0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: От Малинов в друга клиника.
« Отговор #20 -: Юли 30, 2011, 13:40:27 pm »
Това, че сте успели еди къде си не означава, че е най-добрата репродуктивна клиника!Естествено е за теб тя да е, но това важи за всеки, който е успял някъде!Рекламирането по такъв начин, някак не ми допада .../и защо ти беше да почерняваш написаното-да го набиеш на очи?Успя, но определено не ми допада стила на поста ти!/
« Отговор #21 -: Юли 30, 2011, 13:45:57 pm »
 О,извинявайте!Съвсем не сме целяли реклама на въпросния МЦ!
 Др.имахме предвид.Но за Вас е безмислено да пишем подробно.
 Приятен ден!
« Отговор #22 -: Юли 30, 2011, 13:56:17 pm »
Ей, това пък на мен никак не ми допадна... не съм пациентка на клиника Малинов, ама ако ще казвате нещо, казвайте го, аман от недомлъвки.
Като е безсмислено да обяснявате, защо изобщо започвате да пишете?!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #23 -: Юли 30, 2011, 14:05:15 pm »
 Защо ни нападате по тази начин?По принцип не обичаме форумите затова рядко сме тук.Имахме предвид,който МЦ се посещава от там да са вс.изследвания наново!Сега достатъчно ясни ли сме?
« Отговор #24 -: Юли 30, 2011, 14:13:24 pm »
Защо ни нападате по тази начин?По принцип не обичаме форумите затова рядко сме тук.Имахме предвид,който МЦ се посещава от там да са вс.изследвания наново!Сега достатъчно ясни ли сме?
А защо пишеш в мн.число?Кои сте Вие?
Сигурна съм, че никой не те е спрял да си пуснеш нови изследвания, щом смяташ, че твоите не са били реални.Ако не са поискали да пускаш, то то е било защото са решили да ти спестят пари, а не както на доста места, искат всичко да е там, с цел касичките да са пълни, моля ти се, аман от недобросъвестни клиники и лекари, които гледат на теб не като на личност, а като на куфар с пари, знаейки болката ни!!!
« Отговор #25 -: Юли 30, 2011, 14:24:20 pm »
Ей, това пък на мен никак не ми допадна... не съм пациентка на клиника Малинов, ама ако ще казвате нещо, казвайте го, аман от недомлъвки.
Като е безсмислено да обяснявате, защо изобщо започвате да пишете?!

Ще се самоцитирам, но за да се получи дискусия, е хубаво да се дадат възможно най-много подробности, а не с две изречения да се изстреля, че няма смисъл от обяснения.
Това не е разговор на живо, и много често именно в подробностите се крие голяма част от смисъла на публикацията.

И ще се съглася с Евита, когато някой се оплаче, че в новата клиника му поискали всички изследвания на ново, се почва пък едно обиждане какви обирджии били, а като се опитат да ти спестят нещо пък са некадърни... няма угодия, нужна е трезва лична преценка на ситуацията, за която често е трябва добра информираност иначе винаги ще има подобни коментари.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #26 -: Юли 30, 2011, 15:32:10 pm »
 О,колко сте толерантни с жена на поредния цикъл хормонална терапия!
 И не ми преписвайте думи,който не съм писала!Не твърдя,че някой ни обира парите и или са некъдърни!
 Опитах се да споделя моите грешки,за да не се допускат от др.!
 Заради подобни на Вас умници не съм честа поситителка на форумите!Ау,колко приливате от знания и доброта!
*
« Отговор #27 -: Юли 30, 2011, 15:55:32 pm »
  Заради подобни на Вас умници не съм честа поситителка на форумите!Ау,колко приливате от знания и доброта!

Прегледах отново 37-те ти поста във форума и половината от тях са въпроси, на които ти си получила отговори, съвети и покрепа. Аз поне съм ти отговаряла два-три пъти, мислейки, че ти помагам.

Сега форумът и потребителките са ти криви, ама га яди кифтетата не рева, а?
*
« Отговор #28 -: Юли 30, 2011, 16:23:25 pm »

[quote Сега форумът и потребителките са ти криви, ама га яди кифтетата не рева, а?
[/quote]
 :jump12: :balk_47:

« Отговор #29 -: Юли 30, 2011, 17:20:19 pm »
имам час за малинов за м.ноември тази година, записан през април миналата, но вече сериозно се замислям дали да го ползвам. вече много хора се оплакват, че освен организацията не им харесват много неща - преглеждат ги други доктори, оперират ги други доктори, и ред други неща... какво да кажа, аз замених тина киркова с клиника щерев, сравнение не може да се прави дори. ще си призная - преди щерев ако имах средства щях да ида в турция. нещата са много индивидуални, то не е само до клиника, ами и до лекар.

