Маригри знам , че е неприятно да кървиш , но това нещо се случва почти на всички ни , не се тревожи , щом нямаш някакви свирепи болки или пък нещо , което ти сама ще усетиш , че не е наред -дано да не става де, не се тревожи , аз до 13г.с. бях много добре и нямах и капка кръв , но точно в края на 4 месец прокървих и то за дълго време , дори постъпих в АГ-Варна за няколко дена , тъй като се панирах много , но всичко си беше наред през цялото време с бебето , само дето се шашках, после като ме изписаха след 1 седмица пак кървих и така повече от месец спираше и пак тръгваше, но бебето беше добре през цялото време, слава Богу , дори нашия док ми каза , че е било безмислено да постъпвам в болница , но аз исках за свое успокоение . От тогава , обаче не спирам да пия магнерод пак за мое успокоение , все пак така си мисля , че правя нещо за бебето , което го предпазва от подобни неприятности , дори и за магнезия док ми каза , че нямя смисъл да го пия , но страх лозе пази!!!Лежи си миличка и си мисли , че всичко е наред с бебетата и ще виш , че на 20 всичко ще е наред!!!