Smaraidi, количката е Stokke, а въпросните "ръкавички" са ей това нещо на дръжката:
http://www.stokke.com/en-bg/stroller/accessories/winter-kit.aspxПо принцип е много идейно, но според мен има смисъл да купуваш и тази екстра, ако живееш в страна с наистина люта и дълга зима /каквито са скандинавските/. В моя случай конкретно, дето в Ст.Загора и сняг не се задържа и рядко е наистина студено - струва ми се излишно. Може би за София, или за северна България би имало смисъл...
Иначе за мазилата против стрии, от три месеца ми се ще да ви похваля моето мазило, ама ще е една "гола хвалба", понеже не мога да кажа производител и марка.
На кутията му пише, че е крем против стрии /предполагам/ - за говорещите немски: "ZINNKRAUT-CREME straffend bei Dehnungsstreifen" и отдолу са адресът и телефонът на аптеката, от която го купих. Никакви други детайли няма, нито нет-адрес, нищо... /освен какво съдържа естествено, на етикета на гърба/. Когато избирах антиистрии продукт в тази аптека и спрегнах всички по-така марки, фармацевтката каза нещо от вида на: "Ако не държите да е мега марка, да ви предложа нещо наистина ефективно"
/или така поне ми преведе приятелката, с която бях/ И аз се съгласих да го пробвам, взех и 2 други "маркови", които понастоящем не съм и пипвала, мажа само с този и ми е на свършване. Поръчах сега още 2 кутии да ми донесат едни приятели, които ще ходят по празниците. Апропо, този крем струва 22 евро /250мл/, а другите бяха от 40 евро нагоре и за разлика от нашите аптекарки - тази не се опита да ми пробута най-скъпото, а нещо което счита за наистина добро...ама тук влизаме в друга тема
Помолих тези приятели, които сега пътуват, да попитат откъде другаде може да се купи този продукт, може ли по нета и ако има инфо - ще кажа.
За протокола - мисля, че е ефективен, понеже с майка ми имаме един тип кожа и структура, а тя е така брутално нацепена от бременността си с мен - гърди, корем, бедра и то много и дълбоки стрии, хем се е мазала с мас. Та ако предположим, че все пак заради общите гени и пр. и аз съм предразположена...за сега нямам никакви стрии, никъде.