Здравейте,
чета с интерес коментарите ви по темата - "за" и "против" ходенето на екстрасенс, но не споделих с вас какво ме накара да я пусна във форума и да ви посъветвам да не го правите.
Отидох заедно с майка си. Исках да се успокоя, че рано или късно ще се получи, защото тази моя "бебе-мания" започна да се отразява на отношенията ми с мъжа до мен.
Бях започнала да избягвам приятелките си с бебета, защото всяка среща с тях и "тикането на количката"ме караше да избухвам в сълзи, когато се върнех в къщи. И така - отидохме.
Но мили момичета, това че ще имам бебе след 2 години беше най-хубавото нещо, което екстрасенса каза.
"След раждане на бебето, ще започнат нещастията във вашето семейство"....:
Следващата (2009г) малкият ми брат ще претърпи катастрофа с фатален край;
Баща ми, ще получи микроинфаркт поради уголемен черен дроб и ще доживее най-много до 2012г....
Е след тия предсказания искам ли да имам дете?!
А как се почувства майка ми да научи че щастието на едното й дете,
ще бъде свързано (макар и да не е причина) с нещастието на другото...Нямам думи да ви го опиша?!
Вярвайте ми, вместо да се успокоя, аз го мисля денонощно.
Единственото което се опитвам, е да опровергая казаното и да забременея още сега, да имам бебе тази година, а не след 2 и да кажа: "Е,виждате ли,той не позна....!"
Започнах да плача всяка вечер, да чета Библията и да се моля да не се случва такова нещастие.
Да не говорим, че всеки ден си намирам причина да се обадя на брат ми или да го видя за малко и той започна да се чуди какъв е тоя "интерес" към него от страна на майка ми и мен (ествествено не споделихме нищо с брат ми и баща ми)
Вие сами казвате, че има екстрасенси които лъжат хората и им вземат парите, но има и такива, които познават.
Аз не знам дали в моя случай, съм попаднала на такъв от първия вид или от втория,но той позна всичко за здравословното състояние на мен и семейството ми - сякаш четеше отворена книга.
Искам да вярвам,че така дългоочаквано дете ще се появи и всичко останало няма да се сбъдне, защото човек е настроен да вярва в добрите неща,но същевремнно си мисля ще бъде ли това дете обичано от всички, които ще знаят какво предстои.........