0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #540 -: Декември 24, 2010, 11:11:53 am »
Комбозола, ясно де  :D Аз точно същия ден бях в Джъмбо и ги видях, та затова веднага се сетих  :). Ние сме с душ кабина и си мислех дали една такава стойка не можеше направо на плочките да я слагам, но не става...Най-малкото гърба ми тотално ще откаже ако стоя толкова време клекнала/наведена.

Криска , чакаме добрата новина !!!  :bighug:

Момичета, много весело да изкарате довечера  :D
*
« Отговор #541 -: Декември 24, 2010, 11:24:06 am »
питанееееее...
            до сега си мислех,че е от слагането на утрогестана,но от три дни вече не слагам и пак го има.Влагалището ми е мокро.На бельото винаги имам следа сякаш леко съм се изпуснала.
 Преди време мисля,че бях чела нещо подобно,че си има такова течение,да неотрализира бактерии...амааааа,май не ми звучи логично.

И другото,бяха ми казали,че в 14та и28ма седмица трябва да се пусне стерилна урина за тази асимптоматична бактериолоза,на койято са склонни бременните.Доктора ли ще ми напомни или аз да си я искам?
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #542 -: Декември 24, 2010, 11:49:27 am »
Здравейте, сладурани, :D
най-накрая ремонта приключи и аз се добрах до нет. :)
Ние с бебчо сме добре, растем особено аз :lol:

Много съм щастлива да видя толкова много нови попълнения в темата и особено две от тях, които са ми мнооого скъпи.

Няма да успея да ви изчета, затова ви пожелавам ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! mc101
 Бъдете щастливи и здрави и колкото може по-малко тревоги.
*
« Отговор #543 -: Декември 24, 2010, 11:51:54 am »
питанееееее...
            до сега си мислех,че е от слагането на утрогестана,но от три дни вече не слагам и пак го има.Влагалището ми е мокро.На бельото винаги имам следа сякаш леко съм се изпуснала.
Още от първите седмици съм така. Пусках микробиологии, урини и какво ли не, нищо ми нямало. АГ-то каза, че било напълно нормално, но всеки месец да се пуска микробиология "за всеки случай". Между другото повечето ми бременни познати се оплакват от същото. Моя съвет-пусни една микробиология "за всеки случай" и дишай спокойно  :grouphug:

*
« Отговор #544 -: Декември 24, 2010, 12:45:02 pm »
Натали,радвам се,че се  появи и си добре :)

*
« Отговор #545 -: Декември 24, 2010, 13:36:07 pm »
здравейте,

дано при криска всичко да е минало (или да мине) като по вода.
мънки, ще стискаме и за тебе палци, всичко да е наред.

аз официално вече съм от отбора на разболелите се -гърло, нос и тн. много ми напомня на миналата ми настинка, което е голяма проблем, щот се мъкнах така единн месец. тук много говорят да се ваксинират бременните срещу грип и особено срещу свинския, вие какво мислите да правите по въпроса?

отивам на пазар и да правя питка, сърми и баничка.

Много хубава Бъдни Вечер и Весела Коледа на всички ви.
целувки
*
« Отговор #546 -: Декември 24, 2010, 13:54:24 pm »
Адито,благодарско!
« Отговор #547 -: Декември 24, 2010, 13:54:49 pm »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #548 -: Декември 24, 2010, 16:44:27 pm »
Сами, аз също съм чела доста по въпроса и знам, че могат да усещат миризми. Не в малките седмици, а в третия триместър. Аз със сигурност съм го забелязала при мен около 7я месец. Не искам да споря, но и не смятам че си въобразявам.
Браво на Крисето, много бързат тия госпожици бееее  :lol: И на Чери малката толкова бързаше... да са им живи и здрави.
Хубава вечер на всички на този хубав празник!
« Последна редакция: Декември 24, 2010, 16:47:22 pm от Vickson »
*
« Отговор #549 -: Декември 24, 2010, 17:20:51 pm »
Весело изкарване на празниците на  всички. Дано тази Коледа е незабравима за всички нас. Леко раждане на всички от горещия списък. Ние още сме 2в1. да видим до кога....
*
« Отговор #550 -: Декември 25, 2010, 01:57:51 am »
честито на криси и тук, да са живи и здрави!

отчет за първата не-български Бъдни вечер - една скапана от умора Елена, една питка дето прилича на речни камъчета (или както един приятел любезно каза - китайски форчън кукис), сарми и боб - съвсем прилични, кадаиф - има какво да се желае. разядка - супер. бебето изглежда хареса вечерята, но най-се обади на първата глътка Бейлис, мисля, че се е метнало на мене по вкусове.

