0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #120 -: Декември 15, 2010, 09:39:48 am »
Хепимери честито ти детенце! Да ти е живо и здраво златното съкровище!
Чери, прави са момичетата. Уплътни времето и докато се усетиш малката красавица ще е при вас.
Аз още не съм взела дрешки, но днес ще поопразня кредитната карта.
Надявам се покупките ми да са успешни.

Хубав ден момичета!
« Отговор #121 -: Декември 15, 2010, 09:59:41 am »
Чери, страхотна е бебка и изглежда много добре.До 2500 г. ли ще чакаш или може и по-рано да я прибереш? Спокойно бързо, ще навакса и ще си я вземете, но най-важното е да е добре!
Маймун,още ли не си украсила елхата.....хайде де.....скоро ще ти пречи пупата още повече :lol: :wink:
Жбрулче, радвам се за котката!!! :)
И аз взех няколко дрешки 3-4 бодита, 2 гащеризона, 2 камизолки с 2 ританки, шапки и ръкавички.Не смея много да купувам, защото незнам колко ще е голям бебо, а  в различните магазини размерите са различни т.е. не отговарят много и не съвпадат.В Джъмбо например размер 0-3 ми изглежда доста малък и ако е голямо бебчето незнам дали ще може да го носи 3 месеца.Ще докупувам като го видя живот и здраве. Иначе с другите покупки горе-долу сме наваксали.Остават ни ваничка и козметика.Интересно ми е само защо стойките на ваничките струват колкото тях?!Мислите ли, че са крайно необходими тези стойки?
« Отговор #122 -: Декември 15, 2010, 10:12:24 am »

... аз взех няколко дрешки 3-4 бодита, 2 гащеризона, 2 камизолки с 2 ританки, шапки и ръкавички.Не смея много да купувам, защото незнам колко ще е голям бебо, а  в различните магазини размерите са различни т.е. не отговарят много и не съвпадат.В Джъмбо например размер 0-3 ми изглежда доста малък и ако е голямо бебчето незнам дали ще може да го носи 3 месеца.Ще докупувам като го видя живот и здраве. Иначе с другите покупки горе-долу сме наваксали.Остават ни ваничка и козметика.Интересно ми е само защо стойките на ваничките струват колкото тях?!Мислите ли, че са крайно необходими тези стойки?[/b][/color]
От Джъмбо имах подарени 3-4 бодита - едното беше миниатюрно, сдоби се с дупка 0,5 см при първото пране, носи го не повече от месец (като пижамка ;) ). Другите бяха с картинки (Мики маус, други животни), но бяха значително по-качествени. На пръв поглед обаче нямаше разлика в трикото, в размера - тези бяха по-големи.

Стойка за ваничка на мен не ми трябваше - самата ми ваничка е анатомична. Има едни хавлиени шезлонги, които върщат същата работа и май са по-евтини.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #123 -: Декември 15, 2010, 10:27:10 am »
благодарско са отговорите!
Това което ме тормози в качването е,че за сега не мога да го контролирам.Ще опитам като Камбозолка с повече месо и зеленчуци.че аз месото в момента изобщо не го помирисвам.Мисля да започна и с гимнастиката,от понеделник.Много бях навита да ходя на водна ,защото хем се движиш,хем ти е леко във водата,хем масажираш целулитчето.Обаче д-р Михова каза,че ми я препоръчва до толкова, до колкото са чисти българските басейни...
По повод ЖК-то,през тези години ,както повечето от вас,не съм и помирисвала гинеколог по ЗК.Обаче може би ще взема да се запиша...Макар,че от клиника Малинов май често пускат болнични и се надявам да няма проблеми с техните...Ще питам докторката в недяля,като отида на БХС...и да стискате палци ,ей ,за резултатаааа

Аз на снега мноооооого се радвам,но и съм тъжжжжничка,ще пропуснем сноуборд сезона.Добре,че и мъжлето не може да кара точно сега/оперираха му коленните връзки/че да не ме дразни :)
*
« Отговор #124 -: Декември 15, 2010, 10:31:44 am »
Честит първи Истински сняг на варненци ,много му се радвам  :D!
Жбрул наистина е напазарувала яко :D

« Отговор #125 -: Декември 15, 2010, 10:39:21 am »
Добро утро и от мен!  
Бебката трябва да стане 2300-2400 за да ми я дадат и да си хапва самичка. Сега все още редуват сонда с биберон за да не я изморяват. Дано да започне да качва вече. Да видим днес колко е станала.
Прави сте, сега ще имам доста работа с подготовката на нещата за бебка. В края на седмицата чакам мебелите, но има и доста други неща за купуване. Надявам се така да мине по-бързо времето  :D За дрешките и аз доста съм се поуляла, даже незнам кога ще ги носи, ама не можах да се стърпя, то си е голяма радост да пазарувам и какви хубави неща има  :D.
Маймунче, супер, ще си имаш много приятни занимания и да пуснеш снимки като подредите всичко  :D.
« Отговор #126 -: Декември 15, 2010, 11:16:29 am »
Ася....аз за сега си харесах ето това моделче, една моя приятелка наскоро си купи, само че за едно бебе....и много доволна от маневреноста и лекота, гази тротуари...всичко, като едно малко багерче :D
иначе тая количка тежи около 16 кг, сега в онлайн магазина имат промоция около 730 лв.

