Добро утро на ранобудните!
Честито момченце на
rossi*! Да й е жив, здрав и много щастлив! Доста голям юнак се е родил като гледам, хич не е малък
elle22 хайде честити ти панделки и розови гащи на теб! Снощи не успях да дочакам новината, ама днес съм първа писта да проверя тук. Да слушаш "врачката" друг път, гледай как ми работи кристалното кълбо само
krem2003 за покупките е така за съжаление. Всички го знаем, ама кожодерстването явно няма да спре скоро тука.
За бебето специално - не съм пазарувала от нет-магазините /просто имах възможност на място да накупя нещата/, но съм разглеждала и артикули и цени...несравнимо е с родните магазини и това си е. Не, че и по чужбините няма скъпарски бебешки неща, но все пак не са в масовите магазини. Там си има съответните магазини "за баровци", ако имаш пари и ти е краста - купувай бебешка "Прада" и "Гучи" - няма лошо. Но влизайки в някоя от тези вериги, очакваш все пак мазни цифри за една шепа дънки и блузка, понеже са дизайнерски колекции. Тук влизаш в бебешки хипермаркет и ти идва, или да се гръмнеш, или да умреш от смях като видиш за какво ти искат 100лв.
Не може едни бебешки маратонки да ми струват 27 евро от пъпа на Виена /не на разпродажба/ и тук да ми искат 130лв. за подобни, които даже не са естествена кожа и пр., а са и по-стара колекция. Просто е идиотско!
За животинките - напълно те подкрепям.
И аз съм на мнение, че ваксинирано и добре гледано /визирам хигиената/ животинче - не е никакъв проблем да се гледа заедно с бебе. Даже напротив, намирам че за детето е полезно да расте с някакво хайванче край себе си. Никога не съм имала намерение да си махаме котката, заради бебето и все още се вбесявам от въпроса "Ами котката какво ще я правите?". Във фурната ще я печем котката, че да я стерилизираме, да не разболее бебето
И повечето питащи, не че са чували изобщо какво е токсоплазмоза да кажем, ама виж пък са много наясно, че маца носи смъртонозна зараза за малкия...така били чували