0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Прибягвали ли сте до помощта на екстрасенс?
« Отговор #20 -: Май 26, 2006, 14:11:16 pm »
Цитат на: Marie
Ромми, съгласна съм за истинската астрология и твоето възприятие. И аз си мисля като теб, аз съм си направо такъв отявлен близнак, просто няма накъде повече. Има много истина в зодиите.

Чакай да предложа един отговор на твой въпрос и да изпробвам чувството за хумор на Фусси. Да не би да е искала да каже " Аз самата имам огромен интерес към астрология и дЖин"? :D Фусси, не ме бий, моля те! :lol:

Хи..хи,....ако астрологията върви в комбинация с дЖин... и аз си падам по джина с лимон.... :balk_14:
Да видим какво ще каже Фуси... ако и тя е така... може да изпием по 1 джин. :wink:

Мари,... не знам дали си отявлен близнак ... ама според мен....май "Да"...
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #21 -: Май 26, 2006, 20:04:06 pm »
Цитат
Първо да кажа:
1. Не искам да бъда груба
2. Не искам никого да обидя
3. Момичета, обичам ви всички и имам високо мнение за ВСЯКА една от вас

Та по темата:
Точно защото много вярвам в енергиините въздействия, просто не мога да си обясня, как нормални, разумни качествени жени ходят по всякакви баячки, лечители, ходжи и шамани.....

Фуси, точно защото има енергийни влияния  и  защото държа на хората тук, написах моите преживявания -  за да ги предпазя и да не ходят при този шарлатанин. Сама знаеш , че има моменти, в който си психически нестабилен и се хващаш като удавник за сламка - примерно леля Пенка от горния етаж ти обяснява че нейната племенница е забременяла като ходила преди това при еди коя си врачка. Казваш си : Щом тя -  племеницата е успяла, защо да не успея и аз с разни баенета?    Еми не е така... всички ще станем майки, но всеки трябва да си изстрада болката по свой си начин, да извърви собствения си път. Поне така мисля аз.
*
« Отговор #22 -: Май 26, 2006, 23:07:25 pm »
Аз си мислех, че времето на врачките е отминало, но явно съм се заблудила :) . Не съм посещавала и не смятам скоро да посещавам подобна личност. Много съм против. А за случката на Лейди, просто нямам думи :balk_133:. То бива наглост, ама този ходжа направо е прекалил :evil:.  
Не искам да си натрапвам мнението, но ако имаше такъв човек, който да вижда бъдещето, не смятате ли, че нямаше да се подвизава в някое село или  цигански квартал, а щеше да си живее в палат на някой екзотичен остров :balk_177: . И въобще нямаше да му дреме колко хора ще прикотка за пари, а щеше да си попълни един фиш от тотото и да си живурка царски. Въобще хората дотолкова са го закъсали за пари, че са склонни най-безскрупулно да мамят нуждаещите се и болни. Не, благодаря, нямам нужда от такива, на които им говори някой отгоре :lol:. По-добре да си спестя парите за качествен преглед при специалист, отколкото да ги хвърля на някой като горе описаният ходжа.
*
« Отговор #23 -: Май 29, 2006, 13:06:40 pm »
Цитат на: Marie
Да не би да е искала да каже " Аз самата имам огромен интерес към астрология и дЖин"? :D Фусси, не ме бий, моля те! :lol:

Как ще те бия бе.... казвай кога ще си пробваме интересите  :lol:  :lol:  :lol:
В очакване ....
*
« Отговор #24 -: Май 31, 2006, 00:59:10 am »
Уф, това с врачките ми е болна тема. Като се прибера в къщи  баба ми влетява с предложението да ходя на врачка, но при мен такива не вървят. Отгоре на всичко и е подплатена с някоя история за познат, на който врачка му е познала и решила проблема.  Мило се усмихвам и казвам, че ние нямаме проблеми и ако има, докторите да са ни казали. Естествено това е лъжа, но предпочитам така, отколкото да продължава да ме залива с нови предложения. Единствено ме възпират годините и - 78, за да не и отговоря по-остро.
Лейди, направо нямам думи за твоята случка.  :x
« Отговор #25 -: Май 31, 2006, 01:19:20 am »
Rommi,дай някакви кординати на тоя професионален астролог.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #26 -: Юни 03, 2006, 12:11:03 pm »
Колкото и странно да звучи, аз ходих при "биоенерготерапевт". След 4-5 посещения се осъзнах и прекратих "лечението" - изчистване на негативната енергия. За пари има ли смисъл да говоря? На фона на 3500 за ин-витро си мислех, че 345 лв./колкото съм дала/ са нищо. Но нали надеждата умира последна - доста наивно от моя страна, че това може да ми реши проблема.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #27 -: Юни 03, 2006, 14:00:41 pm »
Цитат на: eganeva
си мислех, че 345 лв./колкото съм дала/ са нищо. Но нали надеждата умира последна - доста наивно от моя страна, че това може да ми реши проблема.

Абе, тия хора (екстрасенси и др. подобни) са си направо за съд. Бива ли толкова пари да вземат?! Направо съм възмутена, ама като има балами като някои от нас да ги дават... ЕГанева, не се обиждай от определението ми, не е насочено към теб, просто си разсъждавам и се ядосах, че виреят такива измамници, които се възползват от отчаянието и мъката на семейства като нашите
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

eganeva

• 4584
« Отговор #28 -: Юни 03, 2006, 20:42:03 pm »
Е, тя си ги поиска най-цивилизовано, не ми ги е взела от джоба. И не наведнъж, а в рамките на 1 година. И аз се ядосвах на себе си, че се хванах на въдицата,  :balk_175:  ама........Имала съм - дала съм. Да е жива и здрава госпожата.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #29 -: Юни 03, 2006, 20:46:20 pm »
Колкото и странно да звучи, аз ходих при "биоенерготерапевт". След 4-5 посещения се осъзнах и прекратих "лечението" - изчистване на негативната енергия. За пари има ли смисъл да говоря? На фона на 3500 за ин-витро си мислех, че 345 лв./колкото съм дала/ са нищо. Но нали надеждата умира последна - доста наивно от моя страна, че това може да ми реши проблема.

Да ти кажа чесно -който наистина има такава сила да помага на хората , той неработи за големи  суми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз познавам такива хора и те нямат такива такси!!!!Но няма да коментирам за да неправя реклама).Тези с големи такси са измамници,безкрупулни животинки!На такива човек небива да се доверява! :!:
*

eganeva

• 4584
« Отговор #30 -: Юни 03, 2006, 21:01:05 pm »
Цитат на: adi

Да ти кажа чесно -който наистина има такава сила да помага на хората , той неработи за големи  суми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз познавам такива хора и те нямат такива такси!!!!Но няма да коментирам за да неправя реклама).Тези с големи такси са измамници,безкрупулни животинки!На такива човек небива да се доверява! :!:
          Решението да отида при нея взех аз. Но по препоръка на друга/не точно врачка/, която ми взе 4 лв. и ми каза: Твоята работа с ин-витро няма да се оправи. Ще отидеш при ??? - тя ще ти помогне. Това беше преди 3-ят ми опит и наистина не стана. Ама не виждах и ??? как ще ми помогне. Явно аз и помагах финансово, защото за всеки следващ път трябваше да имам определена сума. Докато се отказах и не съжалявам.
*

adi

• 7710
« Отговор #31 -: Юни 03, 2006, 21:16:55 pm »
Взела си правилното решение!!!!!Просто има много измамници и трябва човек да внимава........................................................................
Направо ме хваща яд ,когато чувам как тези мошенници направо обират хората!Нито данъци плащат..................нито помагат на хората.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И какво значи че твоята работа с инвитро няма да се оправи?????????
 :?:
*

eganeva

• 4584
« Отговор #32 -: Юни 04, 2006, 10:24:15 am »
Че първо трябва да се изчисти поръчковият негатив, за да имало положителен резултат при ин-витро. Колкото и да не вярвах, че може да има полза от "изчистването" - се вързах като последната глупачка.
*

adi

• 7710
« Отговор #33 -: Юни 04, 2006, 10:49:23 am »
eganeva  писах ти на лични!! :lol:
« Отговор #34 -: Юни 05, 2006, 16:56:32 pm »
Преди много год. майка ми ме викна да отида с нея при една врачка /да й правя компания/. Влязох и аз. Жената ме гледаше и ми говореше как съм щяла да имам проблеми със забременяването един ден. Каза ми в коя клиника ще ми помогнат да забременея но въпреки всичко аз отидох в друга клиника и нищо. Лошото е че всичко каквото каза на майка ми до сега, се сбъдна /дори и лошите работи/ и се чудя дали да не посетя клиниката за която тя ми говореше?