http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xTwin

иначе сега разгледах и на АБЦ, много ми харесва.....ама трябва да се пробва за маневреност и гледам че тежи с около 2кг повечко :?,иначе дизайна къде къде по хубав....
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/Zoom-ABC-Design--%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8-%D0%9A%D0%B0%D1%84%D1%8F%D0%B2%D0%BE-1605.html

« Отговор #127 -: Декември 15, 2010, 11:24:18 am »
Чери...стискам палци за скорошното прибиране на принцеса у дома :bori_015:, много е сладка и пухкава и изглежда като голямо бебе :D, да ви е жива и здрава и скоро да си я гушкате :wink:

Мънки....ти май чака първия сняг да завали, че да подкараш елхата с украсата :D
аз много се зарадвах като видях сутринта всичко едно бяло, снежно :D
*
« Отговор #128 -: Декември 15, 2010, 11:28:44 am »
:)понеже ми върнаха три ембриончета и още не знаех колко са се хванали...веднага започнах да разглеждам количките за близнаци...
 Първото,което ме изплаши,макар че няма да ми се наложи,ако си купя количка,в която да се возят бебчовците едно до друго и излизам на разходка пред блока,а това е неминуемо,лелеееее,как ще мина между две коли...Нали знаете как се паркира в БГ...
  Тази при която са едно срещу друго по-ми хареса от тази гледна точка,нооооо  ще може ли да се побере в асансьора,ние имаме само един,от малките...Та аз си задавах тези въпроси,докато не разбрах,че ще е едно/ пупупу всичко да е наред с всички нас /
« Отговор #129 -: Декември 15, 2010, 11:42:29 am »
Маригри точно тази на АБЦ я има една моя приятелка която има две бебчета,тя тежи 45 кил.наййй много милата,но каза че е мн доволна от количката,само знам че най добре да се поръча от чужбина ,идваше по изгодна :).
 Ами да си призная не ми остава време за нищо но е и редно да имам вече Елха че тоо 10 дни и коледа дошла  :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #130 -: Декември 15, 2010, 11:43:01 am »
аз си реших проблема.....мисля изобщо количката да не я качвам в асансьора, а да си я държа в багажника на колата :D,че и нямаме много място къде да я държим горе....
ама живот и здраве, после ще му мислим....така или иначе ще я купуваме, чак като се родят бебките :D
иначе и на мен ми хареса втория вариант....много добре изглежда количка и можеш да си я настройваш по много начини, даже и да седят бебките един срещу друг :D
на нас от сега ни казаха че ще ни подарят количката, на 1000лв можем да разчитаме....така че може и нея да изберем, дано само да е удобна в движение :wink:

на мен ми върнаха 2 ембриона и през цялото време си говорихме за близнаци, даже преди процедурата все така си представяхме нещата и ето че и двечките се хванали :D
« Отговор #131 -: Декември 15, 2010, 11:45:54 am »
Маригри точно тази на АБЦ я има една моя приятелка която има две бебчета,тя тежи 45 кил.наййй много милата,но каза че е мн доволна от количката,само знам че най добре да се поръча от чужбина ,идваше по изгодна :).
 Ами да си призная не ми остава време за нищо но е и редно да имам вече Елха че тоо 10 дни и коледа дошла  :lol: :lol: :lol:

сега ако можеш и да ме светнеш къде да я поръчам от чужбина? смисъл през някой сайт ли или как?? може и да звучат глупави моите въпроси....ама :oops:
« Отговор #132 -: Декември 15, 2010, 11:54:33 am »
Няма проблем ,ще попитам моята приятелка от къде я поръча точно и как става и ще ти кажа :))))
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #133 -: Декември 15, 2010, 12:28:47 pm »
Здравейте и от мен - ходих на преглед - бебчо е добре - почти 3кг е вече и продължаваме да вървим с три седмици напред в размерите :D Докторът ми каза да пазя леглото - имам скъсяване на шийката с 20% от тежестта и доста ме боли между краката - бебенцето е главично и натежава вече...Не знам това дали е много...ако някой има подобен опит - моля да сподели...Но ще устискам до средата на януари - не се предавам! Честито на Хепимери - пълна къща и много късмет на малкта!
 Чери сигурно ти е доста трудно, но бъди силна заради бебка - все пак тя е добре и това е най-важното - скоро ще я гушкаш и ще имате вълшебна Коледа в къщи  :bighug: Маригри моят съвет е да не бързаш с количката - трябва доста време да се ориентира човек...тези на АБЦ наистина са красиви, но според мен не много функционални откъм размера - седалките са доста тесни и нямат пълно легнало положение..аз все още не съм купила количка - харесвам тези на Х лендер и Мутси...
« Отговор #134 -: Декември 15, 2010, 13:12:03 pm »

