аз бих искала само да кажа, че е по-притеснително да не се притесняваме, особено тези от вас, дето не им остана до финала. стискам ви много палци и съм сигурна, че всичко ще е наред. мисля, че най-ужасното за едно дете е да има "идеална майка, която знае всичко" ето така стават истинските бели. нали идеята е да се учим заедно с бебетата си - в нова кола да седнеш, нова пералня да си купиш трябва да я опознаеш първо, а какво остава за нов човек.
не случайно ви разказах за близнаците - не гладят, не преваряват, а бебетата са си добре и щастливи, така че шъ се опрайм, както се казваше.
искам само да питам - освен хиполенд, кои са другите бебе-молове, че аз сега като се прибера трябва да започвам да обикалям по магазините, за да подготвя бг къщата за лятото.
а и още нещо, изглежда нещата за студена стерилизация трябва да се купят незавсимо, че сме избрали стерилизатор на пара или на микровълнова?
ходих да ви гледам снимките, много сте готини, що казвате, че сте хипопотамести? ще се опитам да кача моите от уикенда.
а само да кажа, има постелки, които засичат дишането на бебето и пищят ако не диша повече от 8 секунди. ако някой има нужда от такава, предполагам за бебета с респираторни трудности, да знае че и такова има.