весела коледа на всички, много топлина и една прекрасна нова година
*
« Отговор #551 -: Декември 25, 2010, 08:25:50 am »
Здравейте, минавам да оспамя темата като ви пожелая Честито рождество! Нека донесе на всички най-вече здраве, на бременните леки оставащи дни, на тези които са на финала най-бързото, лесно и безпроблемно раждане (и най-хубавите и здрави бебчета). Дано темата се напълни с много нови бременни, толкова, че да не можем да си запомним имената!
А снощи така преядох, че едвам съм си намерила удобна поза. Освен това пустия магнезии има ужасен вкус и като го пия вечер после цяла нощ го усещам...

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #552 -: Декември 25, 2010, 10:28:02 am »
Здравейте! Искам да пожелая Весела Коледа на всички момичета, лека бременност и прекрасни бебчета ( за което не се съмнявам) на финала.
Това е най-хубавата темичка тук,нека се пълни с все повече и повече момичета.

Боби

« Отговор #553 -: Декември 25, 2010, 10:28:33 am »
Честито на Криска да са живи и здрави 2те принцеси
Честита Коледа на всички темата да се пълни сама с хубави новини и много ниви мами :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #554 -: Декември 25, 2010, 11:01:55 am »
Весела Коледа и от мен!
Ади то и аз така се натъпках снощи ,че цяла нощ се въртях ама.... :oops:

*
« Отговор #555 -: Декември 25, 2010, 11:51:37 am »
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!  tree2a

На всички пишещи в тази тема, пожелавам здраве, разбирателство в семейството, леки оставащи седмици и най-щастливия финал!

На всички момичета в ЗАЧАТИЕ, пожелавам само едно - съвсем скоро да пишат в тази тема! Нека се препълни с бъдещи мами!  :D

Хубав ден момичета!

НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #556 -: Декември 25, 2010, 11:57:22 am »
Момичета влизам, за да пожелая на всички тук Весела Коледа  tree2a Да сте живи и здрави вие и вашите семейства и най- вече най- чаканите подаръчета, които си стоят на топло в коремчетата  preggo
Тази темичка е една от най- прекрасните и чаканите, и аз от цялото си сърце желая всички, които пишат във форума да минат през нея  yahoo_17
Когато ви чета в главата ми нахлуват такива прекрасни спомени от миналата година когато и аз пишех тук, а сега моят Коледен подарък беснее около мен  :D  
Радвайте се на празниците момичета, а съвсем скоро щастието ви ще е пълно, когато бъдете с най- чаканите бебчета в ръчички  santa2 xmas-smiley-010 yahoo_17
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #557 -: Декември 25, 2010, 11:58:18 am »
Честита Коледа мили момичета!!! Пожелавам ви леки оставащи дни, седмици, и месеци, на кой каквото му остава  :D !!! Пожелайте си нещо и не спирайте да вярвате и да го преследвате докато не го постигнете! За мен тези коледни и новогодишни празници ще са най-незабравимите и пълноценните! Дано Бог да е с нас и да ни помага, да ни дава сили и да ни дари с най-прекрасните бебчета!

Е, удари и моя час, останаха ми броени часове до срещата с новия член на нашето семейство! Още не мога да повярвам... Ужасно много се вълнувам и очаквам тази среща с нетърпение, малко страх и притеснение. Искам на този празник да използвам случая да ви благодаря за всичките тези години в които сте ме подкрепяли, изслушвали и сте ми помагали! Без вас нямаше да се справя, а може би и нямаше да се преборя до края. А месеците които прекарах с вас в тази тема - са един много скъп и незабравим спомен! Много се радвам на новите попълнинея, но обещавам да не ви изоставям и да ви спамя темите с още мнооого коментари :lol: !!! Стискайте ни палци утре!
Извинявам се за спамчето, но все пак е Коледа и ми е простено :wink:
 :bighug:
« Отговор #558 -: Декември 25, 2010, 12:48:39 pm »
Стиснати палци утре, Виксън, за едно незабравимо ново начало с малкия човек! Утре е прекрасен ден и празник (св. Йосиф Обручник), така че всичко ще е наред!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
« Отговор #559 -: Декември 25, 2010, 13:01:03 pm »
Момичета Весела Коледа и от мен! Бъдете здрави, леко бременеене и щастливи месеци до края на бременността. Радвайте се на сладките си коремчета!
Елена бързо възстановяване ти желая. И мен ме лепна настинка 1 седмица преди секциото, но слава Богу се възстанових  :D
Дидон и аз имах същия проблем през цялата бременност, пусках микробиологии и пр. но всичко си беше наред, дано и при теб е така!
Криска честита ти радост, скорошно възстановяване и скоро да си гушкаш малките мишлета у дома  :bighug:
Виксън успех и на теб миличка, ще чакаме с нетърпение добрите новини  :D