..... обаче нямаше разлика в трикото, в размера - тези бяха по-големи.
Стойка за ваничка на мен не ми трябваше - самата ми ваничка е анатомична. Има едни хавлиени шезлонги, които върщат същата работа и май са по-евтини.
[/quote]
Да наистина, трикото не е лошо и качеството на дрешките като цяло за цените, които са им сложили.Особено плюшените гащеризончета са много сладки и има в страхотни цветове...точно бежовата гема на мен много ми допада. :wink: А тези шезлонги и аз ги гледах и даже ми се струва че на бебо ще му е по-меко в такова нещо отколкото на пластмасата или гумата на анатомичната ваничка...още се чудя за това.

Относно количките....аз вече имам на АБЦ и напротив,седалките имат легнало положение и могат да се поставят и в двете посоки.Страшно е маневрена количката....казват че и като качество е добра...пък ще видим.

margiri, наистина сега е добре да гледаш и да се ориентираш.Според мен докато стане време да купуваш ще излязат и нови модели и може нещо друго да ти грабне окото. :wink:
« Отговор #135 -: Декември 15, 2010, 13:30:34 pm »
violett, много ги хвалеха в бг-мамата тия хавлиените, но аз, честно казано, не съм ползвала такъв. В началото, докато беше по-лек го къпехме директно на мивката, а после - в коритцето, което е анатомично, с едно гумено на гръбчето, което пречи да се плъзга. На много мами не им е удобно, но аз го намирам за ок. Май, като всяко нещо, това е индивидуално също.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #136 -: Декември 15, 2010, 13:54:50 pm »
Здравейте момичета!
Благодаря за отговорите относно винцето :lol:Честно казано се успокоих,че бях на един рожден ден и като казах ,че ще пия чаша червено вино направо така се опулиха повечето ,че  :x :x :x
Чери,сега ще минат дните и ще се гушкате с Изабела :bighug:
Криска,стискай душо още няколко седмици :crossfingers:!
Уф и аз вече нямам търпение да стане време за болничния,писна ми да ставам в 6ч. :(и на този лед и сняг...Това се смеем с колежките ,че учениците във 2.ри клас са +1 скрит :lol:
Йоани,браво на бебката :balk_103: :balk_103:

Някой май трябваше да ражда снощи,Гери май :ask:Има ли новини?

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #137 -: Декември 15, 2010, 13:55:36 pm »
Здравейте мами!
Чери, миличка, не се тревожи, нали бебка е добре и все пак наддава, важното е и ти да си спокойна, така и кърма ще имаш повече - да можеш по-скоро да я храниш. Ти докато си набавиш покупките... и тя ще си е вече в твоите прегръдки! Имаш много прегръдки от мен и вярвам че всичко ще е наред.
Ние днес ходихме до 7-ма поликлиника, да се договорим с педиатърката. Похвалиха ми там доста силно една докторка, и макар, че ми е далечко и не толкова удобно, може би ще се запишем при нея. Тя си даде тел., каза в деня на изписването да и се обадим. Още се чудя, дали да не проверя и в поликлиниката до нас за някой педиатър..?! Вие как избрахте доктора?
Камбозолка, може ли малко повече инфо за този хавлиен шезлонг?! Такова чудо за първи път чувам?
« Отговор #138 -: Декември 15, 2010, 14:28:41 pm »
Вики, предполагам, че за тези подложки става въпрос- http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2014&cat=59
Индивидуално е наистина.И аз съм харесла една анатомична ваничка на Онда Еволюшън - с гумена подложка за гръбчето.Изглежда много удобна.
http://www.kasida.bg/anatomichna-vana-onda-evoliushyn-87-2448.html
*
« Отговор #139 -: Декември 15, 2010, 14:40:10 pm »
Привет и от мен  :)

Чери, нека неусетно се изнижат дните и скоро да се гушкате с малката принцеска  :hug2:

На Криска стискам силно палци  :goodluck:

Сега за количките за близнаци - трудна работа е избора тук, изпробвах доста модели, прочетох куп информация, изслушах мнение на минали през този избор и още не съм взела окончателно решение  :lol: Трите модела, които ми харесват са на Хаук-Есприт Дуо Стар http://eshop.hauck.bg/index.php?main_page=popup_image&pID=109 ; X-Twin на X-Lander http://x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xTwin; и тази на Криска на ТФК. Но най-важното е да се пробват на живо, да се пораздвижат, само по картинка едва ли ще поръчам  :)
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 14:42:21 pm от beauty »