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #35 -: Юни 05, 2006, 19:12:35 pm »
Хахаха, врачка - рекламен агент на клиника! Жестоко!  :lol:

Хари, коя клиника?

Между другото, сега се сещам, Ванга (мир на праха й), редовно разпитваше хората за известни лекари в тяхното населено място, имаше отлична памет и редовно насочваше хора със здравословни проблеми към лекари, чиито имена беше запомнила.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #36 -: Юни 05, 2006, 19:31:21 pm »
Хари, кажи коя е клиниката  :D
*
« Отговор #37 -: Юни 05, 2006, 21:56:58 pm »
Здравейте,
чета с интерес коментарите ви по темата - "за" и "против" ходенето на екстрасенс, но не споделих с вас какво ме накара да я пусна във форума и да ви посъветвам да не го правите.
Отидох заедно с майка си. Исках да се успокоя, че рано или късно ще се получи, защото тази моя "бебе-мания" започна да се отразява на отношенията ми с мъжа до мен.
Бях започнала да избягвам приятелките си с бебета, защото всяка среща с тях и "тикането на количката"ме караше да избухвам в сълзи, когато се върнех в къщи. И така - отидохме.
Но мили момичета, това че ще имам бебе след 2 години беше най-хубавото нещо, което екстрасенса каза.
"След раждане на бебето, ще започнат нещастията във вашето семейство"....:
Следващата (2009г) малкият ми брат ще претърпи катастрофа с фатален край;
Баща ми, ще получи микроинфаркт поради уголемен черен дроб и ще доживее най-много до 2012г....
Е след тия предсказания искам ли да имам дете?!  
А как се почувства майка ми да научи че щастието на едното й дете,
ще бъде свързано (макар и да не е причина) с нещастието на другото...Нямам думи да ви го опиша?!
Вярвайте ми, вместо да се успокоя, аз го мисля денонощно.
Единственото което се опитвам, е да опровергая казаното и да забременея още сега, да имам бебе тази година, а не след 2 и да кажа: "Е,виждате ли,той не позна....!"
Започнах да плача всяка вечер, да чета Библията и да се моля да не се случва такова нещастие.
Да не говорим, че всеки ден си намирам причина да се обадя на брат ми или да го видя за малко и той започна да се чуди какъв е  тоя "интерес" към него от страна на майка ми и мен (ествествено не споделихме нищо с брат ми и баща ми)
Вие сами казвате, че има екстрасенси които лъжат хората и им вземат парите, но има и такива, които познават.
Аз не знам дали в моя случай, съм попаднала на такъв от първия вид или от втория,но той позна всичко за здравословното състояние на мен и семейството ми - сякаш четеше отворена книга.
Искам да вярвам,че така дългоочаквано дете ще се появи и всичко останало няма да се сбъдне, защото човек е настроен да вярва в добрите неща,но същевремнно си мисля ще бъде ли това дете обичано от всички, които ще знаят какво предстои.........
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #38 -: Юни 05, 2006, 22:00:12 pm »
Елида, попаднала си на истински първокласен кретен!

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #39 -: Юни 05, 2006, 22:22:15 pm »
Елида,нямах намерение да пиша по темата,но го правя заради теб.Всеки иска ако
 може да знае предварително кога ще му свършат проблемите,но дори да ти познаят -
целият свят е енергийно свързан и знаеш ли този човек,дори да е добронамерен,как
 контактува с твоята енергия и как ще се отрази това в бъдеще.За твое успокоение ще
 ти кажа,че зълва ми беше ходила при врачка,която и беше казала,че мъжът и ще умре
преди свекърва и а тя ще остане с децата на улицата - е,свекърва и почина преди година,
а мъжът и си е жив и здрав!Не се настройвай за такива глупости - ако беше свестен човек и
 го беше видял нямаше да го каже,особено ако нищо не може да се промени! :balk_21: