0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Студена декемврийска темичка с много +++++ /13.12 - 19.12/ :)))
« Отговор #60 -: Декември 16, 2010, 09:24:06 am »
Добро утро мили дами!Хубава закусчица си спретнала Мони!Ще пийна едно кафенце и аз :coke:!!
Лиони,никакво очайване мила,все още гостенката я няма!
Елле,чистити :bori_015: мила!!
Краска,нещо не ми харесват температурите в тази графика.Незнам,казваш ,че си проверила терном.,но в момента май продават само боклуци.Моят е на 3 месеца и всяка нощ се пуска сам и пищи на умиране,а да не говорим,че блокирва всяка седмица и спира да му действа кобчето.Примерно,тай в сравнение с тернометъра на сестра ми отчита-две десети,та незнам на кой да вярвам.Хубаво е все пак да си проследищ овулацията с фолекуметрия и да си сигурна.Но вярвам,че всички ще успеем рано или късно и ще гушнем по едно :bori_015:или  :bori_002:
Хубав ден мили мой дружки!!! :bighug:
*
« Отговор #61 -: Декември 16, 2010, 09:30:10 am »
Добро утро момичета. Надявам се всички да сте добре в това мразовито време. Мен ме хвана хремата и като се знам ще ме държи поне 10 дни, и никакви лекове не помагат :balk_136: . Пак ще стана като камба в носа и ще завиша двойно консумацията на тоалетна хартия  :lol:
Затова вие се пазете добре :hug2:
Мони мерси за закусчицата - веднага ще си хапна.
Елле, честити ти розови гащички :bori_016: и леки оставащи месеци.
Лионче, не се отчайвай миличка - може да те подмине вещицата :)
Туци, няма им се даваш на колегите - то с идиоти не можеш се разбра. Гледай ти и бео да сте добре. preggo
Бебешорче, много хубаво сте го решили за медната седмица. Пожелавам ви да е по-хубава и то първия

Хайде лек ден от мен, че нещо се поувлякох

« Отговор #62 -: Декември 16, 2010, 09:31:44 am »
Здравейте момичета,
Пожелавам ви един прекрасен ден!!! :balk_7:

Закуската е чудесна ....точно такава ми се иска...!!!
Аз съм си на работа, пред компютъра с кафенце.

Момичета много си мислих вчера за вас, наистина много ви благодаря, че изкоментирахте моята ситуация.  :balk_81: имах нужда от нечие мнение, но повече няма да ви занимавам с моите работи защото няяяяяяяяяма надеждааа ясно е, че каузата е изгубенаа.

:bighug:
Краси

« Отговор #63 -: Декември 16, 2010, 09:41:20 am »
Привет сладури  :)!
Мони благодаря за трапезата залавям се с кафето  :)
Ей страхотнооо ще побелеее  :D
Елеее честити розови гащурки  :bori_020: :D мила ехх че хубаво , идват мацките  :D да се стягат мъжете  :D
Льони недей мила нищо не се знае докато няма  :witch: аз продължавам да се надявам и да стискам  :crossfingers: :bighug: :bighug:
Йолинка айде да идва тая  :witch: и да почва ловуването  :egg: дано изследванията да са ок  :crossfingers:  :balk_21:
Пете,Иванитка бързо да оздравявате - чайчета и стойте на топличко  :bighug:

Приятен бял ден милички  :D !

Вярвам!!!!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #64 -: Декември 16, 2010, 11:39:55 am »
Добро утро щъркелчета :) Много сте активни днес-това е супер.Монка закуската е страхотна.Йолиии много целувки и айде да идва времето за гонитба на яйца :) Красунка не ни притесняваш мила-искаме само да си добре.Затова те съветваме за един преглед :) Иви лекувай се с чайче мила..Ама да ти кажа сложи в чайчето с мед и малко канела-прави чудеса.Казвам го от опит че тази година се разболях два пъти и нали не мога да приемам кой знае какви медикаменти-разпитах тук там и канелата наистина ми помогна :) Елле мила честити ти розови гащи :) много хубава новина и само такива да ни носиш :)
Лионче има надежда докато я няма онази с метлата-ти само спокойно :)
При мен нещата с добре засега-дадох материал за изследване и чакам другата седмица на 23.12 да си взема резултата.Засега спираме прахчетата.Нямам тези дни силни контракции..Само леки но те са си нормални. :) Добре сме и удържаме фронта :) Отивам да се поразходя малко до парка до нас и да погледаме децата как си играят.. Лек ден и до после милички ..Пазете се много.
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #65 -: Декември 16, 2010, 12:17:50 pm »
Здравейте муцунки,

Дано всички сте добре и се радвате на пухкавия сняг. Аз този месец няма да меря БТ..изморих се малко..ще видим дали ще ни е на късмет.

Целувам ви и ще ви наглеждам :)

« Отговор #66 -: Декември 16, 2010, 15:17:18 pm »
Добро Утро сладурани. Надявам се да сте добре в това мразовито време навън.
Мим страхотна закуска си поднесла.  :hug2:
Лек и успешен ден на всички.

П.П. Май си имаме  :bfp: :babyflips: Sonyya  :-)  Макар че графиката й е много странна

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=sonyaa

Очаквам включване от нея  :crossfingers:

здравейте ето включвам се и аз ,вече малко по-смело,че тези дни имах ПМС силни болки и се бях уплашила много!а иначе странната ми графика мога да я обясня :oops:
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #67 -: Декември 16, 2010, 15:34:06 pm »
Мноооого благодаря на всички ви! Пожелавам ви поне по една дама :)
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #68 -: Декември 16, 2010, 19:09:40 pm »
Здравейте милички, Ел честити ти розови гащета, Соня тихичко честито и  :oops: може ли да обясниш странната графика, щом можеш  :wink: леки и безпроблемни месеци
Лионка,Краси,Миме чакаме добри резултати от вас тези дни
Бременелките ни да се пазят  :D, а всички останали да последват примера им и да ни зарадват с + тестчета. Йоли хайде вече време стана за оная и аз я чакам и се моля да идва по-бързо, че моя мъж сега ще почива по празниците и да се хвърляме в джаза  :lol:
Лека вечер милички и много целувки на всички
« Отговор #69 -: Декември 17, 2010, 05:58:48 am »
Добро утро на всички!
Виждам,че още спите  :) за това днес аз ще ви наредя масата.

Лек ден на всички!

« Отговор #70 -: Декември 17, 2010, 08:04:15 am »
Добро утро,
Мария с удоволствие ще си хапна.
Вчера само ми зацапа, много малко тъмно кафява течност, и после цял ден нищо, викам се - инцидентно е, нооооо тази сутрин  :witch: гледам се е настанила на топло.
Давам си последен месец за опити, и ако пак не стане вече ще трябва да посетя доки да пуснем изследвания. Уж имам цикъл като по учебник - 27-28 дни, О е около 14-16 ден, но явно някъде нещо куца.За първи път имах първо един ден зацапване и после цикъл, винаги ми идва от раз
Лек ден момичета
« Последна редакция: Декември 17, 2010, 08:13:24 am от Lioni_R »
*
« Отговор #71 -: Декември 17, 2010, 08:16:50 am »
Добро утро.
Леле Мими, много си ранобудна. Нареждам се веднага на масата да си хапна от закуската :D.
Лиони, миличка аз нали й забраних на тая  :witch: да идва. Какво прави отново при теб. Както и да е. Дано това е последния месец, в който те навестява и предстоящия месец да бъде твоя.  :crossfingers:
Соня, тихичко честито. Пожелавам ти най-прекрасние бременилски месеци и на финала  :babyflips:
Хайде да не ви изброявам и останалите че да не пропусна някой :wink:. На всички ви пожелавам хубав ден. Много  :crossfingers: на който за каквото му трябват. И разбира се сутрешна доза  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #72 -: Декември 17, 2010, 08:54:48 am »
Добро утро момичета!Виждам ,че сте много раннобудни днес.Аз нещо не мога да си отворя очите,но с удоволствие ще изпия едно кафе с вас :coke:Мария,страхотна закусчица си спретнала!!
Соня,мила и от мен тихичко ЧЕСТИТО!!Безпроблемни :cloud9:И на финала едно здраво и хубаво :bori_016:или  :bori_005:!!
Лек ден милички и внимателно стъпвайте по "ледените пързалки"!!! :bighug:
« Отговор #73 -: Декември 17, 2010, 08:57:36 am »
Здравейте момичета !
Прекрасен бял ден  :D докато се дотътря до работа  :D мина цял  час
Мими страхотна атмосфера прехвърлям се там да пийна от кафенцето  :)
Лиони уххх тази вещица пак неканена е дошла  :bighug: идва най хубавия празник мила по Коледа се случват чудеса    :babyflips:
Соня тихичко честито,много сладки оставащи месеци  :cloud9: чакаме да ни разкажеш  :)
Прекрасен ден милички  :bighug:
« Последна редакция: Декември 17, 2010, 08:59:08 am от bebeshori »

