0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Joya

• *
  • 45
  • Мечтая...
Добро утро момичета!
Аз пропуснах няколко дни закуските, но ей сега ще наваксам..  :hungry:
Дано новата темичка да се напълни с много ++ тестчета. Искрено вярвам че ще е така.
Иванита, честити ти  :bfp:, мила, спокойни месеци  :cloud9: и на финала здраво бебче  :bori_010:  ylinfant
Честита Коледа и дано да се сбъднат мечтите на всички!  ornaico1 tree2a mc101
*
Добро утро мили мои  :) надявам се да сте добре в тази студена сутрин
Лионче, мерси за хубавата закусчица - сядам веднага да хапна.
Лек ден на всички и да се пазите :-*

Добро утро и от мен!
Лиони мерси за кафенцето-присъединявам се към вас.
Аз от днес съм отпускарка и ще мързелувам,но тези които ще работите-пазете се,че хем студено,хем заледено.
Лек ден на всички!

*
Добро утро щъркелчета!
Льони,мерси за закуската,взимам веднага  :hungry:
Гальонди,мила как си?
 :grouphug:на всички щъркелчета и естествено :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Добро утро, момичета.
Благодаря за закуската, супер е - сядам и аз на масата.
Иванита, сега ти гледах графиката.На 14-тия ден си сънувала, че си бременна.И се оказа, че наистина сега си бременна.
Преди време още една от нас (в момента не мога да се сетя точно за името) беше сънувала същото и после и тя този месец беше забременяла.Вече станаха 2 такива случая.Дано да има още много такива пророчески сънища.

Здравейте муцуни,

И аз имах такъв сън..ама не беше пророчески...дано следващият да е такъв :)

Цунки на всички

*
Добро утро, момичета.
Иванита, сега ти гледах графиката.На 14-тия ден си сънувала, че си бременна.И се оказа, че наистина сега си бременна.
Преди време още една от нас (в момента не мога да се сетя точно за името) беше сънувала същото и после и тя този месец беше забременяла.Вече станаха 2 такива случая.Дано да има още много такива пророчески сънища.

Да бе, и аз имам такъв спомен. :lol:
Дано да са пророчески - защото така се очертава  :wink: :)

*
Здравейте момичета.
:) Честито Рождество Христово и весело прекарване на новогодишните празници.
Виждам, че има доста двучертичкови радости, да са ви честити и леки 9 месеца.
На всички останали ловуващи късмет.

:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Здравейте сладурки, как сте
Честита да ни е новата темичка и предновогодишно да се изпълни с много положителни емоции и радости  :D
Аз така ще ловувам тази и другата седмица, пък да видим, мислех да не меря БТ, ама то ме човърка и ей така  на поне засега ще я меря
Целувки на всички и носете повече хубави новини
Добро утро, момичета.

Да бе, и аз имам такъв спомен. :lol:
Дано да са пророчески - защото така се очертава  :wink: :)
здравейте и от мен само да вметна че и аз този месец към средата сънувах че съм preggo помослих си че прекалено много го искам и затова ,но ето че и при мен се оказа пророчество :jump12:
*
ами момичета няма какво да го мислите тогава  - сънувайте ;-)

*
Здравейте щъркелчета :D Отдавна не съм писала,понеже няма нищо ново при мене,НОооо редовно ви чета и ви се радвам :D
Искам да честитя на новите бременни и да им пожелая леки и спокойни  :cloud9:
Колкото до сънищата,то те наистина се сбъдват,но само на тези,които вярват в тях :wink:

Весело посрещане на новата година и много приятни емоции ви пожелавам! :bighug:
*
Привет отново от мен.
Аз чак сега се прибирам вкъщи. То работа, после гости и ей на сега съм си вкъщи. А ако знаете какво съм направила, направо незнам дали да се смея или да плача. Сутринта като съм отваряла да се проветри спалнята и съм забравила вратата отворена. Е в стаята в момента се разхождат белите мечки 8O.
Иначе относно сънищата и аз бях сънувала че съм  preggo. Не помня обаче дали беше в месеца в който съм забременяла. Абе нещо с паметта съм много зле в последно време :D.
Е хайде да ви пожелая хубава вечер. И разбира се доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Привет,момичета!
Честита темика с малко закъснение.Иванитка я откри подобаващо,макар да беше ясно още в предната.Дано има още,които да ни последват!!!
Ванче,честито,миличка.Желая ти много лека и безпроблемна бременност.Вече ще чакаме новини от доки.
Стискайте ми палци утре,момичета,тогава ни е първия преглед.
Сега ви желая лека и спокойна вечер!
[/url]
Добро утро сладурки
Хайде на закуска
При мен нищо ново, имам чувстото че ще ми дойде всеки момент
Лек ден
*
Добро утро дами!
Льонка ,взимам си от закуската веднагически
Краси, osi_9 Ще чакаме новини днес :wink:
ето и дозата вирусчета :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Лек ден  :flower:

*
За мен не е добро утрото милички. Събудих се с кръв по бельото  :( :balk_146: дори и сега има малко  :(

Добро утро и от мен!
Лиони мерси за закуската и кафенцето-ще се възползвам задължително от тях.
Краси успех на прегледа и чакаме новини.
Иванита миличка защо не направиш едно прегледче за всеки случай,особено щом си толкова изплашена.Може да няма нищо лошо,но все пак е добре по-от рано да се реагира.
Лек ден на всички,които работят до последните дни на старата година!

Ивее задължително консултиране с лекар,може да не е нищо притеснително,но ако има нещо то поне да се овладее както се казва на време .Миличка успокой се ,и отиди на доктор  :?.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Декемврийско-Януарска седмичка, препълн&#
« Отговор #39 -: Декември 29, 2010, 09:15:28 am »
Иванитка, отиди веднага на лекар да те погледне, предполагам, че ще ти изпише някакви прогестерониви лекарства и нош па, не чакай, така ще си по - спокойна.
Чакаме те с добри новини !  :crossfingers: