Честито и на мама Гери! Явно бебетата не ги носи щъркелът, а снегът
За дрешките и аз съм на мнеието на
Камбозола и
Раиса по същите причини. Мисля, че комплектите от две части, или и да не са комплекти - ще са ми по-удобни за през деня, понеже ще събувам, мия и пр., а с моето зимно бебе пък, съвсем не става да го мокря случайно и да го събличам без нужда. Иначе гащеризончета, дънки с подплата и пр. за навън съм взела, както и цели пижамки за през нощта.
Акъли никой не ми дава за бебето /за щастие/, не и в семейството ми. Ама днес каква реплика ми засили една позната по телефона - онемях
Пита ме докъде сме с подготовката, казвам и аз и съответно споменавам, че количка и легло май след НГ ще взимам, че сега не ми се занимава нещо. И тая мома ми изтърсва: "Ми правилно, гледай да е по към края с тези покупки, че са от най-скъпите, пък ако стане нещо с бебето - да не си се набутала с неща които няма да ти трябват." Признавам си, че просто не казах нищо...глътнах си граматиката
Сигурно всяка кандидат-мама го има точно този страх, не че не ми е минавало през ум, но не по повод с какво ще се "набутам"...абе разбрахте ме. Може и да преигравам, ама мисля, че това момиче се оля направо в случая.
Еленка, не мога да ти кажа от кой магазин в Лондон конкретно можеш да си поръчаш колана на BeSafe, аз все пак го купувах от БГ моя. Предполагам обаче, че ако пуснеш в търсачката за нет-магазини за бебета и мами, които доставят в Лондон - ще го имат като артикул.