sia Моника пък не обичаше пасирано. И с вилица като и го намачках се мръщеше. Искаше си да си го хване, да си го дъвче макар и с два зъба. Просто късах по на ситничко.
А да не ви казвам аз как преживях 14 дни след като Деси се опъпчи, защото майка ми упорито твърди, че аз не съм карала нито една шарка, е явно съм карала поне варицела, защото не се заразих от двата "бацила" в къщи
моята майка пък често повтаря, че аз и брат ми никога не сме ревали, не сме се разболявали и не сме правили бели
Ани, досега не съм карала нито една шарка, а съм била контактна хиляди пъти. Така, че не съм се заразила според мен не е критерии за явно съм изкарала
. Незнам на какво се дължи, но е факт.
За коледни подаръци изобщо не мисля. На моника рождения ден и беше преди дни и получи много подаръци и играчки. Майка и и баща и отнесоха стабилна сума за парти в детски клуб и коледа и нова година за Моника ще са в скромен стил. Поръчала си е на дядо Коледа Ютия, защото нейната я счупи и сега няма с какво да глади с мен. Та, с баща и ще вземем една хубава ютия. На баба и под елхата иска да има Билярд. Играха на един рожден ден и много и хареса. За нейния рожден ден получи, салон за красота, сервизи за кафе, танцуващи магарета, ревящи бебета и т.н. Мисля че поне още 2-3 месеца ще са и интересни и е абсурдо да се дават още пари за играчки
.
В замяна на това, баща и ще получи едни хубави обувки, защото миналия месец получи за рождения си ден климатик и не останаха пари за обувки. А понеже лудия ни каракачанец скочи и ми скъса яке от естествена кожа и сега е лепено, мама ще получи от дядо коледа едно хубавко топличко палто. Ми така де, и Хасан е човек
Аз изкарах вируса с повръщането, но с него ме подхвана и зъб. Мислех, че е растящ мъдрец, а се оказа зъб, на който сложих пломба преди два месеца
. Толкова съм възмутена, че няма на къде...