иванита честито ти две чертички ,леки и безпроблемни месеци миличка.
На всички ловуващи и неочакващи стискам палчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Добро утро, момичета.
Мони, супер е закуската.
Мен ме извадете от списъка.Не съм за него сега.
Ааа момиче,какъв е този пораженски дух 8),Златен дъжд,горе главата и да знаеш ,че всички успяват ,просто не се отказвай  :bighug: :crossfingers:
Йолич,душко какво казва твоята лекарка за този твой цикъл?

*
Привет и от мен милички.
Пете темичката е чудесна. Дано бъде най-малко толкова успешна както предходната.
Златен дъжд горе главата миличка. Няма да се предаваш и отказваш. Ще видиш че скоро и ти ще се похвалиш с хубави новини.
Мен ако знаете как не ми се работи. Особено сега след празниците. Направо се чудя от къде да почна :).
Айде хубав ден ви пожелавам и една малко обедна доза вирусчета от нас за късмет
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Благодаря ви милички мои :-) :-*
Ааа, и все забравям да ви кажа - Аз съм Ивана, не Ива  :oops: Все се каня да пиша докато поствам нещо, и все забравям. и си викам следващия път и то стана еднаааааа/.......
Моля за извинение  :BangHead: :balk_149:

Добро утро и от мен момичета.
Закуската е страхотна и аз съм заредена с кафенце. Днес навън вали пухкав сняг, а аз го гледам от прозореца в къщи...толкова е хубаво. .....Чудесно е човек да е в отпуск!!! xmas-smiley-027
От днес започвам тестовете за овулация и открихме ловният сезон официално хихиххи на връх Коледа.
Само момчето  нещо се шашна вчера и иска днес да ходя да му търся витамити ...започва здравословна диета ...иска да ходи по лекари (според мен още е мнооого рано за такива неща)...не искам да се шашкаме излишно..
Празници са сега му е времето да се отдадем на любов и хубави емоции.
Пожелавам на всички хубава седмица, усмивки и  :bfp:
P.S. Много ми е хубаво да влизам и да чета по темичките, да следя кой до къде е стигнал. Извинявам се, че не коментирам графиките, но аз не разбирам много много...Само да знаете СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ И ВИ СЕ РАДВАМ..!
Краси

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
petqst мн.готина темичка,дано се напълни с още повече положителни тесчета
Ивче честито!!!Това се чакаше сега само трябва да си спокойна и да си почиваш повече,емоцията е голяма но небива да прекаляваш.Леки и безпроблемни оставащи месеци и един мн.хубав финал-здраво и ревливо :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Сядам да пия кафенце!
Аз вече съм в нечакащите за 7-8.01.2011г
Усмихвайте се и бъдете щастливи
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на всички съвсем скоро за :bfp: osi_9
Честит празник на празнуващите днес
Успешна седмица от мен и весело изкарване на нова година.
Целувкиииииииииииииии и  :bighug: :bighug: :bighug:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Честита Коледа на всички  tree2a santa2. С пожелание за здраве, любов и много сбъднати мечти! /знам каква е мечтата на всяка една от нас и се надявам по-скоро да стане реалност и всички да имаме щастието да шушнем своите бебчета/.
По коледа стават чудеса и  :bfp1: на Иванита са доказателство, че се случват.
Иванита, честита бременност, желая ти леки 9 месеца с красив септемврийски ревящ финал.
Добро утро на всички, момичета хайде ставайте, стига сте спали, бързо всички на масата, Целувам ви, лек ден
Добро утро муцунки  :) !
Льони мерси мила за закуската залавям се веднага  :D
Аз вчера пропуснах но днес да пожелая темичката на Петето да се напълни с  :bfp:
ха дано да е късметлийска поне като  предната  :D
Лек ден милички  :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
Добро утро.
Лиони веднага се нареждам на масата и си взимам от всичко, което си поднесла.
Момичета много да се пазите. Навън се пързяла и да внимавате да не стане някоя беля.
Хайде да ви пожелая хубав ден и да ви наръся с една доза сутрешни вирусчета  :D :bighug:
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: