0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте! :D

Иванита, не се притеснявай прекалено, защото много жени имат "цветна бременност", свързана с прокървявания. Но задължително отиди на лекар. Както ти казва Цвете, може би ще ти предпишат прогестеронов препарат, витамин С и т.н. Стискам ти палци и ти желая много късмет и успех!  osi_9

Аз не зная какво да мисля около моята графика, защото вчера БТ беше 37,2, каквото никога не съм имала, а днес е 37. Чудя се този спад показателен ли е...  :ask:

Пожелавам на всички хубав и спокоен ден!

« Последна редакция: Декември 29, 2010, 10:20:48 am от polisia »
*
Иванита, стискам палци да не е нещо сериозно, надявам се, че лекарят ще каже най-точно!

Полисия- пожелавам ти да не е спад- но истината е, че утре ще се види най-ясно. При всяко положение е достатъчно висока Т  :wink:

Привет сладури  :hello2:
Льони мерси за закуската прекрасна както винаги  :)
Иванитка отивай на доки вярвам че всичко ще е наред,чакаме новини от прегледа  :cuddle:
Красенце и от теб също чакаме прекрасни новини мила  :bighug:
polisia дано мила с тази БТ има изненада  :crossfingers: :goodluck:
Лек ден милички ще се ослушвам за хубави новогодишни подаръчета  :) :bfp: :bfp:

Вярвам!!!!
Здравейте мили момичета,

Лионка, как така ще ти дойде..май май ти е доста раничко :)

Краси, стискам палци за прегледа..чакаме хубави новини!

Ивана, надявам се, че днескашната случка е инцидентна и всикчо е наред с бебчо!

Целувки на всички и се пазете!

*
Милички не знам какво да мисля вече 
Бях не на един а на два доктора. И двамата не видяха плодно сакче - нито потвърдиха, нито отхвърлиха аборт или бременност  :(  Единия каза да отида в понеделник пак и да пия нош па, другия каза след нова година. Не зная милички - да се надявам ли, да не се ли надявам ли
Отиде ми на кино цялото предновогодишно настроение

*
Много тягостно чакане ще бъде, миличка, сигурна съм  :( Да знаеш, че много силно ще стискам палци всичко да е наред!

Дано всичко е да е наред Иванита. Стискам ти палци много силно.
Краси

Иванитка дано всичко е наред мила силно силно стискам палци и  се моля за теб
Прегръщам те !

Вярвам!!!!
Здравейте, момичета! И аз съм от ловуващите, макар и последния месец да нямам много основание да се надявам (падна ми се командировка точно по време на овулацията). Но Нова година, нов късмет! Пожелавам ви успешен улов,  :pleasantry: нека всички тестове да са положителни!
Много хубава и ведра темичка, ще наминавам често  :sunshine:
*

polisia

• 291
Иванита, не се притеснявай, че не са видяли плоден сак. Той се вижда в края на 5-а или 6-та г.с. Много е рано да видят при теб нещо. Виждам, че и днес имаш положителен тест, което е супер обнадеждаващо. Защо не пуснеш утре кръвен тест и в понеделник още един, за да се види колко расте ЧХГ...
Не ти ли казаха да вземеш дуфастон или утрогестан? Те се дават за задържане. Витамин С също няма да ти навреди.
Стискам ти палци!
*
Привет и от мен.
Иванита, стискам силно палци всичко да се оправи. Не мисли за лоши неща. Ако искаш можеш да направиш един кръвен тест както съветва Полисия. Дано бързо отмине този неприятен момент.
От мен засега хубава вечер. И една доза вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Иванита, не се притеснявай, че не са видяли плоден сак. Той се вижда в края на 5-а или 6-та г.с. Много е рано да видят при теб нещо. Виждам, че и днес имаш положителен тест, което е супер обнадеждаващо. Защо не пуснеш утре кръвен тест и в понеделник още един, за да се види колко расте ЧХГ...
Не ти ли казаха да вземеш дуфастон или утрогестан? Те се дават за задържане. Витамин С също няма да ти навреди.
Стискам ти палци!

Нищо не ми дадоха тъпите доктори  osi_7 Само нош па и аз си купих витамин С. Утре ще взема направление от личния че днес го нямаше и минах ей така. Но утре трябва да му го дам. Освен да питам личния дали може да ми пусне за кръвен тест.

Какво друго може да ме посъветвате? Аз много се притесних днес. И все си повтарям ,че е рано затова не се вижда нищо - така се поуспокоявам, но и моя много се притесни.

Купи си утрогестан о го слагай 3*1 на ден ,поне докато стане време за преглед.Няма да ти навреди,най много да помогне ;).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Ивана,миличка права е Мънки за утрогестана-купи си ,слагай си и не взимай вит.С.Наистина лежане и спокойствие ....При много жени се случва да има кървене в ранна бременост,а за да се види плоден сак наистина е рано май,док. по принцип съветват да се ходи след 10 дневно закъснение ако не се лъжа.... :bighug:

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Иванитке горе главата,никакви лоши мисли,не са видели нищо защото е рано,мн.рано чак след 10-14дни закъснение може да се види,вземи си наистина утрогестан или дофастон-утрогестана вагинално,а дофастона се пие и нош-пато 3x2,повечко лежи и не го мисли понякога е нормално да има зацапване около или малко след предполагаемата дата на М-това се получава от улющтването на част от лигавицата при загнездването на ембриона
Карай по-весело,всичко ще е наред,след ден два няма да има и помен от това течение
Целувки! :bighug: :bighug: :bighug:
*

polisia

• 291
Иванита, попитай все пак личния си лекар какви лекарства да вземеш за това зацапване или ако трябва отново се съветвай с гинеколог. Направление за кръвен тест е съмнително да ти даде, но във всяка лаборатория срещу заплащане от 15-20 лв. ще ти го направят. Почивай си и ако можеш - не се напрягай с излишни физически движения. Много жени имат прокървявания в начална бременност, а после раждат безпроблемно. Пожелавам ти много успех и късмет!
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 01:29:32 am от polisia »
Добро утро
радвам се че пак аз ще сервирам, имам чувството че найстина ще ви видя на закуска
Ние ловуваме активно, много активно
Иванита, дано всичко е наред, пиши какво е станало
Лек ден
Добро утро на всички,

Закуската е чудесна, благодаря!

Ивана, стискам палци!!! Опитай да се успокоиш - знам, че е абсолютно невъзможно, но пробвай...знам, че всичко ще е добре

Лек ден!!!
Краси

*
Добро утро момичета! :D
Лиони , закуската е прекрасна - веднага си хапвам  :wink:
Ивана, момичетата са те посъветвали вече какво е възможно да се направи! :wink:
Пускай днес кръвен тест и спокойно си почивай! :wink:
Лек и спорен последен работен ден! :wink:
Ето и доза вируси от нас -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
*

polisia

• 291
Здравейте!
Lioni_R, много ми се иска да имам такава закуска наистина...
petqst, благодаря за вирусчетата.

Момичета, желая ви хубав ден и приятни подготовки за нова година! Ние ще бъдем вкъщи и още сме в колебания за менюто...