Кой беше питал за сухи петна, като лишей. От студа наистина много често излизат, а аз тази зима още повече имах по шията, че и сърбят. Една колежка ми каза, че дерматолога й казал с каквото и да се маже, да не ползва сапун. Аз пробвах без сапун да се мия на тези места, само малко гел-душ и наистина се махнаха дори без мазила.
Аз това за "българската простотия" имам предвид нашенската мания да се покажем, колкото и да имаме. А точно скъпи парцалки за бебета, честно въобще не ме изкушават, дори напротив, както казвате е смешно, но пък на някои може да им е мерак, шалал да им е. Това, което ме притеснява е, представете си какво възпитание ще получат тези деца- ще си мислят че са повече от другите деца, защото има едикактовоси - дори не знам марките за бебоци, но това ще е техен проблем. Знаете, че на запад повечето хора с много по-голям стандарт, не си купуват прада за бебетата /освен някои разрира се/ а откриват например депозит на детето за добър университет или друго.
Аз се чудя за замразяването на пъпна кръв, но ми се струва още доста екпериментално, вие обмислялил ли сте го?
Belief, добре дошла, тъкмо навреме се включваш даже
Лека бременност и раждане!