Здрава седмица и от нас!
Аз да продължа темата от миналата седмица за варицелата и ваксината. Разсъждавам си върху това, колко държи ваксината и кое е по-добре - да се преболедува или да се вземат превантивни мерки. Интересува ме главно за момиченца и по-специално по-късният, бременен период при жените, а и като цяло, как стоят нещата при възрастните, които преболедуват по-тежко варицелата?
За пелените - и ние като Мишантичка - лятото с Памперс, зимата с Пуфис. Спомням си, че рекламно, към пакет Памерс съм получавала и от гащичките, много удобни наистина, Вероника обичаше да си ги ползва за шапчица
Не съм ги търсила, понеже реших, че са много скъпи. Пак с Рони бях много доволна и от Еви бейби, наложи се да ги ползваме вместо 5-та Памперс, понеже от тях се изрина цялото коремче. Като изключим липсващата екстра разтегливи лепки, не сме имали никакви забележки, но с Ники протекоха 1-2 пъти и не повторих.
Мише, как лекуваш Калинка малинка? Ники също се влачи с кашлица и сополи ( такива изобилие, упоритост и нюанси на зелено не бях виждала!) В събота ми вдигна 39С, едното му оченце слепна като от конюктивит, след дозичка Нурофен и Тобрекс в очите, детето се изпоти и не повтори. Но сополите борим вече с Бактробан.
Освен това, чакаме резултати от контролната микробиология и се моля да няма вече пневмококи!
Точно се зарадвах, че минусовите температури ще унищожат всички вируси, синоптик.бг ме "зарадва с +10 на 22.10...
Весела и успешна предпразнична подготовка на всички!
Лисе, ние имахме същата случка с термометър-магнит на хладилника, опитай се да си спомниш дали не беше със спирт - поне нашия беше с червена течност вътре. Много ме съмнява, че рекламни и сувенирни предмети ще са изработени с живак.
Аз повече се притесних какво се е случило със стъклото
Намерих само едната половина на скАличката, течността си беше вътре, въпреки разкрития отвор. Упоритостта на мъжа ми доведе до успешен финал с намирането на втората част, пожелавам и при вас всичко да приключи успешно!