0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
Закуската е чудесна и се възползвам от нея веднага.

Скъпи дами - пожелавам ви весело посрещане на Новата година и ..на новото десетилетие!!!
Дано 2011 година да е изпълнена с много положително емоции, любов и смях! Нека се сбъднат мечите ни!!!
Краси

*
Добро утро и от мен момичета!
Чокенце златно,благодаря за закуската,сядам с удоволствие при вас!
Весело посрещане доовечера на Новата Година и да си пожелаем повече здраве, щастие и сбъднати мечти!
а ето и то нас  малко вирусчета  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :grouphug:

*
Добро утро или по-точно добър ден и от мен.
Чоки, миличка закуската е страхотна.
Краси, честита точица и от мен. Следващия път да чуете едно здраво биещо сърчице.

Момичета аз съм само от няколко месеца с вас, но вече не може да мине и ден без да мина и да ви нагледам. Много сте сладки и готини. Давате невероятна подкрепа на всички и дано продължи така и за напред  :grouphug2:
В навечерието на новата година пожелавам на всички вас най-вече здраве. То е най-важното. Пожелавам ви още много щастие, много късмет, новата 2011г. да е по-успешна от 2010г. На всички които все още не са сбъднали мечтата си, дано много скоро и те да усетят страхотното чувство в теб да расте едно малко същество. На всички бременилки и вече станали родители - дечицата ви много да ви радват и много да се гордеете с тях.

От мен весело посрещане на празника  :party:. Много  :bighug: и разбира се къде без дневната доза вирусчета и от нас  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: 

Привет милички !
Чокенце благодаря за прекрасната закуска в последния ден на 2010г  :)
Краси,Sonyaa честити ви малки сладки точици милички  :D
Лиони ще се вдигне температурата вероятно уво ще е всеки момент  :bighug:
Милички искам да ви пожелая весело посрещане на новата 2011г
Нека новата година е успешна за всички,да сме здрави,обичани,щастливи и всички да се увеличим семействата си с поне един член  :bori_020:
Весел празник милички и нека усмивките ни никога да не слизат от личицата ни  :D :kaos7: :balk_102:

Вярвам!!!!
Здравейте и от мен,мили дами!
Чоки,пркрасна закуска,мила,благодаря ти :)
Благодаря на всички ви за подкрепата и разбирането.Дори моите близки не са ме разбирали така,катко вие.Незаменими сте!!!Всички заедно минахме през радости и несгоди.Дано новата 2011г.донесе още повече щастие и съвсем скоро всички,които все още водят борбата,да победят.Дано новата година прелива от  :bfp: и много сладки бебчета на финал,които да ни радват с детския си смях!!!
Весело посрещане на новата година,момичета!Прегръщам ви всички  :grouphug2:
[/url]
*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Здравейте, мадамки!
Краси, честита ти точица, мила! :)
Пожелавам на всички Весело посрещане на 2011г.  osi_5 Нека тя бъде по-добра от 2010г. Много здраве, щастие, късмет, повече усмивки и весели моменти. Дано се сбъдванат  мечтите на всички!  :bighug: :balk_14: :balk_15:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета!
Първо искам да ви споделя нещо от ежедневието ми - направих един тест за бременност и той за съжаление е отрицателен. Явно този цикъл се е удължила лутеалната фаза. До сега е била между 11 и 14 дни. Чудя се дали не беше рано за тест? Надявам се да е било рано и утре или след 2-3 дни да видя  :bfp: Дано не ви отегчавам в новогодишната нощ с моите проблеми...

Краси и Соня, честити точици! Желая ви леки и безпроблемнни бременности!

Аз съм нова сред вас, но вече ви чувствам близки. Радвам, че сте винаги отзивчиви, готови да помогнете със съвети и приятелски настроени! Пожелавам на всички много, много здраве, късмет, успехи, сбъдване на мечтите и  :bfp: :bfp: :bfp: през новата година! Нека тя ви донесе прекрасни моменти и истинско щастие!

« Последна редакция: Декември 31, 2010, 18:32:22 pm от polisia »
Весело посрещане на Новата година на всички  :balk_21: :bighug: да има повече   :bfp: :bfp: :bfp: през нея!
 :party: :kaos7:  :balk_14: :balk_15: :grouphug2:
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 18:53:51 pm от sismondi »
Честита нова 2011 година момичета :wine: наздраве
Желая от все сърце на всички нас през тази година в домовете ни да  stork-boy stork-girl за да сме истински щастливи
както и много здраве за да си гледаме дечицата  :P

п.п.  полисия  :crossfingers: за да е било рано за тест и скоро и ти да ни зарадваш
Добро утро, момичета.
Честита Нова Година ! Много здраве, щастие, късмет и успехи.
Ето и закуската, първата за тази година.Каня ви на масата.
Лек и приятен ден.

« Последна редакция: Януари 01, 2011, 09:32:18 am от Златен дъжд »

Добро утро и от мен
Честита Нова Година, дано бъде успешна за всички ни, да сме здрави и на всички пре 2011 по едно сладко детенце
Лек ден
*
Ооо добро утро момичета. Честита Нова година!! Надявам се всички да сте я посреянали подобаващо.  :kaos7: :kaos7: :music22: Дано да бъде много по-добра от старата, и да ни донесе на всички поне по едно сладко детенце :babyflips: :-)
Златен дъжд веднага сядам на прекрасната закуска.
Лек ден на всички и ако има именници да се чувстват поздравени  :)

Честита нова година щъркелчета,желая ви през тази година всяка която желае чудото да стане то да не се бави много много а да ви връхлети с пълна сила.Нека има много бременни дами и здрави бебчета през тази година :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Честита Нова Година и от нас милички..Нека тя ни донесе така чаканите бебчета..И всичко което старата не можа да донесе,нека новата го направи двойно. :) Желая Ви здраве и щастие-всичко друго ще си дойде на мястото :) Обичайте се много и приятно допразнуване  :wink:
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Добро утро на всички!
Дъждец мерси за закуската.
Честита нова година! Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем.
Приятен ден!

Честита 2011г !
Нека новата година ни донесе всичко хубаво,което старата не е успяла,нека е начало на един по-красив живот изпълнен с много усмивки и любов!
Златен дъжд  благодаря за закуската
Полисия дано е било рано за тестче и след няколко дни видиш  :bfp:
И честит празник на всички именници  :) :kaos7:

Вярвам!!!!
Честита Нова Година! Да сте много много здрави, щастливи и усмиките а не слизат от лицатат ви! Дано 2011 година донесе на всички нас повече спокойствеие за да може мечтите ни да станат реалност!

Успешен старт на новата година! Целувки

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...

Честита нова година! Пожелавам ви да е успешна и късметлийска! Нека ви донесе сбъдване на желанията, здраве, щастие, любов, семейна хармония и хубави моменти!

Благодаря ви за пожеланията! Още имам някаква надежда - но каквото стане... Не искам да се психясвам излишно...  :wink:
*
Привет и от мен.
Честита нова година. Пожелавам ви много здраве, много щастие и много късмет. И много сбъднати мечти.
Честит имен ден и на всички празнуващи днес.
Златен дъжд закуската е супер.
Хайде и да наръсим първите си вирусчета за 2011г.  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

честита нова 2011година бъдете здрави щасливи и испълнени с надежда
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]