да ви кажа, аз хич не споделям мнението, че трябва да си мълчим, откъде накъде ще им понасяме приказките на тия хора, дори и да не се усещат какво казват това не е извинение. аз бих им казала какво всъщност ми казват, че си мислят, че бебето ми ще умре, това ли искат, това ли им е в главата, ако е така да си го държат там, а не да ми ги говорят такива неща. много е удобно когато някой ти понася мълчаливо простотиите - защо да спираш да ги ръсиш. не знам, чудя ви се на стоицизма, аз само веднъж слушах такива приказки, но поне бяха в тон, колко на мен ще ми е гадно да гледам всичкото накупено и приготвено, но въпреки това... Жбрул, Линдзи много се вбесих от ваше име, дано помага
жбрул, мерси за отговора, аз разбрах, че от нета си си го взела онова чудо и затова питах, ще го намерим, но благодаря ти.
раиска само да питам беладоната не е седатив, който е и отровен и за какво го ползвате? съжалявам, ако бъркам, но така знам и се зачудих за какво го е предписала д-рката?
а това с температурата изглежда ще е голям спор като се роди бебето, чувам, че ги държат на над 23 градуса, но пък чета че не е правилно....