Вярвам!!!!
« Отговор #74 -: Декември 17, 2010, 09:16:07 am »
Добро утро момичета,
Чудесна закуска!!!

Пожелавам ви хубав ден!
Краси

« Отговор #75 -: Декември 17, 2010, 09:30:59 am »
Добро утро момичета !
Закуската е страхотна, сядам и аз на масата.На работещите спокоен ден, а на тези като мен (които си седят вкъщи), да си седят на топличко.Аз съм си заредила дърва за печката и си седя и си гледам телевизия.

*
« Отговор #76 -: Декември 17, 2010, 09:48:38 am »
Миме, ти въобще спиш ли миличка? :ask: Ама то всъщност и аз не мога да спя последните 2 дни че с тази хрема се ококорвам към 5-5:30, ама не мога се добера до компютъра, че ще го събудя моя.
Но си поднесла мечтаната закуска за моя вкус.  :)
Лиони, толкова бях сигурна че ще има + дано това е последния месец, в който вещицата те навестява :crossfingers:
Сонче, и от мен честито.леки оставащи 9 месеца

Приятен ден на всички

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #77 -: Декември 17, 2010, 10:10:36 am »
Добро утро и от мен милички :) Страхотна закуска сте си спретнали :) Миме мерси за което..
Лионка мила съжалявам за вещицата-дано наистина и е за последно гостуването и при теб.Иванита пази се мила-лекувай се с каквото можеш-дано не става по зле.Тити ако не си на работа не си отваряй бързо очичките :):) Бебче много позитивна енергия лъха от теб-това много ме радва миличка.Пожелавам ти скоро да ни зарадваш  :bighug:
Да честитим официално на Сончето-мила леки 9 месеца и само най най хубави моменти :)
От мен лек ден щъркелчета..Завиждам ви за снега милички..Само внимавайте да не станат инциденти по пътищата :) Целувки и  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #78 -: Декември 17, 2010, 14:37:19 pm »
благодаря ви мили дами за всички хубави пожелания.дано тази темичка се препълни с  :bfp:.днес се чувствам много добре след като прочетох всичките ви пожелания :lol:все пак не съм казала още на никой!за пореден път се убеждавам че хора който никога не си виждал може са по-добронамерени от повечето ти познати.  :bighug:
 П.П. Женя ще ти  обясня графиката :lol: като се появиш
*
« Отговор #79 -: Декември 17, 2010, 14:39:57 pm »
Хо, хо, хо  santa2  време е за xmas-smiley-027  :D :D :D
Колко хубаво и бяло е навън, само да стоиш и да гледашот топлото местенце  :D
Как сте слънчица?
Лионка е дано това е последния цикъл за 9 месеца напред  :D
Има доста вируси да взема да се гмурна, пък да ме приловят другия месец евентуално  :D
Прекрасен ден ви желая и саааамо хубави емоции, празници идват, погледнете позитивно на нещата и вярвайте, че слудващата година ще е по-добра от изминаващата