Не мога да насмогна да ви чета, бре
Моите чуденки получиха мнооого изчерпателни отговори, за което Благодаря!
Ох, ясно ми е че майка ще стана и то най-добрата за моето дете. Както казва един мой приятел "Еййй, ще вземе да излезе човек от теб!" Хихихихихи
Всичко ще мине ОК и с усмивка ще четем старите си постове. Паника има, но тя със сигурност ще бъде последвана от увереност и непоколебимост. Вижте как пишат само вече станалите майки, а?
Писахте и за болки в ставите, таза и срамната кост?! Божееее, не мога да мръдна ако не съм се движила повече от 10 минути. Най-силно усещам болка в кръста и от дясно на срамната кост. Тези две болки си ги имам още от ранна бременност, но сега вече не се търпят. Вчера минах пеша не особено голямо разстояние и кръста направо ме съсипа. На прибиране към нас, направо бях като уред с падаща батерия, бавно, бааавноо, бааааааавно и накрая спрях! Иначе коремът си беше ОК (за разлика от по-предните месеци където получавах контракции ако походя малко по-дълго).
До края на седмицата смятам да съм накупила всичко и да съм прибрала всичко което стои по магазините. Всяка дреха или одеалце ще е изпрано и така!
Всъщност пак с моето пране, ама Количките прахте ли ги?!
хихихихих, човек ще помисли, че живея в пералня ...
Чери, чудесна новина! Най-после всички ще сте си у дома:)