Привет от мен!
Моето зацапване продължава .Събота -неделя почти беше спряло , понеделник по обяд се засили и отидох до ЖК да ме видят.Лекарката казва ,че човечето си е ок и ,че няма отлепване на плацента.Доколкото може да види нещо тук , де .Дано е права.Поиска да види зацапването ,ама аз току що бях сменила превръзката и нямаше какво да гледа, та каза ,че няма проблем.Зацапването е кафеникаво и само по хартията като се забърша, по-често като отенък .Единствено вечер към 2-3 , ставайки до тоалетна е по-силно и изтича.
Лекарствата са но шпа 3*2; утрогестан 2* 2 ,но го пия - дали да го слагам вагинално ,макар че се притеснявам .
Наболява ме и кръста , но не мога да разбера от радикулопатията ми ли е или от друго.И един зъб ме боли май ,ама не мога да опрделя дали зъба или челюста от настинката.Лявата половина на главта ми все едно не е моя - боли ме черепа , коста , челюста , лявата ноздра е запушена , сълзят ми очите...
Имам и проклета настинка , с която не мога да се преборя цяла седмица.Имам цялата менажерия хомеопатични .Кашлицата отмина .Но от вчера съм с много запушен нос-едвам дишам. Освен солен р-р и лайка какво друго да капя ? Ще направя инхалация с лайка .Помагат ми тампончета с мед в носа.
Четох за хомеопатично за мазане - Хомеоплазмин -сега ще ми го донесе мъжа ми , мнения за него?
Оплаках се порядъчно ,ама много кофти се чуствам.