Такааа благодаря на всички за инфото за педиатрите! Понеже съм "бърза, смела и сръчна" - вече имам да черпя, че се уредих с педиатърка
Тъпото е, че пак всичко стана с "мазните връзки"
, ама тук не е София и не се "ритат по кокалчетата" добрите лекари - платено, или по НЗОК - просто не можеш да се доредиш. Явно. Оказа се също така, че по закон педиатър не можел да откаже прием т.е. да запише вашето бебе като пациент, но естествено напрактика е обратното. Казаха ми, като взема акта за раждане на бебето, първо да го снимам и да го дам на педиатърът, да си оправи документите. Понеже за майчинството, или еднократна помощ за раждане /нещо такова/ като се подавали документи, искали оригинала на акта за раждане и го задържали дъъълго време. Не знам последното доколко е важно, ама да съм ви казала, не се знае кое инфо ще се окаже полезно
elle22 супер е легълцето! Което ме подсеща, че е крайно време и аз да харесам някое.
Елена на Стоке "растящата кошарка" и на мен ми хвана око, ама се отказах, че много е специфично спалното бельо за нея и ще ми даде зор да се оправя със "снабдяването". Но ти си в Англия и няма да имаш подобни ядове - купувай смело.
Раиска как да пропусна тази снимка бе?! Аз чакам някой да ме насмота за бирата, ама те не - кореми гледат и т'ва си е...
Бременни жени, какво да ги правиш
За списъците, аз си свалих няколко от нета, после ги преработих и си сглобих един мой по раздели. Ако някой иска, ще му го пратя да си го преработи, според своите си нужди.
И едно въпросче пак. Да купувам ли везна за бебето, нали трябва да го тегля преди и след хранене, когато е на кърма и каква да е въпросната везна? Май съм виждала нещо такова веднъж в "Техномаркет", но не съм наясно с марки, модели... Споделете какво знаете по въпроса, моля.