Оххх Жбрул я мързи да спортува /дори Уеко/, кЪт мангал - да бачка
На фитнес ходех с отвращение и за поддръжка, че нали се почвало преди да имаш реално нужда. Като забременях, ми беше густо че фитнеса отпада - пълна трагедия съм. Виж към масажите изпитвам огромно влечение, понеже не се налага да правя нищооо.
Ама питането ми, дали нещо друго мога да предвидя за болките в гърба, беше относно покупките на това - онова. Иначе си го имам проблема достатъчно време и принципно знам какво го облекчава.
За почивките само да уточня какво имах предвид. Може да се ходи навсякъде естествено, щом няма лекарска забрана и се чувстваме добре. Все пак, се замъкнах бременна до Австрия, при това с кола и въобще не смятам, че трябва да седим като квачки по диваните 9 месеца.
Лично аз се отказах от пътувания за НГ, по следните причини. Зима е, при това в България, което преведено означава, че а вземе да завали малко снежец и магистралите /колкото ги има/ затваряме. Следователно, всички планински къщички, хотели и пр. готини местенца за зимна ваканция - отпадат, щото сещайте се там какви пътища са и колко ще са проходими, ако все пак има сняг. То не само сняг де, стига един як дъжд да повали и видяхте - главен път отиде У дерето
В общи линии, местата на които бих отишла в момента са яко ограничени от "съображения за достъп". Все пак, днес влизам в 31 ГС и на теория мога да очаквам всякакви изненади от дребното човече. Това поне за мен означава, че трябва да съм сигурна, че мога да стигна бързо и безпрепятствено, ако не до моята болница точно, то до друга достатъчно голяма и добра. Оттам нататък, при този ограничен избор на подходящите, според мен места за ваканцийка в момента - работата отече. Тези дестинации, които все пак стават - или нямат места, или пък ако намеря нещо свободно, е на егати цифрите /от 2200 за 4 нощувки за нормална стая
/ и въобще не става дума за "Бурж Ал Араб". Май се сещам защо още имат свободни места...
В компанията - няма други бременни и много ясно, всички оферти от приятели - не се покриват с "космическите ми изисквания"
за пътища, болници и пр.
Та накрая си казах, че е глупаво баш сега да се вдетинявам и от пусти инат, само и само да се отиде някъде точно за НГ, да рискувам с дадени региони /подчертавам - риск, защото е зима/ виж - морето е друга работа.
Чужбинските оферти отпаднаха, заради летенето - все пак в 7-и месец е добре да се избягва, щом не е супер спешно.
Мисля след празниците, когато има и свободни места и нормални /вече/ цени на местата, които ме устройват в момента - тогава. Все ще изкарам една НГ в някой местен ресторант, или дори у нас мога да направя събирачка - веселба да има и да ми е спокойно. В момента това ми е приоритета.