здравейте,
много сте писали и аз вече забравих какво исках аз да ви пиша, това с бременността и ума явно са две противоположни неща. аз обяснявам на хората, че ума ми е в гащите и обикновено ми се разминава.
за косата - не мисля, че моята пада, но не изглежда добре, няма блясък, хем си направих кичури, да съм гиздава, ама нещо май не помага. не знам какво да правя по въпроса. иначе четох, че е от хормоните и ако не пада по време на бременността има тежък косопад после, който е всъщност всички ония 100 косъма на ден, дето девет месеца не са падали, а ако пада, си пада. купувах специален шампуан за косопад - една гръцка фирма имаше магизин за козметика на първия етаж на мола, откъм страната на аптеката, забравила съм им името, но ще питам. купувах го за баба ми, която заради щитовидната имаше такъв проблем, и тя каза, че добре й се отразявал, имало разлика и си поръча пак. ако някой се сеща за името да пише, иначе аз ще питам.
аз да ви питам, аз ли съм луда или и и вие понякога сте си го мислили това - вече от почти месец си го усещам като рита, но вчера ми хрумна, че както си рита продължително време, аз всъщност не знам дали рита щото му е кеф, или щото нещо не е наред - седнала съм кофти (бяхме във влак), яла съм нещо (тирамису, след пет месеца въздържание) и тн? странно е като не можеш да му видиш физиономията
а за чико, аз го ползвам и съм доволна, защото бързо попива и не оставя петна. много ми хареса идеята за кокосовото олио, ще го пробвам.
много ми хареса стоке количката - нека тези които я имат, да кажат какво мислят за проблема с ширината, аз съм си избрала стоке креватче, но засега е само заплюто, не купено.
отивам да хапна и да пробвам пилатес за бременни, ще ви кажа как ми се е отразил на гърба