« Отговор #30 -: Юли 30, 2011, 17:28:15 pm »
имам час за малинов за м.ноември тази година, записан през април миналата, но вече сериозно се замислям дали да го ползвам. вече много хора се оплакват, че освен организацията не им харесват много неща - преглеждат ги други доктори, оперират ги други доктори, и ред други неща... какво да кажа, аз замених тина киркова с клиника щерев, сравнение не може да се прави дори. ще си призная - преди щерев ако имах средства щях да ида в турция. нещата са много индивидуални, то не е само до клиника, ами и до лекар.
Какво означава "преглеждат ги други доктори"?Лекарите в клиниката са трима - д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шевкетова.Имаш в предвид, че те се сменят или друго?
*
« Отговор #31 -: Юли 30, 2011, 17:37:21 pm »
mecinka, иди си на прегледа през м. ноември и ще си прецениш къде е твоето място. То така - един казал едно, друг - друго... Най-добре е лично да си прецениш. Има и много странични фактори, които оказват влияние на решенията, не че си го признаваме открито,  :)
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #32 -: Юли 30, 2011, 17:45:10 pm »
ТОВА Е КЛИНИКАТА С НАЙ-МНОГО ОПИТ В АС.РЕПРОДУКЦИЯ В РБЪЛ.!!!

8O а щерев да не е първолак?

евита, не знам колко са докторите в малинов, но най-честият пример е, че имат час за стаменов /и държат той да ги прегледа/, а накрая друг /някой от докторите на клиниката, нямам предвид външен/ се оказва преглеждащия.

благодаря за съвета  :) rtfrtf, въпреки, че не стигнахме до трансфер в щерев останах  много доволна от д-р щерев и д-р тимева, за момента оставам в щерев. часа за малинов го записах, когато бях в тина киркова, ако реша, че няма да го ползвам /може една консултация да направя/ ще го подаря на някой  :)

*
« Отговор #33 -: Юли 30, 2011, 17:48:02 pm »
Аз не разбирам каква е драмата тук.Всеки си има прави на мнение, аз съм в Малинов в момента и да там са трима лекари и те работят в екип.Първичния ми час беше при д-р Стаменов, само веднъж досега съм писала час при д-р Персенкса, а ме прегледа д-р Стаменов.Нали си давате сметка, че един човек не може да огрее навсякъде.

« Отговор #34 -: Юли 30, 2011, 17:55:49 pm »
ТОВА Е КЛИНИКАТА С НАЙ-МНОГО ОПИТ В АС.РЕПРОДУКЦИЯ В РБЪЛ.!!!

8O а щерев да не е първолак?

евита, не знам колко са докторите в малинов, но най-честият пример е, че имат час за стаменов /и държат той да ги прегледа/, а накрая друг /някой от докторите на клиниката, нямам предвид външен/ се оказва преглеждащия.

благодаря за съвета  :) rtfrtf, въпреки, че не стигнахме до трансфер в щерев останах  много доволна от д-р щерев и д-р тимева, за момента оставам в щерев. часа за малинов го записах, когато бях в тина киркова, ако реша, че няма да го ползвам /може една консултация да направя/ ще го подаря на някой  :)
Както те е посъветвала rtfrtf отиди и прецени сама за себе си!Не вярвам, че записвайки час не си знаела, че докторите са трима и че на различните прегледи, манипулации, операции се падаш при различен.Дано не ти се наложи да използваш часа и забременееш до тогава, но когато дойде времето аз бих се възползвала от още една консултация и тогава да преценявам!Успех, изборът си е твой!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #35 -: Юли 30, 2011, 18:09:22 pm »
извън темата, само да вметна, че pateto_yake ще си почива три дни извън форума заради нарушаване на правилата и обида на останалите потребители.
при следващо подобно поведение, ще си почива за по-дълго.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #36 -: Юли 30, 2011, 19:53:37 pm »
ДЖАМ извинявай, прочетох постовете на патето Яки в темата и никъде неспазване на правилата на форума или обида към него или потребител  8O
Прави ми впечатление (на мен лично), че когато някой потребител иска да каже же собствено мнение, така както той го вижда и разбира, бива веднага Баннат и заклеймен, че видиш ли, правилата на форума не са спазени!
Горният пост не означава, че съм съгласна с мнението и нито, че целя заяждане!

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #37 -: Юли 30, 2011, 20:16:53 pm »
За мен това си е обида. Предполага се, че трябва да уважаваме останалите и да се държим по подобаващ начин.
*
« Отговор #38 -: Юли 30, 2011, 22:07:48 pm »
За мен това си е обида. Предполага се, че трябва да уважаваме останалите и да се държим по подобаващ начин.
osi_9 :good_post: Напълно съгласна съм с Гери!А и Пате - точно тези "умници" на мен лично са ми помагали много и със съвети и в емоционален план.Всяка жена тук е преминала през какво ли не и всеки научава нещо,с което може да помогне да някой.
Много се извинявам за спама.Няма да се повтори :oops:

« Отговор #39 -: Юли 31, 2011, 09:05:43 am »
Както те е посъветвала rtfrtf отиди и прецени сама за себе си!Не вярвам, че записвайки час не си знаела, че докторите са трима и че на различните прегледи, манипулации, операции се падаш при различен.Дано не ти се наложи да използваш часа и забременееш до тогава, но когато дойде времето аз бих се възползвала от още една консултация и тогава да преценявам!Успех, изборът си е твой!

евита, защо не ти се вярва!? както написах по-горе часа за малинов го резервирах, когато бях в тина киркова и все още не бях регистрирана в зачатие! в последствие чета, а и момичета ми го споделят това като минус. за себе си не го приемам. няма драма, който му харесва това положение си е негова работа.  :) евентуално бих ползвала часа само за консултация /както споменах/, но от друга страна по-добре да услужа на някой.  :)
п.с. благодаря евита  :? за съжаление няма как да забременея до тогава...